From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Sidste chance (nogensinde): skal du med på GruppeFacilitator Uddannelsen?

- tilmelding lukker i dag

 Kære Læser,

Så er det nu, du skal beslutte dig. Tilmelding til GruppeFacilitator lukker i aften og det er sidste gang jeg afholder uddannelsen. 

Overblikket

 • Vi starter d. 14. marts, 2022
 • Uddannelsen afholdes på Marienlyst Strandhotel i Helsingør. 
 • Vi bliver maks 8 på holdet.


De tre niveauer, vi arbejder på:

 1. Værktøjer, strukturer og øvelser

  Dette niveau har flere formål; evnen til at skabe tryghed i et rum og vigtigheden af at forankre viden og kunne bygge bro mellem læringsrum og virkelighed. Det handler om at lære fleksible strukturer og kunne skabe variation i formidlingen. Om øvelser, som aktiverer krop og følelser, fordi det er sådan, vi husker bedst.


 2. Evnen til selvrefleksion

  I det rum vi skaber som GruppeFacilitatorer lærer vi umiddelbare reaktioner og mønstre at kende. Og vigtigere endnu, hvordan vi kan tage ansvar for reaktioner, så de ikke “spilder” ud som gift i vores relationer. Det arbejde kan vi kun gøre i gruppen, hvis vi som GruppeFacilitatorer kender egne mønstre og reaktioner. At vi kan rumme modstand, ikke tager reaktioner personligt, men genkender, når vi selv bliver ramt.

  Det kræver en evne til selvrefleksion, en følelsesmæssig robusthed og en mental fleksibilitet, som vi bruger meget tid på at opbygge på uddannelsen.


 3. Resonans 

  Begrebet stammer fra musikkens verden. Når én stemmegaffel slås an og en en anden vibrerer, uden at de har været i fysisk kontakt. Det er det, gruppefacilitering kan. Skabe identifikation og genkendelse mellem mennesker. Så vi opdager, at det mørkeste og grimmeste i os, er vi ikke alene med. Det er altid der, sårbarheden står sin prøve. Det er også der gruppefacilitering bliver den rene magi.

  Hvor energien sitrer og mennesker føler sig set. Og det er én af menneskets dybeste længsler; at blive set, præcis som de er.


Q&A

Her fer svar på nogle af de spørgsmål, jeg har fået flest gange:

Skal jeg allerede have en gruppe at arbejde med for at kunne deltage?
Nej. Den finder vi sammen og der er grupper mange flere steder, end du tror. Og alle grupper kan bruges.

Det sværeste for de fleste er faktisk at fortælle om den gruppe, de gerne vil afholde. Det er sårbarheden i at stå frem. Og den kigger vi selvfølgelig på. For den driller så mange andre steder. Og det er jo en del af processen og af den udvikling, du skal igennem. At vi lærer at stå ved det, der optager os. 


Skal jeg være selvstændig coach for at deltage?
Nej. Så bestemt ikke. Jeg har haft ledere, HR-konsulenter, psykologer, deisgnere og andre der gerne vil samle mennesker i grupper for at skabe merværdi med på uddannelsen til GruppeFacilitator. (Seneste eksempel er Charlotte, som jeg skrev om i går, der er skrive- og podcastmentor).

Husk på, at en meget stor del af denne uddannelse også  er din egen proces som facilitator. At du skræller lagene af og kan stå autentisk som dig. At du så samtidig lærer at holde et rum er jo nærmest bare en bonus.

Kan jeg betale i rater?
Har du behov for en betalingsordning, så ræk ud, så finder vi en god løsning til dig.

 

Oveni får du:

Bonus #1: 3 individuelle sessioner i løbet af uddannelsen til at understøtte både din egen og din gruppes udvikling (værdi kr. 6.750,-)

Bonus #2: øjeblikkelig adgang til mit fundament for selvudvikling; online programmet Følg dit Indre Kompas (værdi kr. 2.400,-)

 

Og husk, det er aller sidste gang GruppeFacilitator Uddannelsen afholdes.

Jeg har ønsket et lille eksklusivt hold, så der bliver masser af plads til dig og din egen udvikling.

Den skal have fuld gas denne sidste gang.

Jeg glæder mig helt afsindigt til at dykke ned i gruppers - og din - magi. Skal du med?

Ja-tak, jeg napper en plads på den sidste GruppeFacilitator UddannelseKærligst,