From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Her er den nye GruppeFacilitator Uddannelse!

- intense internater OG online undervisning


Kære Læser,

Så faldt detaljerne endelig på plads og en helt ny udgave af GruppeFacilitator Uddannelsen ser nu dagens lys. 

Dette nyhedsbrev er primært til dig, der arbejder med undervisning, coaching eller har en ekspertise, som du kunne tænke dig at formidle i grupper.

Jeg har siden 2018 haft en uddannelse til GruppeFacilitator, som jeg satte i bero i foråret pga. covid-19. Nu er den genopstået igen, da efterspørgslen har været stor.

Derfor sender jeg denne prøveballon op for at se, om det er nu, jeg skal samle et hold mennesker, som vil arbejde med udvikling af det enkelte mennesker, men i en gruppe og på den måde udnytte den accelleration og smukke resonans, som gruppedynamikken kan tilbyde rummet og den personlige udvikling.

Jeg åbner for tilmelding her i november og er tilslutningen der ikke, prøver jeg igen om et års tid, hvis min tid stadig er til det.


Ny struktur

Modulerne er nu en veksling mellem internater á 3 dage og undervisning på Zoom hver tirsdag mellem modulerne. 

Her er overvejelserne bag den nye struktur: Vi skal stadig mødes live for at få GruppeFacilitatorens metoder ind under huden og "mærke" rummet. Til gengæld er der værktøjer og teori, som uden problemer kan formidles via zoom. Og. Det giver simpelthen ikke mening at tilbyde en GruppeFacilitaor Uddannelse, som ikke også klæder dig på til at formidle, undervise og facilitere online. Derfor skal vi begge dele.

Du kan læse alt om den NYE udgave af uddannelsen her


Små eksklusive hold

Jeg udbyder 8 pladser. For jeg har besluttet, at vi skal kunne gennemføre, også hvis restriktionerne forbliver, som de er nu. Og fordi jeg med sidste hold oplevede, at deltagerne får en mere dybdegående personlig udvikling, når holdet har den størrelse.

Når vi mødes, gør vi det over 3 dage. Her arbejder vi primært med øvelseskataloget og egenrefleksion. Og så oplever vi på egen krop opbygningen af en fortrolighed, med de andre og måske endnu vigtigere med os selv i fællesskabet. Det bliver tre intense undervisningsdage, hvor du overnatter på enkeltværelse på Tisvildeleje Strandhotel, hvov undervisningen også foregår. Dette er selvfølgelig inkluderet prisen. 

Uddannelsen er nu tilrettelagt således, at det er nemmere at komme langvejs fra. Netop fordi du ikke skal af sted 7 gange, men kun 3. Og fordi overnatning er en del af prisen. På dag 1 af internaterne starter vi først kl 11, så du kan rejse samme morgen. Og vi slutter kl. 15 på tredjedagen, så du kan være hjemme samme aften. Samtidig kan vi holde momentum og lære mere hjemme fra vores egne stuer, når det foregår over Zoom. 


Samme pris

Prisen forbliver den samme. Kr. 39.000 ex moms, som ved tilmelding i november kan betales i 5 rater. I december og januar kan uddannelsen betales i 3 rater. Derefter er det kun muligt at betale i 1 rate. Du er selvfølgelig også velkommen til at betale hele beløbet ved tilmelding. 

Du kan læse om datoer og andet praktisk her


Jeg glæder mig inderligt til at være i gang igen og har store forventninger til både de intense internater og en zoom-undervisning, som kan skabe et fantastisk momentum. 

Hvis du har spørgsmål, foreslår jeg en personlig og afklarende samtale på telefon, også hvis spørgsmålene er af praktisk karakter.

Så ved jeg nemlig, at du får lige præcis det svar, du har brug for. Du kan aftale en afklarende samtale på mail@lykkerix.dk eller blot ringe på 2618 6896.


Kærligst, 
Lykke


P.S. Hvis du er én af dem, der har været interesseret i uddannelsen i længere tid, modtager jeg meget gerne dine tanker og feedback omkring den nye struktur. Har det gjort det mere eller mindre attraktivt for dig at deltage?