From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Julegave til dig: Sådan kommer du gennem julens svære følelser

Kære Læser,

Jeg vil gerne sige dig tak. For at du læser så trofast med her. Det er betydningsfuldt. 

Derfor vil jeg gerne give dig en gave. 

Det er faktisk en gave, der er skrevet med en særlig målgruppe for øje. De skilte.

Fordi, som du nok ved, hvis du har læst med i noget tid, er det et emne - og en krise, der ligger mig meget på sinde. 

Min julegave til dig er e-bogen: Sådan kommer du gennem julens svære følelser

Måske er du ikke skilt. Men de svære følelser har vi alle. Så læs den endelig alligevel og sæt dine egne eksempler ind. Dem er der nemlig masser af, især her i julen. 

Få fingre i din julegave her


Jeg har brug for din hjælp

Det her er vigtigt og meningsfuldt på mange planer og derfor har jeg aldrig med samme styrke bedt om, at du spreder budskabet. 

De fleste kender én eller flere, der lige er blevet skilt eller sidder fast i en skilsmisse - for der er nemlig også en følelsesmæssig skilsmisse, og ikke alle sørger for at blive skilt følelsesmæssigt.

Derfor, vil du hjælpe mig med at sprede budskabet - og e-bogen?

Det kan du gøre ved at videresende dette nyhedsbrev til dem, du kender, der måske kunne have brug for støtte i deres skilsmisse.

Jeg har også delt et opslag på Instagram og Facebook, som du meget gerne må dele. 


Glædelig jul

Jeg ønsker dig en smuk og hjertevarm jul.

Jeg er på vej til Hemsedal, hvor jeg skal fejre jul med både den sammenbragte familie og min brors familie samt min mor og far. Skiene er pakket i bilen og julegaverne ligeså. 

Det er en absolut yndlingsfejring af julen. Og det bedste af det hele er, at jeg har børnene i julen i år. Om end jeg, efter mange år, har lært at undvære dem. Men jeg glemmer aldrig den første jul uden dem. Den kan du læse om i e-bogen. 

Jul er mange ting. Ikke kun alt det gode, som medier og samfund fortæller os. For når der er så mange forventninger til noget, både udefra og indefra, kan vi være sikre på, at der også følger mange svære følelser med. 

Så pas godt på julehjerterne derude. Både de knuste. Og de helede. 

Kærligst,

 

P.S. Opstart af Mentor-netværk 2023 er flyttet til marts. Måske betyder det, at du også kan deltage? Se de nye datoer her - og husk jeg har forlænget muligheden for bonus frem til 31. december, 2022.