From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Sidste mulighed for tilmelding til vandre-retreat

Kraft, kvinder og fællesskab er nogle af kodeordene for vandre-retreatet

 

Kære Læser, 


Vi har to pladser tilbage på årets vandre-retreat og lukker for tilmelding i morgen aften. 

Når du læser med her, er det sandsynligvis fordi du interesserer dig for personlig udvikling. Det har jeg gjort i 15 år. Det er en mærkelig størrelse, det der med udvikling. 

Jeg er hurtig i mit hoved. Jeg er skarp. Jeg kan tænke mig til meget. Ofte forsøger jeg "at regne den ud". Jeg har gået i terapi og sat ord på. Det er jeg også virkelig god til. At reflektere og forstå. 

Jeg er også god til at mærke. Ubehaget er ikke længere så farligt. Alligevel oplever jeg, at jeg stadig har meget at lære, særligt om min vrede og om, hvordan jeg græder fra kroppen i stedet fra hovedet, når sorgen er på besøg. 

Jeg er også en handlingens mester. Jeg tvivler på, du kan servere mig for et praktisk problem, jeg ikke kan løse. Jeg stoler på mine egne kompetencer og ved, at jeg kan det, jeg vil. Nogle gange kommer jeg oven i købet til at fixe. Mig selv, andre og verden. Det er der, hvor styrken ved at være en handlingens mester kommer ud af balance. Fordi jeg vil væk fra et ubehag, ikke kan rumme en følelse eller er for utålmodig. 

Med andre ord; jeg kender mig selv og det gør du helt sikkert også. 

Alligevel er selvudvikling ofte lidt af et hoved-projekt. Vi forstår mere end vi handler på det, vi indser. Der mangler ofte forankring i cellerne og kroppen. 

Måske er det derfor, jeg er så begejstret for vandre-retreatet. 

Vi bruger vandringen til at processe det, der sker i dit hoved. Så du kan lade det bevsæge sig med dig og i dig. 

Det er - foruden yoga, som vi også laver hver morgen - den smukkeste måde, jeg har oplevet, til at få kroppen med i den personlige udvikling. Det er blidt for kroppen at gå og så mukt at være i naturen og når vi bevæger os, opdager vi også, at vi kan bære mere end vi tror. Ikke fysisk, men bære det i os, som vi ikke tror, vi har styrken til. Se på det, vi er mest bange for. Når vi bevæger os med det, der er, oplever vi en indre - og ydre - styrke, vi ikke troede, vi havde.

Du vil opleve at;

Naturen holder dig. 

De andre kvinder holder dig. 

Amanda og jeg holder dig. 

Men vigstigst af alt opdager du, at du kan holde dig selv. Det er det, vandringen kan vise dig.

Vi giver dig indsigterne. Vandringen, kvinderne og naturen giver dig kontakt til en kraft, de færreste af os kender men som langt de fleste af os længes efter. 

Det er ikke en stroppetur ej heller en badeferie eller luksusophold. Forvent at blive udfordret og inspireret, opløftet og møde dig selv i nye udgaver, hvad end det er fysisk eller mentalt. 

Læs alle detaljer om vandre-retreatet lige her  

Giv dig selv 4 dage i kontakt med dig selv, naturen og et kvindefællesskab, som vil løfte og støtte dig. Ikke blot udenpå mens du vandrer, men også indeni og efterfølgende. 

I morgen mandag kl. 23 lukker tilmeldingen. Du har stadig tid:

Countdown to Jun 10, 2019 11:00pm

Ja-tak, jeg napper én af de to sidste pladser

Du ønskes en skøn pinse. Jeg nusser rundt i mit lille, nye bondehus sammen med ungerne og er så taknemmelig for igen at have et fundament. Vi er hjemme.


Kærligst,