From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Servicemeddelelse: Earlybird udløber i aften kl. 23.55

 


Kære ,

Jeg skal gøre det ganske kort; I aften udløber muligheden for at deltage i ét af de tre gruppeforløb til særpris.

Jeg tror - selvfølgelig - på udvikling i grupper. Fordi udvikling sammen med andre er tættere på den hverdag, hvor vi skal sætte handling bag indsigterne og derfor fungerer gruppen som et trygt virkelighedslaboratorium. 

Vi træner vores sårbarhed i gruppen på en anden måde, end når vi sidder én til én. Det tror jeg er helt afgørende for vores oplevelse af at høre til, at være accepteret, at blive holdt, set og forstået. 

Jeg ved, det kræver mod. Mod betyder ikke fravær af frygt. Det betyder faktisk, at vi føler os lidt utrygge, måske ligefrem bange, men gør det alligevel. 

Hvis du finder modet frem, så lover jeg dig til gengæld en fælleskabsfølelse de fleste af os længes efter i dag. Og et netværk som kan støtte, heppe og holde dig, når du ikke selv kan. De ser dig uden dine begrænsende overbevisninger og du opdager til gengæld, at du ikke er alene med den tanke eller indre dialog, når du lytter til de andre. 


Lad mig opsummere de tre gruppeforløb, vi tilbyder dette efterår:

Karriere-gruppen - er til dig, der har svært ved at komme ud af sengen om morgenen, fordi du er træt af dit arbejde, savner mening med det du laver, mangler modet til at tage det næste skridt i din karriere. Det er til dig, der insisterer på, at der skal være glæde i at gå på arbejde og at du vil bidrage med det, som netop du længes efter. Du får hjælp til både at identificere drømme-jobbet, hvis du ikke kender det svar og støtte til at tage skridtene. Vigtigere endnu åbner vi dit perspektiv, fordi vi gang på gang oplever, at vi er alt for snævertsynede i vores forestilling om hvad arbejde er og kan. 

Skilsmisse-gruppen - er til dig, der netop er blevet skilt eller som stadig (i perioder, måske) tumler med relationen til din eks (min erfaring er, at det vi næsten alle sammen fra tid til anden). Her får du hjælp til at blive klar på dine værdier, tydelig i din kommunikation og få skilt tingene ad, så du kan se, hvad der hører til hos dig og som du derfor skal tage ansvar for. Det handler om at være vågen nok til at opdage, hvornår vi har mistet børnene af synes i skilsmissen. Du får også hjælp til at acceptere evt. smerte og sorg, så du kan leve i stedet for blot at overleve. Jeg mener i bund og grund, at grupper som denne burde være obligatoriske, når vi bliver skilt. 

Kvinde-gruppen og/eller retreatet Slip Kampen, Kvinde - er til dig, der savner glæde, lethed, latter - og krop i din hverdag. Som er ude af kontakt med den skabende energi og hvor hverdagen føles som en kamp eller præstation. Det ser måske godt ud, men det føles tungt og lyst, liv og lys er nogle gange alt for langt væk. Forløbet består af et intensivt retreat til at nå ind og få kontakt og lege med den feminine energi og et gruppeforløb til at bevare kontakten og holde momentum gennem temaerne Kraft, Kreativitet, Krop, Kvinde og Kærlighed. (Husk du kan tilmelde dig retreatet separat og frem til kl. 24 i aften er der også rabat på weekenden alene).

Klik her og få alle detaljerne om hver af de tre grupper:

Karriere-gruppen - spar kr. 1.250,-

Skilsmisse-gruppen - spar kr. 1.250,-

Kvinde-gruppen - spar op til kr. 1.200,-

 

Men kun lidt endnu:

Countdown to Aug 20, 2019 11:55pm

 

Svar på denne mail eller send sms på 2618 6896, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om gruppeforløbet er for dig. 

Kærligst, 
Lykke