From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: NYT website og NYE tiltag

 

Kære , 

Så har jeg samlet tråedene. Og lavet en rød tråd. 

Den røde tråd er Kompasset. 

Den er både fundamentet for al evne til selvrefleksion. Og et håndgribeligt værktøj til at navigere i alt det, der sker på vores inderside. 

Kompasset er også fundamentet for min uddannelse til GruppeFacilitator. Og for alle mine grupper. Det er også de seks pejlemærker, der er overskriften for de Tjek Ind morgenmøder, jeg afholder. 

Og fordi det hele hænger sammen og har mit aftryk, havde jeg lyst til at samle det hele på én side. 

Den kan du nu se her lykkerix.dk

Lad mig fremhæve tre ting:

Flere muligheder for facilitering i de nye lokaler
- det smukke lokale her i Vedbæk bliver omdrejningspunktet for fremtidig facilitering for virksomheder. Som noget helt nyt tilbyder jeg dagsudlejning af lokalet til en leder- eller medarbejdergruppe. Vi står for fuld forplejning og forkælelse - og endnu vigtigere for at facilitere en den afgørende start og afslutning på dagen. Resten af dagen fylder I selv ud med de temaer eller opgaver, I har brug for at løse. 

Du kan læse om alle pakkerne her

SKILT - men ikke alene - årets gruppeforløb
Du ved det sikkert allerede. Jeg er optaget af skilsmisse, nærmere betegnet af tabet af familie og det at dele sine børn. Ligegyldigt hvilken skilsmisse og hvilken relation vi efterfølgende har til vores eks, skal vi samarbejde om børnene. Det står mit hjerte meget nært at hjælpe mænd som kvinder, der tumler i skilsmissens sorg og i samarbejdet med den anden forældre til at finde vejen til et sund, afgrænset og tydeligt samarbejde, så børnene ikke skal betale prisen for skilsmissen.

Men aller vigtigst, ønsker jeg at tilbyde et fællesskab til dig, der er skilt og nogle gange føler dig alene. Det er du ikke!

Du kan læse om SKILT-gruppeforløbet her

Kalender
På mit nye site har jeg lavet en kalender, så du altid kan få et overblik over, hvad der sker i mine lokaler, hvis du vil have en dosis "Lykke", som én af deltagerne på mit Tjek Ind morgenmøde, plejer at sige. 

Se kalenderen her

Og. Der er flere nye tiltag på trapperne. Så hæng ved og på her i nyhedsbrevet. Det bliver et spændende forår. 

Rigtig go' søndag til dig. 
 
Kærligst,


P.S. I torsdags sendte jeg en gave til alle modtagere af nyhedsbrevet, men det kunne se ud som om, at noget gik galt, så ikke alle modtog den. Derfor får du muligheden for at modtage en GRATIS daglig praksis lige her.