From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: [Servicemeddelelse] Kompasset lukker nu og kommer ikke tilbage i denne form

Bliv en del af det fællesskab, som samles for sidste gang...

 

Kære Læser, 

Jeg skal gøre det kort; i aften lukker tilmeldingen til Følg dit Indre Kompas

Det slog mig i dag, at jeg tror, jeg har glemt at dele noget vigtigt; det er sidste gang Kompasset afholdes i denne form. 

Det betyder, at det er sidste gang, du har mulighed for at deltage i Følg dit Indre Kompas som et guidet forløb over 3 måneder. 

Det er stadig muligt at købe Kompasset igen fra en gang i efteråret. Til den tid bliver det som selvstudium med adgang til seks årlige Q&As. Sådan som de fleste online programmer fungerer. 

Men i aften kan du - en sidste gang - komme med i et fællesskab. Hvor vi sammen udforsker pejlemærkerne, hvor vi sammen holder momentum og hvor der er andre end dig, der tager modige skridt på samme tid.

Fællesskabet og - endnu vigtigere - oplevelsen af at ikke at være alene, er én af de primære årsager til at jeg så vild med at formidle Kompasset. Det er universelt og på samme tid det fundament, vi alle har brug for i livet for at navigere indefra og ud.

Når vi lærer vores egen inderside at kende, bliver det nemmere (ikke nødvendigvis nemt), at turde mærke de længsler og træffe de valg, som er sande for os, også selv om de måske ikke ser sådan ud udefra. 

Du har et par timer endnu til at blive en del af det fællesskab på 97 personer, som tager en tur ind omkring det indre kompas fra på onsdag:

 

Countdown to Mar 17, 2019 11:59pm

 

Læs mere om Kompasset her. 

Og husk; du har 7 dages fortrydelsesret. Det betyder, at finder du ud af, dette program alligevel ikke er for dig, så skriver du blot til mig, så refunderer jeg pengene med det samme. Det kan du gøre frem til d. 27. marts, 2019. 

Ja-tak, jeg skal med inden det er for sent!

Er du i tvivl om Kompasset er for dig, så besvar denne mail eller send en sms på 2618 6896. Jeg sidder klar til at svare på dine spørgsmål hele aftenen. 

Kærligst,