From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Servicemeddelelse: I dag er sidste chance for at få mentor-retreat som bonus

Kære ,

På opfordring har jeg sagt ja til at afholde GruppeFacilitator Uddannelsen en sidste gang. 

Det bliver et lille eksklusivt hold og en ny struktur med overnatning på det modul, der kræver mest tid og fordybelse; nemlig ubehaget.

Det lille hold giver mig mulighed for virkelig at vise, hvordan man kan flytte individer, selv om man arbejder i gruppen.

Og er du en del af gruppen, vil du virkelig mærke det i din egen udvikling.

Det er faktisk det bedste ved GruppeFacilitator Uddannelsen og det jeg glæder mig mest til; at se den enkelte blive mere og mere sig selv, efterhånden, som vi skræller de tillærte lag af. Og derinde bagved finder vi ikke bare et menneske i integritet, men også nøglen til den dygtigste facilitator, nemlig den, der blot ved at være sig selv går forrest og som vi følger, fordi integritet, tydelighed og sårbarhed er den største magnet, tillids-og tryghedsskaber. 

Har du tidligere overvejet GruppeFacilitator, men nåede du ikke at være med inden uddannelsen lukkede ned, så er dette din chance. 

Her er detaljerne:

  • Start 14. marts, 2022.
  • 10 dage i alt og 3 individuelle sessioner deruodver.
  • Alle dage afholdes på Marienlyst Strandhotel i Helsingør.
  • 4 moduler af én dag, 2 moduler af to dage og ét internat i april.

--> På internatet skal vi både styrke gruppedynamikken og dykke dybt i det ubehag, så mange af os er bange for at mærke i os selv, men også at mærke som facilitator. Det handler om følelser, frygt og modstand. 

--> Der er både en faciliteringsdag halvvejs på uddannelsen, hvor du møder personlig feedback på din facilitering og der er en festlig og meget meningsgivende certificeringsdag, hvor du igen faciliterer og mest af alt viser, hvem du er. 

--> Derudover får du også tre individuelle sessioner i løbet af uddannelsen, som du kan bruge til konceptudvikling af egne forløb, til at fordybe din personlige proces og til at få min mentoring på din virkelighed, udvikling og forretning. 

BONUS #1

Til og med i dag får du gratis deltagelse på mit mentor-retreat i januar, så du kan starte din og din forretnings udviklingsproces allerede i starten af det nye år. 

BONUS #2

Øjeblikkelig adgang til mit omfattende online program Følg dit Indre Kompas, som ikke bare er et fundament for selvudvikling, men som også udgør en del af det fundament, du får som GruppeFaciliatator. 

Du kan læse alle datoer og detaljer her. 


Tøver du pga. coronaen, der igen fejer ind over os og får os til at stoppe op i det liv, vi helst vil leve?

Vi finder en løsning. Marienlyst har virkelig gode betingelser for at rykke uddannelsen og så starter vi blot op online og med individuel session, ikke som erstatning for de ti dage, for dem skal du have i sin fulde form, men for at komme i gang.


Er du i tvivl om hvorvidt uddannelsen er det rette for dig og din forretning, så ring endelig. Ring også med andre spørgsmål eller muligheden for at betale i rater. Du kan ringe på 2618 6896.

Og gør det i dag, så du kan nå at beslutte dig og få mit mentor-retreat på Gilleleje Badehoteli januar med som bonus. 

Ja-tak, jeg skal med på den sidste GruppeFacilitator Uddannelse


Det var alt fra mig. Men du hører snart fra mig igen. For det er ved at være tid til årets nytårsrefleksion og som altid er du som læser af nyhedsbrevet den første til at modtage den. 

Kærligst, 

 

P.S. Hvis du endnu ikke har læst om mentor-retreatet d. 30. og 31. januar, 2022, så klik endelig her. Jeg glæder mig simpelthen sådan til at samles. Og ja, hvis corona-restriktioner forhindrer os, så skubber vi blot retreatet til vi igen kan mødes. Og så laver jeg en online-session, der støtter dig og din forretning, så du stadig får struktur, input og inspiration til dit 2022.