From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Når livskrisen rammer...

har du så den støtte og omsorg, du har brug for?

Nu er jeg flyttet ind i mit skønne anneks.

Og jeg ved præcis, hvad det skal danne ramme om. 


Kære Læser,

Ingen af os undgår den. Krisen. Den kan ramme pludseligt eller have bygget sig op over længere tid. 

De færreste af os går upåvirket gennem en krise. Nogle rammes hårdere end andre. Måske fordi det rammer noget centralt i os. Vores dybeste længsel eller smerte. Og tabet bliver svært at bære. I hvert fald hvis vi skal bære det alene.

Andre igen tager de første skridt gennem krisen med styrke og målrettehed. Særligt så længe krisen har praktiske elementer, vi kan kaste os over. Men så sidder vi fast. Krisen holder os fast, fordi vi ikke får taget os af de svære eller store følelser, som også hører til en krise. 

Kriser kommer i mange udgaver:

  • skilsmisse
  • sygdom
  • fyring
  • tab af nærmeste
  • stress
  • livsovergange

Fælles for dem alle er, at de store følelser ofte byder op til dans i den periode.

Vi har alle forskellige mestringsstrategier, altså måder vi tackler krisen på. Ofte variationer over flugt, kamp, spil død eller sød. Men ingen af dem får os igennem, kun udenom. Og så kan krisen ikke slippe sit tag i os. 

Der er store følelser på spil, når vi rammer ind lige der, hvor det betyder mest.

  • Hvor savnet gør kærligheden så ulidelig tydelig
  • Hvor tabet peger de steder hen, hvor vi ikke en gang vidste vi var taknemmelige
  • Hvor smerten viser os de dybeste længsler
  • Hvor mønsteret peger i retning af den største læring. 

Derfor er det præcis den slags samtaler annekset skal danne ramme om. Og selvfølgelig der hvor podcasten Følsom vil genopstå. 

Coaching i livskriser

Det du skal bruge sessionerne til, er at være med sorgen, tabet og smerten. Lære at være med og give de store følelser lov til at være der. Dykke ned i de smertefulde reaktioner og mønstre, som bliver tydeligere under pres og ofte besværliggør kriserne endnu mere.

Jeg vil ikke fikse dig, men bevidne din proces sammen med dig. Så du bliver mindet om at du ikke er alene.

Sammen finder vi den styrke, du måske tvivler på. Styrken der findes i at være med det hele og opdage, at vi kan stå, også når stormen raser. Men at kampen nogle gange lokker os udenom. Og at vi ikke skal kæmpe i livskriser, i hvert fald ikke hele tiden. 

At møde os selv med kærlige øjne er nøglen. Det er mit løfte til dig. For kun sådan kommer vi igennem vores livskriser. 

Hjertebarnet

Ikke overraskende, har jeg et stort hjerte for en særlig livskrise, nemlig skilsmissen. 

Jeg tilbyder derfor også forløb til par, der er nyligt skilt og vil bruge et par sessioner på at få sagt ordentligt farvel i stedet for at trække den proces i langdrag, en pris ofte børnene betaler dyrt for. Eller til skilte par, som er skilt for længere tid siden, men netop ikke fik sagt farvel og derfor stadig sidder fast i hinanden. Det er en sårbar men uhyre vigtig proces for at alle kan komme godt videre og det kan være en virkelig god investering, så samarbejdet om børnene ikke køre ad sporet, fordi der er for meget usagt eller for mange misforståelser og følelser i klemme. 


Praktikken

Jeg tilbyder klippekort fra 3 timer og opefter. 

For når der er tale om kriser, er det ikke altid, at krisen kradser mest, når man har booket en tid.

Derfor er klippekortet også til at bruge til lidt mere akutte telefon-sessioner, som måske ikke tager hverken 1 time eller 1,5. Det er selvfølgelig også muligt at blive coachet over Zoom. De store - og små - følelser går fint igennem på den platform også.

Slutteligt er det også muligt, at benytte sig af Walk&Talk, fordi sorgen eller smerten kan have godt af at vi bevæger os med den og desuden får støtten og roen fra naturen. 


Læs mere om coaching i livskriser her


Sidder du selv midt i en krise, så tøv ikke med at skrive tilbage. Det første skridt mod hjælpen er ofte det mest uoverskuelige.

Du kan også videresende denne mail til én du ved, kunne have brug for støtte og kærlige øjne, mens livet raser. 

I hvert fald, så pas på dig selv, til vi skrives ved igen. 

 

Kærligst, 

 

P.S. Ganske snart er jeg klar med mit nye mentor-netværk for kvinder, som starter med et retreat i august på Marienlyst. Derefter afholdes et dagsmøde hver 2. måned efterfølgende og den modsatte måned 3 timer på zoom frem til maj 2023. Det er muligt kun at deltage på mentor-retreatet, som du kan læse mere om her. Og om ganske få dage, sender jeg dig mere information om mentor-netværket.