From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Sådan navigerer du efter dine følelser

Kære ,

Kender du til begreberne primære, sekundære og instrumentelle følelser?

Hvis ikke, så lyt med i podcasten Følsom, for i dag udkommer et interview med EFT-terapeut Sille Kløvedal om at bygge følelsesmæssigt fundament og ordforråd.

Når vi får begreberne omkring grundfølelser, og de fem grundfølelser, på plads, er vi langt i arbejdet med at bygge det følelsesmæssige fundament.

Det er selvfølgelig kun halvdelen af arbejdet.

den anden halvdel er endnu vigtigere. Det er at begynde at bruge dette nye ordforråd. Både i din indre dialog og i dine nære relationer. Det giver dig et sprog til at forklare, hvorfor din første reaktion har meget lidt at gøre med, hvad du i virkeligheden føler og det giver dig også mulighed for at stille de spørgsmål, der skal til, for at finde ind til behovet under følelsen.

Og når vi kan sætte ord på vores behov er vi langt. Både i relationen til os selv og til andre.


Følsom LIVE - en fejring af podcasten og alt hvad den står for

Jeg er så glad for at podcasten er tilbage, og for alle de mange kommentarer og beskeder jeg får om dens betydning. Derfor har jeg besluttet, at det skal fejres.

Vi skal mødes LIVE. I København (denne gang, jeg tænker at jeg kommer til Jylland senere).

Derfor holder jeg d. 27. februar et foredrag, hvor vi taler om at bygge følelsesmæssigt fundament, om at tage ansvar for vore følelser og i det hele taget blot skal opleve, hvad det kan, når vi mødes med andre, der har det samme ønske om at udvide dere sordforråd og forstå deres inderside.

Der bliver både tid til dialog, oplæg, refleksion og delinger. Jeg glæder mig helt vildt.

Du kan købe din billet lige her


Om podcasten: Kan man navigere efter sine følelser? [interview med Sille Kløvedal]  

I denne episode interviwer jeg EFT-terapeut Sille Kløvedal om grundfølelser og formålet er at udvide vores følelsesmæssige ordforråd, så vi får nemmere ved at navigere i følelser, store som små. Det bliver til en samtale om heling og om at navigere efter det, vi mærker. For jo, det må vi godt. Hvis vi navigerer efter det “rigtige” følelser.

I episoden spørger jeg:

  • Hvad er grundfølelser?

  • Hvad er primære, sekundære og instrumentelle følelser for en størrelse?

  • Hvordan heler vi os selv og de følelser, vi ikke har måtte føle?

Lyt til podcasten Følsom her 

eller på din foretrukne podcast-platform. 

Husk også, vi forstætter samtalen om epsioderne i podcasten inde i
Facebook-gruppen Følsom. Så kom endelig med ind og blive en del af fællesskabet.

Ha' en smuk søndag, måske med Følsom i ørerne på en gåtur. Selv vil jeg suse ned af bakkerne i Sverige, hvor jeg øver mine nyerhvervede evner som ski-instruktør. Vi bliver aldirg for gamle til at lære nyt - eller udleve drømme.

Kærligst,


PS. Jeg har kun to pladser tilbage i mentor-netværk 2023, så du skal nok ikke overveje alt for længe, hvis du skal sikre dig en plads. Læs mere her, hvor du også tilmelder dig - Mentor-netværket 2023