From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Spar 60% på alle online programmer resten af juli

Kære Læser,

Det er som om, der ikke er helt så langt ind om sommeren...

Når vi sætter tempoet ned, er det som om, vi bedre kan mærke, hvad det er, vi mærker. Det betyder også, at når vi arbejder med os selv i ferien, kan indsigterne nogle gange bedre komme til overfladen. Det eneste det kræver er, at du sætter tiden af. 

Og som jeg skriver i introduktionen til både KOMPASSET og KÆRLIGHEDSKRIGER, så er 5 min om dagen bedre end at bruge en hel søndag. 

Du får nemlig et udførligt introduktionsmodul til begge online programmer, hvor jeg guider dig gennem både en daglig praksis, digitale formater og de mange forskelliger muligheder og måder, du kan arbejde med materialet, som både består af guidede meditationer, e-bøger, lydbøger, refleksionsark, playlister og visuelle veje til dybere forankring og påmindelse. 

Sådan fungerer et online program:

Når du køber FØLG DIT INDRE KOMPAS eller KÆRLIGHEDSKRIGER får du automatisk en velkomstmail og adgang til introduktionsmodulet. 

Du får også mulighed for at tilmelde dig en momentum-serie af e-mails, som guider dig resten af vejen. Så egentlig er det bare at følge instrukserne og mærke efter, så guides du til resten.  
 

 • Du kan bruge 5 minutter eller 20 minutter om dagen. Du bestemmer. Men det er bedst at være i kontakt med materialet hver dag, også selv om du kun lytter til playlisten eller går med et enkelt refleksionsspørgsmål. 
   
 • Der er seks moduler i begge programmer.
  Kompasset: Langsommelighed, Ubehaget, Lyset, Ansvar, Momentum og Tillid
  KærlighedsKriger: Kraften, Kærligheden, Kroppen, Kvinden (ift manden), Kreativiteten og Kraften (igen, fordi den forvandler sig, fordi du gør)
   
 • Du bestemmer helt selv, hvordan, hvornår og hvor du vil følge programmet. Alle filer kan downloades til dine mobile enheder og du kan både lytte, læse, reflektere, danse og dele. 

 • Alt kan gemmes til senere. Og er der noget i programmet du har særlig brug for at dvæle ved, så har du al tid i verden. Du bestemmer tempoet. Men har altid en guide ved hånden, hvis du har brug for det. 


Alle de programmer, jeg har udviklet, har taget udgangspunkt i mig selv. Min søgen, min tumlen, min længsel. Og jeg deler derfor også af mig selv, fordi du skal vide, at du ikke er alene.


Hvorfor lavede jeg Følg dit Indre Kompas?

Når man som jeg har levet en hel barndom og ungdom fra hovedet og med præstationen og anerkendelse som ydre kompas, var det længslen efter at leve mere fra hjertet og indefra og ud, som gjorde, at jeg skabte de seks indre pejlemærker. Men det handlede ikke kun om at lære at mærke efter, det handlede også om at turde sætte handling bag og blive ved. 

Læs alt om Følg dit Indre Kompas her


Hvorfor KærlighedsKriger?

KærlighedsKriger opstod ud af et behov for mere glæde, lethed, lyst og kærlighed i livet. Jeg har altid haft det godt med præstation, succes og struktur. Men det lette, det sjove, det legefulde, det var sværere at finde frem. Og derfor var der også længere ned til at mærke efter i kroppen, til lysten og begæret, flirten og tilliden til mig selv som kvinde. 

Læs alt om KærlighedsKriger her


Hvis der er ét kodeord, som gør sig gældende for begge programmer, så er det KONTAKT. Kontakt med dig selv, så du kan skabe en dybere og mere autentisk kontakt med andre. 

Det starter altid med os selv. Og hvis du allerede er lidt nede i gear nu, så er der måske endnu kortere til den kontakt, som gør hele forskellen?

Kærlige sommerhilsner,

 

P.S. Har du en selvstændig coach- eller konsulentforretning, får du også 60% på mit business-program Next Level i denne måned. Det får du fingre i her.