From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Til dig, der er træt af at præstere og kæmpe i og med livet [og GRATIS e-bog til dig]

- her er Kvinde-gruppen OG et retreat I har efterspurgt!

 

Kære Læser,

Dette nyhedsbrev er til dig, der er træt af at føle at livet er en kamp og at du skal gøre det hele selv. Det er til dig, der føler dig alene, også selv om du er i et parforhold. Det er til dig, der savner lethed, latter og nydelse i din hverdag. Det er til dig, der vil hente din kraft hjem, så du kan skabe, lege og være i stedet for at præstere, forcere og gøre. Det er til dig, der vil i kontakt med din feminie kraft. 

De sidste uger har jeg præsenteret dig for to ud af tre nye grupper, som vi afvikler i efteråret.

Den ene var Karriere-gruppen.

Den anden Skilsmisse-gruppen.

I dag vil jeg præsentere Kvinde-gruppen, som er den, jeg selv faciliterer dette efterår.

Den er mit hjertesbarn, fordi den er min akilleshæl. 

Jeg er ret god til at handle. Gøre. Præstere. 

Jeg er også ret god til at kæmpe. Jeg er stædig, udeholdende, har overblik og struktur. Jeg har nemt ved retning. Og nemt ved at skabe resultater. 

Det er gode maskuline dyder og dem er det intet galt med. 

Men.

Hvis ikke jeg har adgang til det feminine, bliver det i længden lidt hårdt. Faktisk ret hårdt. Og. Der er evner, følelser og potentiale, som jeg ikke har adgang til. Jeg bliver træt. Trist. Og har svært ved at mærke livet. Og ikke mindst glæden. 

Hvilket i grunden ikke er så mærkeligt... Hvis halvdelen af mit system, halvdelen af min krop (den venstre side af din krop er den feminine side), halvdelen af min energi, ikke er aktiveret. Og dertil kommer, at når der ikke er balance, mellem det maskuline og det feminine, så kommer vi naturligt på overarbejde. 

Det har kostet mig dyrt. Jeg har søgt. Jeg har knoklet. Jeg er kommet på afveje. Jeg har længtes. Efter noget jeg ikke vidste hvad var. Fordi det ikke kunne findes på ydersiden. Men jeg tror, jeg har fundet svaret på den længsel. For kvinder. Svaret er den feminine energi. 

Den har gjort mit liv så meget mere... levende. Sjovt. Dybt. Passioneret. Glædesfyldt. Kraftfuldt. Kreativt. 

Gratis e-bog til dig!

Det har jeg skrevet en hel e-bog om. Det er introduktionen til mit online program KærlighedsKriger. Og i dette nyhedsbrev får du GRATIS adgang til min fortælling. 

Slip Kampen - bliv en KaerlighedsKriger E-BOG Introduktion.pdf

Fordi jeg håber du kan spejle dig i min fortælling. Fordi jeg håber, at du kan genkende dig selv og din egen længsel. Og hvis det resonerer med dig, kan det være, at Kvinde-gruppen er for dig. 

Vi indleder kvindegruppen med mit roste retreat "Slip Kampen- Kvinde", som afholdes over en en weekend i oktober. Der skaber vi kontakten til den feminine energi og mærker, hvad den gør for os.

Derefter mødes vi fem gange hen over efteråret og foråret for at bevare momentum og fordybe kendskabet til det feminine og til os selv. 

Det er kvindefællesskab, når det er aller bedst.

Og det understøttes helt ekstraordinært med adgang til alle seks moduler i mit online program KærlighedsKriger, som er fortsættelsen til Følg dit Indre Kompas. Det betyder adgang til e-bøger, øvelser og meditationer, så du ikke blot har et fællesskab til at holde momentum men også fordybelse og daglig praksis. 

For arbejdet med feminine er ikke et quick fix. Faktisk på alle måder det modsatte. Det tager tid, særligt for os, som kender det maskuline så godt og er trygge der, at overgive os til det feminine og lære det at kende. 

Til gengæld er der så meget liv, glæde, kærlighed, latter og begær at hente, at vores liv ikke bliver det samme igen. 

Klik her og få alle detaljerne om kvindegruppen


Du kan stadig nå det!

Vi har forlænget earlybird, så du frem til på tirsdag kan få en særlig reduceret pris på deltagelse i alle tre grupper. Det er også muligt at betale i rater med rabat.

Countdown to Aug 20, 2019 11:55pm

 

Klik her og få alle detaljerne om de tre grupper:

Karriere-gruppen

Skilsmisse-gruppen

Kvinde-gruppen

Du ønskes en smuk søndag. Én af de dejligste kvinder i mit liv meddelte i aftes, at hendes vandretur går lige forbi mit bondehus i dag. Så nu skal vi spise frokost og drikke rosé.

Og så skal jeg nå en tur på planteskole og forbi det smukke nye kontor, som vi er i fuld gang med at indrette. Jeg glæder mig til at vise dig de fine lokaler, hvor jeg også inviterer til "morning-talks" og andre inspirerende tiltag, som jeg fortæller mere om i løbet af efteråret. 

Det bliver et helt særligt efterår. Jeg glæder mig til at dele det med dig. Og måske ses vi i én af grupperne? Det er i hvert fald én måde kontinuerligt at minde dig selv om at være i kontakt. Med både dig selv. Og livet. 


Kærligst, 
Lykke