From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Mentor-netværk 2023 - tilmeldingen er nu åben

Kære Læser,

Vi er godt i gang med det første mentor-netværk og jeg er ærlig talt blæst bagover over at opleve alt det, der allerede er sket.

Nu har jeg åbnet for tilmeldingen til endnu en netværksgruppe. Måske er du ny her i fællesskabet omkring nyhedsbrevet, så kan du læse meget mere om mit "kinder-æg her (og velkommen til:). 

Mentor-netværket er nemlig både muligheden for adgang til en mentor (mig), et faciliteret netværk og dyb personlig udvikling. 

Læs mere om Mentor-netværket her


Jeg vil i de kommende nyhedsbreve dele mere om, hvorfor jeg har lavet mentor-netværket og hvad det kan. Men for nu har jeg mest lyst til at dele med dig, hvad jeg skrev i pausen sidste onsdag på Marienlyst, da vi holdt andet netværksmøde i den første gruppe.

Jeg kunne ikke vente med at skrive det ned til jeg kom hjem, derfor brugte jeg det meste af min frokostpause (og der er ellers virkelig lækker forplejning), fordi jeg simpelthen måtte aflevere det et sted. Det var for stort til at holde indeni.

Nu deler jeg ordene med dig, fordi de måske kan komme i nærheden af at beskrive, hvad netværket kan og er til for.

Når jeg spørger hver og én, hvad de skal have med herfra i dag, siger de noget med fællesskab. Fordi vi sådan længes efter det. Og jeg når at tænke, hvordan skal jeg give dem det?

Heldigvis slipper jeg den frygt igen og gør det, jeg kan. Nemlig at skabe et trygt rum, stille spørgsmålene og gå tæt på, der hvor andre måske går udenom. Jeg går så tæt på, at de kan mærke, at jeg står lige ved siden af. Og holder dem, hvis de vakler. Og det gør resten af rummet og gruppen sammen med mig.

Fællesskab opstår lige der. Hvor vi rykker tættere sammen. Ikke nødvendigvis om vores eget. Men om nogen andres, hvor vi oplever spejling eller resonans. Og det gør vi altid, når vi tør dele det, det i virkeligheden handler om.

Det der kommer bag på mig, selv om jeg oplever det hver gang, er, at vi alle tumler med noget. Og at vi alle føler os alene, når vi tumler. Og at når vi deler, så forløses vi - og rummet.

Ét af de helt store temaer her i netværket er over-ansvar. Hjemme og på arbejde og i tusind nuancer. Over-ansvar i forhold til hvor meget vi behøver at kontrolle og forberede på arbejdet, men også overansvar for andres behov. som betyder at vi aldrig lærer at mærke vores egne. Det er også i over-ansvaret at ensomheden kan bo. Derfor taler vi også meget om at bede om hjælp.

Og så er der det der med sårbarheden. Den sårbarhed som kommer, lige så snart vi skal sætte ord på vores behov. Eller bede om den hjælp. Eller blive stående, der hvor noget er farligt, fordi det er vigtigt (en mand, der gerne vil én, et arbejde, der ikke vil flytte sig, men stadig er det rette at vente på, sorgen, som vi både vil væk fra men alligevel ikke give slip på, for kun der, kan vi være sammen med den, der var).

Det giver ikke altid mening. Og det er også sårbart. Så når tårerne melder sig, og det gør de her i netværket, er de ene og alene et tegn på, at vi nu er ved at være inde ved kernen. At det her betyder noget. Og så må vi bruge et øjeblik på at trække vejret ind i den berørthed og erkendelse af, at nu ramte vi det, der var vigtigt og derfor blev vi ramt. Og det er ok. Og lige så snart vi går med, trækker tårerne sig tilbage, men har banet vejen for det mest ægte og forløsende, der kan ske."


Hvis du vil opleve den samme dybde, det støttende fællesskab og have støtte til din personlige udvikling over de næste 10 måneder, så er datoerne her:

Netværksdage på Comwell Borupgaard i Snekkersten

(5. min. gang fra Snekkersten Station)

Retreat d. 23. og 24. januar, 2023 - med overnatning og fuld forplejning samt adgang til spa.

d. 16. marts, 2023 kl. 9-16.30 (facililiteret fra 9.30-16)
d. 10. maj, 2023 kl. 9-16.30 (facililiteret fra 9.30-16)
d. 21. august, 2023 kl. 9-16.30 (facililiteret fra 9.30-16)
d. 23. oktober, 2023 kl. 9-16.30 (facililiteret fra 9.30-16) med efterfølgende middag.

Zoom-møder

d. 23. februar, 2023 kl. 10-13
d. 19. april, 2023 kl. 10-13
d. 21. juni, 2023 kl. 10-13
d. 20. september, 2023 kl. 10-13

Der er kun 12 pladser. Og de første er allerede booket.

Så overvej ikke for længe om én af pladserne skal være din. 

Ja-tak - jeg skal sikre mig én af de 12 pladser med det samme


Og er der noget, du er i tvivl om, så tøv ikke med at besvare denne mail.

Jeg glæder mig helt enormt til at starte endnu et netværk op.

'Det er meningsfuldt. Det er dyb udvikling. Det er fællesskab. Og det er genkendelse. Det er virkelig en påmindelse om, at vi ikke er alene. 

Kærligst, 

P.S. Tilmelder du dig inden 30. november får du en GRATIS bonus mentor-session oveni. Så hvorfor vente? For så snart gruppen er sat, kan vi påbegynde udviklingen. Og bygge fundamentet for fællesskabet.