From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Gå med det, der er - et vandre-retreat for kvinder

 

Kære , 

Når jeg mangler jord-forbindelse, kontakt til mig selv eller blot fornemmelsen af at sætte stikket i, har jeg et katalog af ting, jeg kan foretage mig. 

Mange af dem, har jeg skrevet om her i nyhedsbrevet og på de sociale medier. Morgenbadning (sommer og vinter), meditation, yoga, skrive i min dagbog, gåture og samtale i mine kvindefællesskaber er nogle af favoritterne. 

Måske er det derfor, jeg bliver helt høj, på den absolut jorbundne måde, når jeg tænker på sommerens vandre-retreat. Fordi netop det retreat indeholder så mange af de elementer, som bringer mig tættere på mig selv. 

Det er et retreat som Amanda Lagoni og jeg kom på sidste år en aften ved et bål på bredden af Esrum Sø. Én af de aftener, hvor det aldrig blev helt mørkt, hvor månen var fuld og hvor vi gik hjem i en nærmest magisk nat, fordi vi faldt i staver - og snak - ved bålet over rødvinen og svampesaucen.

Vandre-retreatet blev en kæmpe succes. Ikke bare fordi vejret var helt fantastisk (næsten lidt for varmt til at vandre, det resulterede i hvert fald i en del flere vabler).

 

Men fordi det var den perfekte kombination af nogle af de fineste ting i livet (hvis du spørger mig):

 • Kvindefællesskab - der sker noget, når kvinder mødes og har tid. Det åbner hjerter, sind og perspektiver. Vi spejler os i hinanden, løfter og ser det, vi ikke selv kan se. På rekordtid blive kvinder du lige har mødt, fortrolige samtalepartnere, som du griner og (måske) græder med. Det er smukt og livsbekræftende og minder os om fællesskabets helende kraft.

 • Personlig proces - gå igennem. Hver morgen og eftermiddag får du inspirerende input til at komme tættere på dig selv. Vi sætter rammen med øvelser, viden og 2 personlige samtaler; én med os hver.
   
 • Vandring - gå med det, der er. At bevæge sig med det, der er, viste sig at være om end en meget effektiv og samtidig blid måde at arbejde med det, der måtte komme op i dig. Vi går i stilhed, vi går sammen og vi går ca. 18 km om dagen om end det varierer en hel del fra dag til dag. 

 • Overgivelse - vi har dig. Vi overnatter 4 forskellige steder på ruten (alle nøje udvalgt, to afprøvede og to nye i år), vi har vores egen kok med, som sørger for økologisk mad og serverer frokost ude på ruten. Vi ved, hvor vi skal hen og hvad der skal ske. Det gør du ikke. For kvinder i dag har brug for at lære at læne sig ind og overgive sig. Det vil vi gerne give dig på dette retreat. 

 • Yoga & meditation - hils på morgenen. dig selv og din krop. For at vække dig blidt, laver vi yoga for ømme muskler og for kropskontakt hver morgen inden morgenmad. Du får også en guidet meditation til at fuldende kontakten.

 • Stemmens kraft - kom tættete på gennem din stemme. Amanda er uddannet fra konservatoriet, og har skrevet to sange til retreatet. Vi har vores eget sanghæfte og bruger sang både i løbet af dagen og om aftenen rundt om bålet med guitar. Der er meditationskoncert og du får prøvet den helende kraft ved vokalterapi. Det kræver ingen sangerfaring. Tværtimod vil du sikkert opdage din stemme påny, hvilket i den grad bringer dig tættere på dig selv. 

 • Naturen - er rammen. Vi vandrer, strækker, faciliterer og synger under åben himmel, så meget vejret tillader det (men kan også være inde). Vi sover dog i rigtige senge hver aften og din bagage transporteres fra sted til sted i trailer. 

 • Kropskontakt - vejen ind og hjem. Selv om du ikke har vandret før, kan du godt være med. Vi bruger vandringen til at processe og går ikke længere end almindelige kvinder uden alvorlige skader kan være med. Nogle dage, går vi langt, andre kortere. Men der er gode pauser og mulighed for restitution. Du lærer din krop virkelig godt at kende og opdager, den kan så meget mere, end du troede. 

 • Fest - bind en sløjfe. Den sidste dag efter vandring laver vi et smukt afslutningsritual og mødes over festmiddag for at fejre livet, os selv og hinanden. 


Det er ikke en stroppetur ej heller en badeferie eller luksusophold. Forvent at blive udfordret og inspireret, opløftet og møde dig selv i nye udgaver, hvad end det er fysisk eller mentalt. 

Ruten er ikke den samme som sidste år. Vi er meget begejstrede for optimeringen og de nye steder, vi har fundet. Personligt skal jeg tilbage til ét af de steder i Danmark, jeg holder mest af. Bare vent til du oplever lyset der. 

Læs alle detaljer om vandre-retreatet lige her  


I starten af april gik jeg med som deltager på Amandas to-dages tur på Stevns og blev endnu en gang overvældet af hvad fællesskabet, kontakt til min krop, samtalerne, skønheden, latteren, kvindekraften og naturen kan gøre for mig. Det bliver på en måde så simpelt. Og samtidig helt komplet. 

Kom med. Kom tættere på dig selv. Opdag, at du kan være med det hele. Kom hjem til dig selv.  

Halvdelen af pladserne er solgt, så vent ikke for længe med at sikre dig din plads. 

Ja-tak, jeg vil gå med det, der er


Vi glæder os helt vildt til at indlede endnu en sommer med vandring, kvinder, indsigt og udsigt. Til at gå med det, der er. 

Kærligst,