From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: 17 oplevelser, der gjorde en forskel i 2017

- og sidste chance for at spare kr. 3.600,- på gruppeforløb 2018.

17 oplevelser, der gjorde en forskel i 2017


Kære Læser,

Jeg er i gang med mine nytårsrefleksioner (se nyhedsmail fra i torsdags, hvor jeg traditionen tro sendte dig Nytårsrefleksionen).

Jeg fik lyst til at dele min liste over 17 oplevelser, som gjorde en forskel for mig i 2017.

#1 At flytte ud af byen. Vigtigste beslutning i mange år. Men også et logistisk mareridt. Stadig det værd.

#2 Gav mig selv tid - og lov - til at læse. Masser af bøger. I alle genrer. Ikke kun faglitteratur. Masser af ord. Romaner. Politik. Digte. Memoirs. Bedste bog i år: Et Lille Liv.


#3
Gik i intens terapi. Først alene. Så sammen med børnenes far: skilsmisseterapi. Det sværeste - og fineste, jeg har prøvet udenfor krisetid. 


#4
Badede hver morgen. Sommer såvel som vinter. Mit sundhedstip nr. 1. Ikke bare af alle de fysiske årsager, men også for den mentale sundhed. Total nulstilling hver morgen. Det er bedre end al coaching, terapi og alternativ behandling. Nature rocks!


#5
Holdt op med at rejse væk hver anden weekend (læs: flygte fra byen). Begravede blot fødderne dybere i den hjemlige muld. Fordi: læs oplevelse nummer 1.


#6
Lavede bål eller tændte op i brændeovnen næsten hver dag. Ild kan noget.


#7
Begyndte at overholde skriveaftaler med mig selv eller satte det i system, så jeg "blev nødt" til at skrive videre. På den måde tog jeg ansvar for den flaskehals af ord, som har hobet sig op i mit system de sidste mange år. Jeg tør næsten tro på, at det ender med en bog. Eller tre. 


#8
Gik endnu en runde med et knust hjerte. Både over gammel kærlighed. Og ny. Noget sorg er livssorg. Punktum. Mindede mig også om, hvor stor kærligheden er. 


#9
Sluttede fred med min  "zone of genius" (læs Gay Hendricks The Big Leap, hvis du vil vide mere om zonerne): facilitering af personlig proces i grupper, så udvikling og indsigt bliver et fælles anliggende og genkendelsen minder os om, at vi ikke er alene.  


#10
Fik mig ikke bare én, men hele to, assistenter. Nye arbejdsgange. Nye udfordringer. Nye resultater. #teamLykke


#11
Besluttede at investere i kvindefællesskaber. Både privat og professionelt. Gentager succesen professionelt til næste år med både pinseretreat "Slip Kampen, Kvinde" og det omfattende forløb KærlighedsKriger, som indeholder weekendophold, 3 dages gruppeproces over 6 måneder og 7 online moduler til at holde momentum.


#12
Fik (langt om længe) rutiner på plads, så børnene hjælper til herhjemme. Sikke en fest. På flere måder end forventet. 


#13
Betalte for personlig assistance til styrketræningen. Vil så gerne bo i en stærk krop. Elsker min yoga, løbe- og gåture. Men styrketræning bliver aldrig min ting. Derfor bad jeg om hjælp. 


#14
Blev en dedikeret "soccer-mom". En lokal fodboldklub og ikke mindst dedikeret trænerstab smeltede mit hjerte. #landsbysammenhold


#15
Inviterede til masser af komsammen og overnatning i mit hus og elskede at mærke livet omkring mig og være værten i disse omgivelser.  


#16
Arrangerede damedans i det lokale forsamlingshus. Kønt er det ikke. Men dejligt befriende og latterfyldt. Har jeg mon nævnt, at jeg er vild med at være flyttet ud til en lille landsby?


#17
Kunne kalde nye mennesker for venner. Det forbliver én af de fineste oplevelser, men også én af de mest sårbare. Hvad end man er barn eller voksen er sætningen "jeg har fået en ny ven" en meget sprød oplevelse. 

Hvad har været dine mest betydningsfulde oplevelser i 2017?

Du ønskes en skøn aften, hvad end den er af festlig eller kontemplativ karakter. Bare den bliver den bedste start på dit 2018. Må dit nye år blive fyldt med glæde, gode mennesker og smukke oplevelser. 

Kærligst,

P.S. Apropos zone of genius... Frem t.o.m. i morgen d. 1. januar, 2018 sparer du kr. 3.600,- på mit gruppeforløb, hvor jeg faciliterer din personlige proces i en gruppe over 6 måneder. Det bliver intenst og jeg garanterer resultater. 

(Jeg har givet dig en ekstra dag af naturlige årsager, for hvem tager en så afgørende beslutning midt i al glimmeret i dag...)  

P.P.S. Endnu et apropos... fordi det er det, jeg både holder mest af og er bedst til, samler jeg i 2018 alle værktøjerne til en uddannelse med start i maj, 2018. Så vil du lære at facilitere personlige processer for grupper og individer, så stay tuned!

Det er én af de oplevelser, jeg glæder mig aller mest til i 2018...