From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Er det mon dig, der har vundet en coachingsession?

Vinderen af julekonkurrrencen afsløres nu!

Kære Læser

Rigtig glædelig jul!

Jeg håber, du fik alt den kærlighed og varme, du fortjener. Og ikke mindst alle de gaver, du håbede på. 

Jeg er selv fyldt af jul og gavegiverlyst, og derfor udråber jeg i dag vinderen af min store julekonkurrence.

Vinderen af den store julekonkurrence - en coachingsession med mig til en værdi af kr. 3.750,- har netop modtaget en mail. 

Så tjek din indbakke. Måske var du den heldige?

Hvis ikke, og du ærgrer dig, kan du overveje at deltage i min coaching-gruppe.

Frem til 31. december tilbyder jeg earlybird-pris på gruppen, som løber over 6 måneder og hvor du med støtte fra Følg dit Indre Kompas og min personlige coaching samt facilitering i gruppen en gang om måneden kan arbejde med et mål, et område i dit liv eller din personlige udvikling generelt.

De tidligere deltagere har opnået vilde resultater og det er hvad der sker, når vi dropper forestillingen om quick fixes og beslutter os for at dedikere tid over en længere periode til at skabe forandring, indsigt eller rydde op på indersiden. 

Normalpris kr. 9.000,-.

Nogle dage endnu får du gruppen til kr. 7.500,-. Du tilmelder dig her. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig eller se om du kan finde svar i FAQ'en.

Halvdelen af pladserne er solgt, så måske skal du ikke vente alt for længe, hvis du ønsker seriøs - og intensiv - udvikling over en længere periode med støtte fra både et fællesskab af mennesker, som du får et helt særligt forhold til, og fra en coach og Gruppe Facilitator med over 13 års erfaring. 

Nytårsrefleksion i din indbakke...

Langsomt begynder du måske også at vende blikket mod 2019 og derfor får du om 2 dage min populære nyhedsrefleksion, som både kan være din inspiration til et par timer i dit eget selskab eller bruges som selskabsleg nytårsaften. Jeg lover dig at samtalerne rundt om bordet får en anden dybde, hvis det er disse spørgsmål, du lægger under tallerknen. 


Men inden da ønsker jeg dig nogle skønne juledage. 

Kærligst, 
Lykke