From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: En NY besættelse og 3 gode tilbud, der gælder frem til 23.59

- få 40% på alle online programmer


Kære Læser,

Jeg er blevet lidt besat. Af Følsom. Og så har jeg lært noget meget vigtigt. Igen. Desuden minder jeg om Black Weekend på lykkerix.dk. 

Men først; tak for de mange reaktioner på søndagsnyhedsbrevet, som udkom i fredags. Det handlede om at være sådan én, som ikke tager sin egen medicin. Eller som måske netop gør. 

I dag har jeg to ting på hjerte. 


Black weekend

Jeg tilbyder en klækkelig rabat på alle mine online programmer. Der er forskelligt at vælge mellem:

  • Vil du lægge fundamentet for at mærke efter, mærke mere og oparbejde følelsesmæssig kapacitet er Følg dit indre Kompas for dig.
  • Vil du kæmpe mindre og være mere. Vil du arbejde med din kvindelighed, din kreativitet og din kraft, så er KærlighedsKriger for dig. 
  • Vil du tage din coach.-forretning til næste niveau, eller blot tage første skridt i din selvstændige forretning, så er Next Level for dig. 

Brug koden BLACKWEEKEND og opnå 40% rabat på alle 3 programmer helt frem til kl 23.59 i aften


Besat

Og så vil jeg blot lade dig vide, at anden episode af podcasten Følsom også udkom i fredags. Det er en samtale med Charlotte Heje Haase, som på bedste vis illustrerer, hvad jeg mener følsomhed handler om. 

Vi taler om at lægge låg på følelser, om at give sorgen plads for at få adgang til glæden og om at når vi lukker af for vores følelser, bliver der mindre plads til at være dig. 

Du kan lytte til podcasten Følsom her


Tak for den vældige modtagelse af podcasten Følsom. Jeg modtager så mange pæne ord, både om min stemme og om emnet, og jeg må også indrømme, at det er lang tid siden, jeg har været så grebet af noget, som jeg er af at udvikle, skrive, optage og producere Følsom. Det fylder alt (for meget) i mit sind og det tager så meget af min tid. Men lige nu kan jeg slet ikke lade være. 

Det er berusende, at være så grebet af noget. Det er så fedt at blive udfordret af et nyt format og medie, også teknisk.

Og så må jeg blot endnu en gang konstarere, at når vi stiller os frem og har noget på hjerte, må vi også gå en tur med sårbarheden og alle dæmonerne.

Og det er så lærerigt for mig. Ikke fordi der kommer nyt frem. Men fordi dæmonerne står så tydeligt og jeg kender dem så godt. Det betyder, at de bliver mindre farlige. Og derfor, at der bliver mere plads til at lege, være kreativ, få flere idéer og turde sige dem højt og dele med verden. Fordi jeg ikke er så bange, når jeg er i gang.

Det er jeg blevet overrasket over. Igen.

At det først er ude på den anden side af den sårbare deling, at alt det vi gerne vil vide og mindes, om inden vi starter, bliver leveret til os.

Derfor er vi nødt til at gå gang. Før vi er klar. Og blive ved. Fordi vi først bliver klar i processen. 

Gad vide hvor mange gange, vi skal mindes om det...

Rigtig glædelig 1. søndag i advent. Og husk, du kan få rabat på indsigt om både dit indre komas, din selvstændige forretning og din kvindelighed frem til kl. 23.59 i aften.


Kærligst,

P.S. Hvis ikke du har lyttet til podcasten, har du ikke fået invitationen til mit nye fælleskab. Det er en helt gratis Facebook-gruppe, hvor vi fortsætter samtalen om at være Følsom. Du skal være så hjertens velkommen!