From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Så vigtigt (og svært), at jeg har fået det skrevet på min arm...

og invitation til GRATIS webinar: 5 trin til at forløse ubehaget

 
Kære Læser,

Jeg har det tatoveret på min arm; Lean in to ease. Og det viste sig at være en god idé at tatovere netop det. For på min hud skal stå det, jeg har brug for at minde mig selv om resten af livet. Læn dig ind for at få det til at gå væk.

Indtil da havde jeg nemlig gået udenom frygten (jeg anede ikke, hvor bange jeg faktisk var).

Udenom skuffelsen (hvorfor jeg havde skruet gevaldigt ned for livet).

Udenom vreden (og derfor ikke anede hvor mine grænser gik).

Og en stor bue udenom al følelsesmæssig besvær. Simpelthen fordi jeg ikke vidste, at jeg kunne lære at være i ubehag. Og endnu vigtigere, at det var der, jeg kunne finde mange af de svar, jeg ledte efter. 

Det var derfor jeg lavede Følg dit Indre Kompas i 2017.

Fordi jeg havde ledt efter et navigationsapparat, der gjorde det muligt at være i kontakt med min egen inderside, ligegyldigt hvad. Og hvor jeg kunne finde mine egne svar i stedet for at skulle søge dem i mine omgivelser, i samfundets normer, i andres forventninger eller frygten for at blive dømt, hvis jeg gik en anden vej. 

Så;

  • Hvis du gerne vil lære at mærke efter på hele følelsesspektret

  • Hvis du gerne vil forstå, rumme og kunne agere (ikke reagere) på dine egne følelser

  • Hvis du gerne vil være tydelig i dine relationer samtidig med, at du er i kontakt med dig selv

Så er Følg dit Indre Kompas programmet til dig. Og frem til i morgen kl. 21 får du hele 60%. Benyt rabat-kode KAMPAGNE60.

Ja-tak, jeg vil have adgang til mit indre navigationsapparat


Læn dig ind i ubehaget

Oparbejder vi ikke en evne til at genkende - og blive ved - det, der er svært, så kan vi ikke gå gennem, men må konstant gå udenom. Og går vi ikke gennem ubehaget, kommer vi ikke ud på den anden side. Så kommer vi ikke i mål. I hvert fald ikke det mål, vi længes efter.

Ikke overraskende er det netop hvad Pejlemærke #2 i Følg dit Indre Kompas handler om. Du bliver trænet i at genkende ubehaget, og i hvordan du bliver ved det i stedet for at flygte eller dulme. Du lærer at forstå dramaet, de svære følelsers natur og den bølge af rå smerte, som kan tage os med under, når vi mister. 

Måske lyder det hverken rart eller sjovt. Det er det måske heller ikke i det øjeblik, hvor vi mærker det. Men det øjeblik er så kort i forhold til al den tid, hvor vi går og frygter ubehaget og derfor ikke tager de første skridt hen imod det, vi inderst inde ved, er vores vej. 

Jo mere jeg har insisteret på at mærke livet, jo mere har jeg også måttet tumle med besværet, smerten, frygten og tvivlen. Den ene ende af følelsesspektret (glæden, nydelsen, begejstringen og taknemmeligheden eksempelvis) udvider sig ikke, hvis ikke du tillader ubehag, besvær og til tider smerte at ekspandere også.

Til gengæld mærker jeg, at jeg er i live. Og det var måske min dybeste længsel. At mærke, at jeg er i live. Ikke ved at dyrke ekstremsport, spise chili'er, satse hele butikken på én iværksætterdrøm eller præstere mig til toppen af karrierestigen, men ved at være her i livet fuldt ud. Åbne mit hjerte og elske. Som var det sidste gang. Vise både min styrke og min svaghed, grine højt og være for meget - og ikke mindst være noget for de mennesker, der er i mit liv.

Jeg vil gøre mig umage. Og jeg vil mærke det hele. 

Måske har du den samme længsel?

Vil du lære at læne dig ind i ubehaget, så du...

  • kan tage favntag med hele livet
  • kan åbne dit hjerte og elske fuldt og helt,
  • kan være fri til at træffe de - for dig - rigtige valg uden frygt for andres dom
  • tør mærke livet med alt, hvad det indebærer


Jeg vil lære at navigere i ubehaget og mærke HELE livet

Husk at du kan spare 60% og få fingre i Kompasset til under kr. 1.000,- netop nu. Benyt rabat-koden KAMPAGNE60.


Webinar: 5 trin til at forløse ubehaget

I morgen aften kl. 20 inviterer jeg til webinar: 5 trin til at forløse ubehaget.

Her vil du også kunne stille spørgsmål til din egen oplevelse af ubehag og besvær. Og til Kompasset. Ingen tilmelding nødvendig. 

Så husk at blive medlem af Facebook-gruppen Følsom (klik her), så du er klar. 

Jeg håber, vi "ses".


Kærligst,

 

P.S. Husk du får 60% på ALLE online programmer frem til i morgen aften kl. 21. Det betyder, at du får KærlighedsKriger til under kr. 1.000,- og kan løfte din selvstændige forretning til næste niveau med Next Level for kun 1.120,- ex moms. Benyt rabat-koden KAMPAGNE60.