From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Gruppe Facilitator Uddannelsen starter igen til oktober

- få det fulde overblik her


Kære Læser,

Er Gruppe Facilitator Uddannelsen noget for dig?

Når du følger med her, ved du nok, at jeg sidste år lancerede Gruppe Facilitator Uddannelsen.

I morgen skal hold 2 i gang med modul 2, som omhandler Ubehaget, modstanden og følelserne. Du kan tro, jeg har lagt et spændende program for dem. Det er også her, Amanda Lagoni, terapeut og sexolog kommer og underviser. Jeg har siddet på mit lille kontor hjemme i bondehuset og mærket glæden brede sig her til eftermiddag, mens de sidste detaljer tog form. 

Men det var slet ikke det, jeg ville fortælle. Jeg bliver bare så grebet af den uddannelse:)

Fra august får jeg, som du måske har hørt, egne undervisningslokaler. I torsdags var jeg ude med min makkerinde Katrine og indretningsarkitekten og se istandsættelsen skride frem. Det er sådan en oplevelse, jeg både bliver meget voksen af, men hvor jeg samtidig mærkede den barnlige begejstring. 

Fordi jeg får egne lokaler har jeg valgt at udbyde en uddannelse mere i 2019. Vi starter til oktober.

(Ved du at uddannelsen ikke er noget for dig, så spring dette nyhedsbrev over. Du har sikkert masser af andet godt at bruge din søndag aften på). 

Her er den korte version:

  • Uddannelsen varer 9 måneder incl. en måneds undervisningsfri, hvor du laver din certificeringsopgave.

  • Du undervises på moduler á 2 dage. Der er 7 moduler. Derudover får du 2 træningsdage.

  • Al undervising foregår i Vedbæk.

  • Ingen online undervising. Denne uddannelse skal mærkes. Sådan forankres læring bedst. Og sådan styrker vi fællesskaber.

  • 2 "faciliteringsdage", hvor du er på. Den første en faciliteringsdag, hvor du får feedback på dit indhold. Den anden er certificeringsdagen, hvor du får feedback på dig som facilitator.

  • 250 siders manual, som består af teori, værktøjer, øvelser og personlig udvikling. Samt skemaer til struktur, din egen faciliteringsbibel, som udvikler sig sammen med dig uddannelsen igennem.

  • Du finder din egen gruppe, som du træner på mellem modulerne (det får du hjælp til).

  • Din personlige udvikling er en meget afgørende del af uddannelsen. Når vi skal "holde" mere end ét menneskes energi ad gangen, kræver det indre robusthed, følelsesmæssig fleksibilitet og dybt kendskab til egne mønstre. 

Det hold, der blev færdige i januar siger bl.a.:

Det særlige på denne uddannelse er, at du kan komme med alle baggrunde.

Det bedste på uddannelsen er den personlige rejse og udvikling som en del af gruppen.

Lykke insisterer på, at alle investerer præcis så meget af sig selv, som de overhovedet kan. Det var den intensitet jeg ville have og det var den jeg fik. 

Det har været vildt, svært, sårbart og frustrerende... Og noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Jeg har været på en rejse fra kontrol til sårbarhed. Det har virkelig rykket mit perspektiv på professionalisme og kompetence, som intet er værd uden sårbarhed. 

Tænk at mennesker på samme uddannelse med samme værktøjer kan facilitere så forskelligt. Det er hvad der sker, når man har lært at være tro mod sig selv. 

Jeg har fået en værktøjskasse fra himlen, praksis i fokus og er blevet mere mig selv. Nu kan jeg se mit bidrag til verden og forløse smerte. 

Aldrig havde jeg drømt om at personlig udvikling kunne være så meget mere og give så meget mening, som det, der sker, når relationer mellem mennesker opstår. 

Det vildeste ved uddannelsen er Lykke Rix' unikke evne til at undervise, udvikle og udfordre en gruppe af vidt forskellige mennesker - hun evner det med den største respekt for den enkelte. 

 

Jeg siger ...

Min mission med uddannelsen er sætte mennesker først. Det er menneskets indsigt i sig selv og andre, som er nøglen til alle de udfordringer vi står med i dag; stress, depression, ensomhed, præstation og meningsløshed. 

Vi har forsøgt at finde løsningerne udenfor os selv. Men det er ikke lykkedes. Nu er det på tide at lære mennesker at gå på indersiden. Men ikke nok med det. Vi er nødt til også at lære os selv at kende i relationen. For ingen af os bor på en øde ø. Vi kan ikke tage de vigtigste skridt, hverken som individer eller samfund, alene. Derfor er vi nødt til at lære at facilitere grupper. 

Når du arbejder med gruppen, hvad end det er som leder, underviser eller coach, accellerere du udviklingsprocesser. Fordi vores læring og indsigt går dybere, når vi har vidner til vores proces og når vi samtidig bevidner andres. 

 

Du skal kunne rumme dig selv, for at kunne rumme en hel gruppe af individer.

De fleste, hvad end de har arbejdet som ledere eller coaches, kan udvikle, skubbe og støtte et enkelt menneske ad gangen. Men hvordan udvikler du flere individer på én gang?

For at kunne holde en hel gruppe er det afgørende, at du kender dig selv og dine mønstre og ved hvordan du reagerer på modstand, ubehag og følelsesmæssige reaktioner. 

Derfor er din egen personlige udvikling en meget afgørende del af Gruppe Facilitator Uddannelsen. 

Uddannelsen er i høj grad en personlig udviklingsproces … kombineret med et kæmpe katalog af øvelser, en værktøjskasse som kan kombineres i det uendelige, skemaer og strukturer til at sætte rammen om det menneskelige arbejde og et teoretisk fundament at stå på.

Derfor skal du også træne på din egen gruppe mellem modulerne. Det er i sig selv en handling udenfor komfortzonen at finde og opstarte en gruppe. Det betyder, at du allerede tager meget vigtigste skridt, før du er certificeret og det betyder bedre forankring af værktøjer og dybere indsigt i dig selv. 

Og så får du mange muligheder for at afprøve facilitering i praksis på selve uddannelsen. Fordi praksis er i fokus. Alt hvad du lærer, har du mærket på egen krop. 
 

Lyder uddannelsen som noget for dig?

Der er kun 16 pladser på holdet, fordi det er den optimale gruppe-størrelse og som Gruppe Facilitator er det afgørende at hver enkelt i gruppen får individuelt fokus. Således også på selve uddannelsen til Gruppe Facilitator.

Du kan læse alt om uddannelsen på GruppeFacilitator.dk

Du kan også tilmelde dig ét af de tre infomøder efter sommerferien

Der kommer også et webinar til dig, som ikke kan få datoerne til at passe. 

 

Ved du, at du vil med?

Så kan du naturligvis bare tilmelde dig. Du kan betale i op til 4 eller 7 rater.

Hvis du ved, at du vil med, men ikke har pengene lige nu, kan du også betale et depositum på 3200 kr. + moms nu (og dermed garantere din plads), og vente med resten af betalingen til september.

LIGE NU sparer du kr. 4.000,- ved tilmelding. Også hvis du betaler i rater. 

Du får også adgang til mit online iværksætter-program Next Level - tag din forretning til det næste niveau.
(Også til dig, som ikke er selvstændig. Disse 8 moduler giver dig et nøjagtigt indblik i, hvad det kræver. Du kan også forære det til en anden).

Og. Frem til d. 28. juni smider jeg endnu en BONUS med i puljen:

GRATIS mentor-session på 60 minutter med Gruppe Facilitator Pernille Krause

Pernille er uddannet på første hold af uddannelsen og tilknyttet Gruppe Facilitator som mentor på uddannelsen og som facilitator i de virksomheder, som henvender sig til mig og som jeg ikke længere selv har tid til. 

Har du brug for en personlig snak eller har du spørgsmål, før du tilmelder dig, så besvar endelig denne mail, så finder vi tid til et møde. Det gælder også, hvis du har brug for, at jeg mødes med dig og din chef, så jeg kan uddybe, hvordan en Gruppe Facilitator skaber værdi for virksomheden og er en "must-have" titel for ledere. 
 

Kærligst, 
Lykke & Gruppe Facilitator Teamet

 P.S. Følg med i historierne på Instagram de næste to dage, hvor Pernille laver "take-over" på min profil og tager dig med på modul 2 af uddannelsen.