From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: I dag lukker tilmelding til mentor-retreat

skal du med?

Få svar på dine spørgsmål her 

- og måske det sidste kærlige skub


Kære Læser,

Så er det ved at være sidste chance, hvis du og din forretning skal have lidt omsorg, fokus og et kærligt skub ind i 2022. 

Er du stadig i tvivl om mentor-retreatet er for dig, så finder du måske svar herunder. 

Jeg er i tvivl, om jeg er i målgruppen?

Er du solo-selvstændig og tilbyder du vidensprodukter, coaching, terapi eller konsulentbistand af anden art, er du i målgruppen. Hvis du oven i købet oplever, at du har travlt med det forkerte, længes efter andet, føler dig alene med arbejdet eller blot trænger til at tage din forretning til det næste niveau, så er dette mentor-retreat skræddersyet til dig. 

Hvad får jeg med fra mentor-retreatet?

Du får en plan for din forretning i 2022 og fokus på det eller de projekter, som du gerne vil nå i mål med. Desuden får du netværk og sparring på noget af det, du sidder alene med og som måske kan ses fra andre vinkler. Som regel går de fleste fra mine retreats med idéen til et nyt produkt, de ikke lige havde set.
 

Hvorfor skal jeg vælge dit retreat?

Jeg har en stor kærlighed for at folde rådgivning og coaching ud til grupper. Tiden er inde til at vi tør hinanden mere, skaber samhørighed når vi udvikler os og bliver mindet om, at vi ikke er alene. Jeg har stor erfaring med og ekspertise indenfor udvikling af kurser, uddannelser, online-forløb og idéer til formidling, når man som du og jeg arbejder med rådgivning, terapi og coaching.

Så vil du udvikle nye produkter, tilbyde en workshop eller et gruppeforløb i 2022, så vil du have glæde af min sparring. Deruodver har jeg 15 år i branchen og har været mentor for mange coaches og konsulenter gennem alle årene. Jeg har både erfaring i at udvikle og sælge til pårivatpersoner og har også ude virksomhederne i alle 15 år og ved derfor også en del om den målgruppe. 

Slutteligt er min superpower, at se hvordan du - ikke al mulig andet i din forretning, men dig, er den største forhindring og skubbe til dig lige præcis derfra, så du opdager dine egne blinde vinkler. 

Hvordan foregår det?

Når du ankommer starter vi med at lande. Både i dig selv og i gruppen. Og så trækker vi i arbejdstøjet. Du vil både arbejde alene og i grupper. Jeg giver løbende sparring og mentoring på lige præcis de udforringer der kommer op, ligesom jeg skubber til dig og din forretning med øvelser og relfeksioner. Jeg har ikke lavet et fast program, men medbringder mit katalog af øvelser og refleksioner, og tilpasser det til de behov og den gruppe, som lander på Gilleleje Badehotel. Så bliver det mest sjovest, mest værdiskabende og relevant for alle. 

Lad mig opsummere. Du får: 

To dage på badehotel med fuld forplejning og fuldt fokus på din forretning 2022.

Du forlader retreatet med:

  • en klar målsætning for 2022 i din forretning - eller et knivskarpt fokus på det projekt, som vil gøre den største forskel for dig
  • sparring på dine største forhindringer, tvivl og frygt, så de ikke kan styre dig fra det ubevidste
  • en daglig praksis og en nødplan, som kan støtte dig når, ikke hvis, du falder i
  • action på det vigtigste, eller første, skridt hen i mod det, der kan gøre den største forskel (også kaldet røv-i-sæde)
  • et netværk og inspiration fra ligesindede, som hepper på dig hele vejen

og så selvfølgelig mig som din mentor og facilitator hele vejen - jeg har 15 års erfaring som coach, facilitator og underviser og deler ud af det hele. Så medbring alle dine spørgsmål, også til konkrete forløb, workshops, idéer og ønsker. 

Det hele kombineret med lidt hverdagsluksus, tid til refleksion, indsigter i dine personlige mønstre og afprøvning af effektfulde praksisser, du kan tage med hjem og bygge dit 2022 på. 

Det praktiske

Gilleleje Badehotel er rammen. 

Datoerne er d. 30. januar kl. 11 til d. 31. januar kl. 15.

Du bor på eget værelse og har adgang til den lille hyggelige spa under hele opholdet. Jeg sørger for alle måltider. 

Du får pakkeliste efter tilmelding, da vi både skal ud at blæses igennem, måske bade i havet og måske lave lidt stræk på en yogamåtte. De to sidste er selvfølgelig frivillige, men det er så vigtigt at vi har kroppen med. 

Det vigtigste du dog skal have med, er din forreting og hjertet i den. Så løser vi resten sammen. 

Ja-tak, jeg skal med på mentor-retreat


Skriv en SMS på 2618 6896, hvis du har spørgsmål her på falderebet.

Kærligst,