From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Mit møde med det feminine - og skammen!
Kære Læser,

Alt hvad jeg længes efter, kommer med en form for ubehag.

Det er længslens indbyggede ubehag. Var der ikke noget, vi havde lyst til at gå udenom, havde vi ikke behøvet at længes. 

Sådan har det også været for mig i mødet med glæden, med kærligheden og med min lyst.

  • Jeg tillod ikke glæden uden at opdage, at sorgen havde taget bolig i mig.
  • Jeg turde ikke kærligheden før jeg så frygten for at blive forladt i øjnene. 
  • Og jeg fandt ikke min sensualitet uden at finde en skam, jeg ikke anede eksisterede.

Den lyst og glæde, og skammen, kan du læse meget mere om i mit gratis uddrag af introduktionen til mit online program KærlighedsKriger. 

UDDRAG Mit møde med det feminine, Lykke Rix.pdf

Læs med, det er kun 3 sider, og find ud af, om den samme længsel bor i dig. Og om mine ord skaber genklang hos dig. 

Du er også velkommen til at videresende denne mail til andre kvinder, som du ved længes. 

 

KÆRLIGHEDSKRIGER er mit mest personlige program til dato. Jeg tager fat i alle de tabuer, der var i mit liv, også det om al kraften, om hysteriet og om at være for meget. Eller for lidt. 

Jeg er personlig, fordi jeg tror på, at når vi deler, så heler vi. 

Og det er nødvendigt at hele, hvis vi skal blive og føle os som hele mennesker.


Hvorfor KærlighedsKriger?

KærlighedsKriger opstod ud af et behov for mere glæde, lethed, lyst og kærlighed i livet. Jeg har altid haft det godt med præstation, succes og struktur. Men det lette, det sjove, det legefulde, det var sværere at finde frem. Og derfor var der også længere ned til at mærke efter i kroppen, til lysten og begæret, flirten og tilliden til mig selv som kvinde. 

KærlighedsKriger er til mig selv og alle de de kvinder, som savner kvinden i sig selv. Som er gået lidt for meget med på præmissen om at skulle levere, præstere og strukturere sig ud af alting. Og som har svært ved at give lov til letheden, finde glæden og ikke mindst lysten og legen. Det kræver at vi også henter den feminine kraft hjem. Der er så meget at hente, også i relationen til en mand. Alt det og meget mere handler KærlighedsKriger om. 


Sådan foregår KærlighedsKriger:

  • Du får adgang til alle seks moduler på én gang.

  • Du kan tilmelde dig en momentum-serie af mails, så du får en ugentlig guide til hvert modul. Og du er velkommen til både at følge guiden og snuse rundt i programmet, som du selv har lyst til. Gør endelig begge dele. Gør det hele. 

  • Du har evig adgang til al materialet. 

  • Du får e-bog og worksheets til alle seks moduler. Det er fundamentet. Til hvert modul er der også en øvelse eller udarbejdelse af et katalog, som kan bygge bro til hverdagen for din feminine praksis, en playliste og en guidet meditation samt små overraskelser.


KærlighedsKriger er til dig der:

• kæmper og bliver hård i stedet for at bevare din åbenhed og fleksibilitet
• ikke længere kan mærke dig selv og din kvindelighed
• ikke har hul igennem til din kreativitet.
• ikke kan huske, hvornår du sidst lo helt nede fra maven (og hofterne)
• ved med dit hoved, at sårbarhed er en styrke, men stadig kommer til at handle, som om sårbarhed er svaghed.


Her er hvad kvinder før dig har sagt om programmet:

"Samlet set har forløbet i den grad været med til at støtte min proces i at gå fra at tænke anderledes til rent faktisk at handle og gøre noget anderledes i mit liv. Jeg føler, at jeg i det store og hele lever et langt mere modigt og glædesfyldt liv. Nu gør jeg ting, hvis jeg tænker dem - jeg venter ikke på det rigtige øjeblik. Og det har gjort, at jeg har taget nogle kvantespring i forhold til ting, som jeg har bakset med i årevis. Det har været ret vildt for mig at erfare, at jeg godt må fejle, at mit liv bliver ret meget sjovere, når der er plads til, at jeg ikke behøver at stræbe efter at være perfekt som mor, psykolog eller kæreste. Pyh, det giver en masse luft."


"Jeg er vild med din åbenhed og ærlighed omkring emner, der har været tabubelagte. Jeg har flere gange været overrasket over, at det jeg læste mindede om mine egne tanker. Jeg er nu meget mere bevidst om mine svingninger og har lettere ved at stå ved mig selv give mig selv lov til at nyde og være mere tro mod mine behov og give udtryk for dem. Specielt afsnittet om kroppen har jeg taget til mig. Jeg er uddannet fysioterapeut og er overbevidst om, at det fysiske og mentale hører sammen. Jeg har virkelig fået de konkrete og brugbare øvelser ind under huden.

Dette program er til kvinder, der vil tættere på sig selv. Og det virker. Programmet er rammende for os, der skal finde os selv efter mange år, hvor det har handlet om alle andre. Hvad er det vi er og kan, og hvad er det, vi selv kan gøre og udleve for at favne det hele." 


"Tak for et flot, ærligt, autentisk og sårbart forløb. Jeg elsker meditationerne og dine fantastiske spillelister. Det er et passioneret. Professionelt. Og utrolig gennemarbejdet. Det overraskede mig, at vi kom så bredt og dybt rundt om temaerne. Lykke, du har gået skridtene, og det kan jeg mærke. Jeg er meget taknemmelig for at have fået de indsigter, jeg har fået. Oplever mig selv som mere modig og autentisk. Min KærlighedsKriger lever i mig."


"Jeg følte mig meget genkendt i det omfattende materiale. Mit arbejde med det feminine har bragt så meget fint med sig. Det absolut vigtigste for mig har været at komme i kontakt med min krop/lyst/kraft – det har ændret hele min tilgang til, hvordan jeg har lyst til at møde mig selv og andre mennesker. KærlighedsKriger er en fantastisk spændende rejse og jeg oplever, at jeg lander mere og mere hos mig selv og at jeg er meget mere ren og autentisk i mine relationer."

Læs alt om KærlighedsKriger her


Der er så meget liv i livet. Og der er en særlig latter og glade, som bor i hofterne.

Den har du også fortjent at mærke. Faktisk bor det allerede i dig. Du skal blot vække det til live.


Kærlige sommerhilsner,

 

P.S. KærlighedsKriger udgår d. 31. juli. Det betyder at det er sidste chance, hvis du skal finde ind til det feminine og lukke glæden og letheden ud. Få adgang til Kærlighedskriger her og vær i gang om 2 minutter.