From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: [GAVE TIL DIG] Her er din daglige praksis: Tjek Ind

 

Kære , 

Nyt år, nye begyndelser og et nyt website på trapperne. 

Det betyder også, at jeg havde lyst til at lave en ny såkaldt freebie på websitet, som man får, når man skriver sig op til nyhedsbrevet.

Jeg har længe haft lyst til at indtale min guidede Tjek Ind-meditation. Det har jeg gjort nu. Og eftersom du er min mest trofaste læser af nyhedsbrevet, skal du selvfølgelig være den første til at få fingre i den.

Så her en 15 min. audio til at downloade til telefonen, så du altid har den ved hånden og kan tjekke ind, hvor og hvornår det skal være. 

Og. 

Så har jeg lavet en lille PDF-oversigt over trinenen i den guidede meditation, så du kan gøre dit daglige Tjek Ind til dit helt eget. Lad dig inspirere af elementerne, tilføj dine egne og skræddersy på den måde dit daglige Tjek Ind til din hverdag. 

Tjek Ind Meditation, Lykke Rix.pdf

 
Tjek Ind onsdag d. 5. februar kl. 8.30-10 - TEMA: Langsommelighed

Vi gør det også LIVE. Tjekker ind. Jeg guider dig gennem en udgave af den samme meditation, som du nu kan lytte til.

Og så taler vi om et af temaerne i Kompasset. Tilpasset deltagerne i gruppen og dit behov. Så det bliver vedkommende hver gang. Og du går fra morgenmødet med fornyet energi, en indsigt (eller to om dig selv og dine relationer) og en dybere kontakt til dig selv. 

På onsdag starter vi "forfra" med første pejlemærke i Kompasset. Nemlig langsommelighed. Alt nyt starter der. Med at sætte farten ned. Så vi kan gøre status og finde ud, hvad det er vi evt. løber fra. Og hvad vi skal stoppe med. Det er også den mest effektive vej til at mærke livet. Og dermed dig selv.

Ja-tak, jeg stopper op og tjekker ind

 
Jeg håber, vi ses på onsdag til en LIVE udgave af et Tjek Ind. Vil du læse mere om Tjek Ind, gør du det lige her.

Og ellers. Så lov dig selv at tjekke ind blot en enkelt gang med den indtalte meditation. At være i kontakt med dig selv kan ændre alle dine relationer. Både den til dig selv og den til andre. For når du kan mærke dig selv, kan du også mærke andre. 


Kærligst,