From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Nyhed: Vi udvider og tilbyder flere gruppe-forløb dette efterår

Læs også om de længsler, der sniger sig ind på os, når vi sætter tempoet ned...

 

Kære Læser,

Det er med stolthed, at jeg kan annoncere hele tre gruppe-forløb dette efterår.

Som en del af strategien for Gruppe Facilitator Uddannelsen, har det hele tiden været meningen, at når vi blev flere som mestrede denne metode, der udvikler flere mennesker på én gang og samtidig skaber virkelighedslaboratorier, hvor vi øver sårbarheden og de nye vaner, skulle det også betyde flere grupper og muligheden for som virksomhed at få en facilitator ud til en leder- eller medarbejdergruppe. 

Med de nye lokaler, som vi flytter ind i om et øjeblik, er de specialiserede grupper blevet en realitet. 

Derfor tilbyder vi i efteråret følgende tre grupper:

  • Karriere-gruppe ved Gruppe Facilitator Pernille Krause 
  • Skilsmisse-gruppe ved Gruppe Facilitator Siri Torgard
  • Kvinde-gruppe ved Gruppe Facilitator Lykke Rix (beskrivelse følger)


Du vil i de næste uger kunne læse specifikt om hver af de tre gruppe-forløb og selvfølgelig forklarer jeg dig, hvorfor det foregår i en gruppe (hvilket nok ikke kommer som en overraskelse for dig, men måske generer dig, fordi du helst vil arbejde med dine temaer alene. Det vender jeg tilbage til).

Frem til 15. august tilbyder vi oven i købet en early bird-pris, som du kan læse mere om under beskrivelsen af hvert enkelt gruppe-forløb.

Når vi sætter tempoet ned, sniger længslerne sig ind på os 

Måske har du denne sommer, i en stille stund - igen, stiftet bekendtskab med et tema i dit liv, som du ikke er tilfreds med. En længsel efter noget andet.

  • Måske frygter du allerede nu at skulle tilbage på et arbejde, som ikke giver mening? Eller solstolens ro har endnu en gang givet anledning til dagdrømme om at gøre noget helt andet med dit arbejdsliv?

  • Måske er sommer (som det er for mig) tiden, hvor din skilsmisse og det at dele din børn bliver sat i perspektiv og du ikke længere kan løbe fra, at det ikke kun er det praktiske, der kan udfordre, men også det følesesmæssige (det gælder hvad end det er 7 uger eller 7 år siden, du er blevet skilt...)?

  • Måske er hverdagen blevet for meget kamp og præstation og for lidt kærlighed, lethed, kreativtet og glæde? 


Hvad end det er for temaer, der dukker op denne sommer, kan det være, at ét af de tre gruppe-forløb er lige præcis det løfte og virkelighedslaboratorium, som du har brug for, for at være tæt med din længsel og tage ansvar for dit liv. 

Med andre ord, hvis du denne sommer igen er ramlet ind de samme gamle travere af tanker og frygt, kan det være, det er på tide, at du prøver noget andet? Sætter dig selv på spil? Deler og viser din sårbarhed? Opdager at du på ingen måde er alene. 

Men vigtigst af alt kan dette efterår blive dit. Der hvor du tager ansvar for de længsler, som sommerferien ofte kalder frem fra under overfladen. Du har sikkert forsøgt at gøre noget ved det før. Alene. For ja, det er dit ansvar.

Men hvad nu, hvis du ikke behøvede at være alene om det?

Hvad nu, hvis andre kunne støtte dig og se dig, når du ikke kan støtte og se dig selv?

Hvad nu hvis det første modige skridt kunne tages i et trygt rum, så du kunne øve dig inden du gik ud i virkeligheden?

At udvikle sig, få indsigter om sig selv og tage modige skridt - sammen med andre - er sårbart. Og modigt. Og det er også utrolig effektivt. Fordi vi øver os, mens vi har vidner. Gruppen er tættere på virkeligheden end at sidde alene med længslerne. Det er et virkelighedslaboratorium, som bygger bro til den hverdag, du skal tage ansvar i og for.

Og det er netop her magien opstår. Og det er ikke et ord, jeg bruger om særlig mange ting her i tilværelsen. 

Når grupper er magiske, skaber de resonans. De skaber fællesskab. Og samhørighed. 

Hvilket vi alle længes efter. 

Vi må godt få hjælp. Og støtte. Vi må lære at læne os ind i andre. Fordi det i sidste ende er det, der giver livet mening. 

Det kan du sagtens gøre uden at deltage i en gruppe. Mit dybeste ønske for dig er, som det er for mig selv, at du ikke føler, at du skal gøre det hele selv. At du oplever, at du ikke er alene.

For det tror jeg, er vores dybeste længsel.

Derfor tilbyder jeg udvikling i grupper. Derfor har jeg lavet Gruppe Facilitator Uddannelsen (som starter igen 7. oktober). Derfor hepper jeg på fællesskabet.

Derfor bliver mit spørgsmål til dig i dette første sommernyhedsbrev; hvad kan du gøre denne sommer for at tage ansvar for din længsel uden at du behøver at være alene om det?


Med ønsket om en fortsat smuk sommer,