From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Jeg har glædet mig i flere år til at kunne tilbyde dette...

 

Kære ,

Endelig. Jeg har i mange år ønsket mig at kunne mødes med Jer i en kortere, mere uformel (og billigere) ramme.

Men det skulle også give mening.

Med de nye lokaler på plads, havde jeg rammen.

Jeg brugte mange tanker på at udtænke et koncept. Jeg vidste det skulle være om morgenen, fordi morgener er særlige for mig (og mine eftermiddage og aftener helliget min familie). Jeg vidste, jeg havde lyst til et møde, som tog udgangspunkt i dem, der kom. Så det skulle ikke "bare" være foredrag. Men også facilitering. Og vigtigst af alt dialog.

Og så slog det mig pludselig, at det, der har gjort den største forskel for mig de seneste år, er at være i kontakt.

Kontakt med min inderside.

Og jeg vidste med det samme, at der var mit tegn. Og min overskrift. 

 

Tjek Ind

Som jeg har skrevet i dette nyhedsbrev flere gange, mediterede jeg hver dag i mere end 200 dage (faldt derefter i og mediterer nu regelmæssigt, men uden de 200 dage var det ikke en realitet - de vigtige vaner kan tage lang tid at få på plads).

Den praksis gjorde en kæmpe forskel.

Fordi jeg lærte at tjekke ind. Tjekke ind med min inderside, således at jeg var i kontakt og derfor kunne tjekke ind med andre mennesker og skabe dybere samhørighed i mine relationer.

Det havde en ekstra effekt. Jeg opdagede, at jo mere i kontakt jeg var med mig selv, jo mere i kontakt var jeg også med livet.

Den praksis, og oplevelse, vil jeg gerne give dig.

 

Derfor har jeg lavet Tjek Ind morgenmøder.

Hver 14. dag byder jeg på the, kaffe, croissant og en mulighed for at tjekke ind.

Jeg gør det under overskrifterne fra Kompasset, fordi Følg dit Indre Kompas netop er skabt til at lære at navigere indefra og ud. Kompasset er en hjælp til at komme hjem til os selv og derfra leve et autentisk liv i integritet.

Her er de seks pejlemærker:
  • Langsommelighed
  • Ubehaget
  • Integriet
  • Ansvar
  • Momentum
  • Tillid


Måske kender du Kompasset, måske gør du ikke. Det er ikke vigtigt og ikke et krav.

Ikke to morgenmøder vil være ens, heller ikke selv om overskriften er det.

Som Gruppefacilitator tager jeg udgangspunkt i de mennesker, som kommer til morgenmøderne. Hvor de er, og hvilke behov de har. Jeg præsenterer selvfølgelig den morgens overskrift (Kompassets pejlemærke), men sætter det derefter ind i den kontekst som deltagerne og rummet har brug for.

Læs alt om Tjek Ind morgenmøder

Det er muligt at deltage en enkelt gang eller købe et klippekort til seks Tjek Ind Morgenmøder, så du kan få alle seks pejlemærker med. 


Premiere på onsdag

Måske har du lyst til at være med til premieren på onsdag d. 30. oktober kl. 8.30-10, hvor overskriften er Langsommelighed.

Fordi alt starter med at sætte farten ned, så vi faktisk kan tjekke ind og finde ud af, hvordan vi har det. Det er svært at gøre i løb. 

Jeg ønsker dig en go' weekend, måske én hvor lidt langsommelighed kan snige sig ind?

(Om end vi nogle gange undgår langsommeligheden, fordi det, der kommer op, når vi sætter tempoet ned, er ubehag. Det handler andet Tjek Ind morgenmøde d. 13. november om.)

Køb din billet til både Langsommelighed og/eller Ubehag her

Jeg håber, vi ses?

Kærligst,

 

P.S. Skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til Tjek Ind. Jeg vil så gerne høre fra dig. Besvar blot denne mail.