From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Mentor-netværk for kvinder

Vi har manglet et sådan netværk længe.
Her er det!

Kære ,

Hvorfor ikke udvikle karriere - eller egen forretning - samtidig med at vi udvikler os selv og hinanden?


Mange kvinder længes efter dybe og meningsfulde fællesskaber

Jeg ser det igen og igen. Og hører det endnu oftere. Vi savner netværk i vores arbejdsliv.

Men ikke sådan ét, hvor vi kan blive bedre til at sælge eller hvor det handler om at dele flest visitkort ud. Men ét, hvor vi bliver set som mennesker. Fordi de fleste af dem, der læser dette nyhedsbrev på en eller anden måde lever af netop det. Mennesker. Eller netop ikke gør, men selv er et menneske-menneske og derfor savner fællesskab med kvinder, der er, tænker og vil ligesom de selv.

Hvor vi har et fælles sprog, hvor vi tør sårbarheden og hvor vi vil dybden og ærligeden og det meningsfulde. Fra det første til det sidste øjeblik.


Lad os nebryde de største forhindringer - sammen

Efter corona opdagede vi også, hvor meget fællesskab betød for os. At vi ikke kunne eller skulle klare os selv. At det var relationer, der udviklede os mest. Og fik os til at trives.

Samtidig ved de fleste af os godt, at det ikke er ydre omstændigheder, der forhindrer os mest. Men os selv. 

Vi har selv installeret glasloftet. Vi har skygger på de dele af os selv, som lyser klarest. Vi retter ind og ned. For at passe ind. For ikke at være for meget eller fylde for meget. Selv om det kun er sådan vi kan være hele os selv. 

Nu kan jeg ikke holde ud af se på det mere.

Og så tænkte jeg: "hvorfor ikke kombinere det, jeg aller bedst kan li' (og er bedst til - ingen beskedenhed er nødvendig i det her fællesskab), nemlig facilitering af grupper og skabelse af sårbare og kraftfulde fællesskaber med mentoring og udvikling af kvinder, der ikke længere vil holde sig selv tilbage, ned eller ude?"

Kvinder har sværest ved netværk. Jeg ved ikke hvorfor, for når kvinder først støtter op og hjælper hinanden, findes der ingen, der er bedre til det.

Vi kan ikke kun holde hinandens karriere, anbefale hinandens forretninger og komme med idéer, vi ikke selv kan se. Nej, vi kan også støtte og holde privat, det vi  tumler med udenfor arbejdet, som kommer til at fylde alt eller al for meget, når det ikke er i balance. 


Udvikling - og relationer - tager tid

Vi ved det godt. Der findes ingen hurtige fiks, når det kommer til personlig udvikling. Udvikling tager tid og fællesskaber fordybes også over tid. Derfor skal dette netværk hverken vare 3 måneder eller 6 måneder. Men et helt år. Eller rettere de ti måneder der går fra opstart efter sommer til næste sommer. 

Lige så vigtigt, skal dette netværk ikke være seks måneder om at komme i gang, fordi vi først skal lære hinanden at kende.

Derfor starter vi med et retreat på to intensive dage, så vi lærer hinanden at kende og kommer godt i gang med udviklingsprocesserne fra starten. 

Derudover ved jeg også, at skal vi i dybden, skal vi ind og arbejde med os selv og bevidne  og sparre med hinanden, så kræver det mere end et tre timers møde. Derfor har vi hver anden måned et dagsmøde. Og i den modsatte måned et tre timers zoom-møde, som skal bruges til momentum, opfølgning, tilbage på sporet og selvfølgelig: hep og støtte. 

Vi slutter netværkets første år af med en hel dag med efterfølgende middag. 

Så holder vi sommerferie og så ser vi, hvad der sker derefter. Måske facilitetet I selv netværket, måske laver vi formen om, måske fortsætter vi bare, fordi vi har opdaget at et liv uden netop de kvinder og den udvikling er et liv levet halvt. 


Hvem er du og hvad skal jeg?

Netværket er til dig, der både er ansat og dig, der har din egen forretning. Jeg kommer til at lave arbejdsgrupper, så du kan sparre med både ligesindede men osgå nogle gange netop blive set af dem, der ikke selv er sovset ind i det, du kender så godt fra henholdsvis livet som selvstændig eller corporate-livet.

Netværket er til dig, der både savner personlig udvikling, sparring fra en mentor og et netværk. Du får altså hele tre i én. 

Jeg fungerer mere som mentor end som coach, du får mine input, du får også netværkets input.

Jeg fungerer også som facilitator af de personlige udviklingsprocesser, hvor jeg sætter øvelser i gang, der giver indsigt og udsigt og hvor spejlingen i de andre, bliver en lige så stor udvikling og støtte som min mentoring er det.

Jeg faciliterer også workshops, der er specifikt fokuseret på problemstillinger og udviklingspunkter i din karriere eller forretning.

Og så sætter jeg rammen, om og om igen, så det bliver både trygt og udfordrende. 

Jeg ved, at kvinder der vil være med i dette netværk er dem, der savner dybden, den meningsfulde samtale og at tage deres personlige udvikling med ud i livet hver dag, i hverdagen og det levede liv, så det ikke bliver separat fra deres hverdag, men en kontinuerlig del heraf. 

Skal du med? Der er 12 pladser og flere af dem er allerede reserveret. 

Læs alt om mentor-netværket her

Jeg glæder mig til skabe rammerne for et dybt og udviklende fællesskab af kvinder, der vil hele livet, både karrieren og alt det andet. Sammen. For hvorfor er det, vi tror, vi skal gå vejen alene? 

Beslut dig for, at dit næste arbejdsår skal være anderledes. At du vil stråle, at du vil støttes og at du vil et meningsfyldt fællesskab.


Kærligst, 

 

P.S. Husk også at jeg som noget nyt tilbyder coaching i livskriser. Måske er det ikke relevant for dig, men for nogle i din nære omgangskreds. Læs mere her.