From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Vil du gå glip af kontakten til dig selv? I morgen kl. 12 lukker tilmelding til KærlighedsKriger LIVE

Er du stadig i tvivl, om du skal klikke køb? Så læs med her.

Kære Læser,

Hvis du er én af dem, der har læst de foregående mails om KærlighedsKriger LIVE workshoppen og følt dig genkendt, men som stadig ikke har besluttet dig for at deltage, vil jeg først og fremmest sige "jeg ved præcis, hvordan du har det!".

Men dernæst vil jeg også sige til dig, at du skal til at beslutte dig.

For hvis noget indeni dig higer efter at; 

 • Mærke dig selv og glæden
 • Mærke andre og din sårbarhed
 • Mærke livet og kraften

Vil du have glæde af at lære:

 • en kærlig - og kraftfuld - tilgang til dig selv.
 • at turde sårbarheden og dermed fordybe samhørigheden med dem, du omgiver dig med.
 • at slippe kampen og i stedet opleve flow, fordi du går til din hverdag med en feminin og let energi.

   

Det lærer du på KærlighedsKriger LIVE, som er en workshop, der foregår i Sofias Hus i København søndag d. 28. oktober fra kl. 10-17.

Jeg lukker for tilmelding i morgen mandag kl. 12.

Hvis du fornemmer efter den sidste uges mails, at de rammer dig og at kontakten til dig selv, måske alligevel vil gøre en stor forskel for dig, din kvindelighed, dine relationer og dine valg i hverdagen, så er det ved at være sidste chance. 

Det er ikke fordi, jeg ikke forstår, hvorfor du tøver. Jeg kan også selv være en utrolig langsom indkøber. Jeg skal gerne vende og dreje, måle og veje og så lige sove på det 3 gange, inden jeg springer til. Og derfor vil jeg hjælpe gerne dig væk fra tvivlen ved at svare på;

De fire mest stillede spørgsmål om KærlighedsKriger

1. De der øvelser, hvor grænseoverskridende er de?
Det handler ikke om at udstille sig i forhold til de andre i rummet. Det handler om at mærke dig selv og din egen grænse. Derfor vil du komme ud af komfortzonen, fordi det er der, jeg oplever, at de fleste kvinder finder dele af sig selv, som de virkelig har længtes efter. Men. Intet af dette sker, før jeg har skabt et trygt rum. Og det er jeg ekspert i. Du kommer ud i gul zone. Men ingen rød. Det lærer de færreste af. 

2. Skal jeg krænge mit hjerte ud foran andre kvinder?
Du bestemmer helt selv, hvor meget du vil dele. Nogle lærer mere af at lytte, andre får dyb indsigt af at dele. Men ingen kaldes på og tvinges til at dele noget, de ikke er klar til. Din største indsigt kan sagtens ligge gemt i noget en anden kvinde siger. Det er fællesskabets absolutte skønhed. 

3. Skal jeg kende noget til feminin energi inden workshoppen?
På ingen måde. Det er netop den, du får kontakt til denne søndag. En uopdaget side af dig selv, som du vil forelske dig i med det samme. Så kort kan det siges. 

4. Hvor mange deltagere er der på workshoppen?
Vi er 25. Det er mange, hvis vi skulle dykke dybt i indgroede mønstre. Men det skal vi ikke. Indsigterne kommer på denne workshop gennem kroppen, hjertet og netop det, kvinder skaber, når de er sammen. Jeg gemmer de mere tidskrævende delinger, som bestemt også har sin plads, til min kvindegruppe over 6 måneder. 


Hjalp det? 

Hvis det gjorde, så klik her og køb workshoppen KærlighedsKriger LIVE, hvor du får; 

 1. Øvelseskatalog til at bevare eller genoprette kontakten til din indre KærlighedsKriger
 2. Afsløring af det mønster, du falder i, når præstationskvinden tar' over og værktøjer til at finde hjem
 3. Dyb kropslig kontakt til din kvindelighed, din glæde og din sårbarhed

Og så får du også en bonus:

Adgang til hele introduktionsmodulet i KærlighedsKriger ONLINE, som består af 2 e-bøger, 2 lydbøger til at tage med på farten, worksheets og 3 gudindermeditationer, som du får endnu mere grund til at bruge, når du har været med på workshoppen. 

Du skal blot beslutte dig inden:

Countdown to Oct 1, 2018 12:00 pm

 

 Ja-tak, jeg vil have kontakt til min krop, min kvindelighed og min hjerte


Jeg glæder mig så meget til at vise dig, hvad vi kvinder er lavet af og hvordan vi kan dele det med hinanden på smukkeste vis. 

Kærligst,