From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Øv, der er kun 4 timer tilbage...

- kl. 23.59 slutter fødselsdagen og dermed muligheden for 42% rabat


Kære Læser,

Det har vitterligt været den bedste dag! Aldrig er jeg blevet fejret, som jeg blev i morges. Og øv, at fødseldagen - og rabatterne - er slut lige om lidt.

Det har været så sjovt at følge købene af især KærlighedsKriger i dag. Mon det er et signal om, hvad jeg skal lave mere af?

Dagen i dag, har været så fin, ar det var lige før "det var for meget af det gode". Det er den slags, der kommer op i mig, når glæden og begejstringen bobler. Det er gammelt. Det er et glasloft. Men det lægger en dæmper på glæden. 

Eller det plejede det at gøre.

Nu er jeg blevet bevidst om, at glæde er én af de føleleser, som jeg virkelig får buler af, når jeg rammer den øvre begrænsning. Og jeg kan i dag også mærke den sårbarhed, som glæde medfører. For det er den mest sårbare følelse af alle. Måske er det derfor, så mange længes efter glæde, selv om de føler, de burde være glade?

Det er noget af det, jeg har lært og giver videre i Kompasset, særligt pejlemærke #3 om integritet. 

Der er også en anden læring, jeg har været bevidst om i dag.

Nemlig øvelsen i at kunne tage imod, give sig hen og give sig over. Som jeg skrev i går, har jeg været vant til at gøre alt selv. Det er en meget maskulin energi. Og den er god at have adgang til. Men det er først efter, at jeg har lært om den feminine energi, og ikke mindst mærket den, at jeg har forstået magien ved hengivenhed og overgivelse. I dag vokser mit hjerte til dobbelt størrelse, fordi jeg kan tage imod. 

Det er noget af det, jeg har lært, og giver videre i KærlighedsKriger. 

Du kan - 4 timer endnu - få fingre i både Kompasset og Kærlighedskriger med stor rabat. Og husk, yderligere 10% går i dagens anledning til Red Barnet. 

Normalpris for begge kr. 2.400,- 

4 timer endnu: kr. 1.329,- 

Læs mere om KærlighedsKriger her


Læs mere om Følg dit Indre Kompas her


Og så er der selvfølgelig Next Level, hvor du tager dig kærligt af din selvstændige coach-forretning. Og finder den største forhindring for mere succes og flere kunder, som netop er... dig selv. 

Normalpris kr. 3.500,- 

Fødselsdagspris: kr. 2.030,-

Læs mere om Next Level her


Du kan når det endnu - 42% på alle tre online produkter:

Countdown to Sep 3, 2020 11:59pm


Tilbage er der kun at sige TUSIND tak for de mange beskeder, også til pralerunden i søndags (det var ganske overvældende at få så mange svar og jeg har hujet og fejret og heppet med hver eneste, der svarede). Jeg er så varm indeni, mit hjerte blafrer af glæde og jeg føler mig i sandhed set og elsket. 

Kærligst,