From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: GAVE TIL DIG og sidste chance for kvajebajer-rabatKære ,

Her er en gave til dig. En meditation som kan hjælpe dig med at tjekke ind på daglig basis. Men ikke "bare" tjekke ind. (Som om det ikke var nok, for det er det. Det er - eller har i hvert fald for mig været - helt afgørende). Denne meditation er også din støtte til at åbne hjertet. At åbne og bevidst vælge sårbarheden, hver gang vi pr. automatpilot kommer til at lukke, gøre os hårde og sætte skjold op. 

(Klik på ikonet for at få adgang til meditationen).

Måske har du læst e-bogen "8 tegn på at du har lukket dit hjerte" og tænkt, at du genkender de tegn hos dig selv. Det vil du gerne have en opmærksomhed på, men hvordan? Her er svaret.

Den guidede meditation "Åben, Åben, Åben" hjælper dig med at få kontakt til dig selv, hjertet og dermed den blødere feminine energi hos dig. 

Meditationen er fra modul 4 "Kvinden" i KærlighedsKriger. Du får denne meditation som eksempel på, hvordan en meditation lyder i det omfattende online program, som også består af e-bøger, lydbøger, worksheets, playlister og øvelseskataloger.

Øvelserne er SÅ vigtige, for KærlighedsKriger er ikke noget, vi kan læse os til og forstå med vores hoved. KærlighedsKriger er noget vi vælger at være. Det er noget, der starter i kroppen og i hjertet. Derfor må vi øve os. Derfor spænder online-programmet over 4 måneder. Derfor er der masser af støtte at hente til processen. 

Du kan læse alt om KærlighedsKriger - og modulerne Kraften, Kærligheden, Kroppen, Kvinden og Kreativiteten - lige her.

Den sidste uge har jeg fået mange mails med spørgsmål til KærlighedsKriger. Rigtig mange af dem kan du finde svar på i den omfattende FAQ (Frequently Asked Questions), jeg har lavet, men to af svarene, vil jeg gerne fremhæve her, fordi de går igen:

 • Hvad er forskellen på KærlighedsKriger og Følg dit Indre Kompas?
  Følg dit Indre Kompas er mit første store online program. Det er fundamentet for de af os, som har haft tendens til at forsøge at regne livet ud i stedet for at leve det. Til de af os, som har navigeret udefra og ind i et forsøg på at leve op til forventninger, konventioner og præstationer og ikke helt ved, hvad det vil sige - i praksis - at mærke efter og leve livet indefra og ud. 

  KærlighedsKriger er niveau 2. KærlighedsKriger er næste skridt. KærlighedsKriger er opfølgeren og bestemt ikke det samme som Kompasset. Det er en fordybelse af nogle af de principper og metoder, du finder i Kompasset.

  KærlighedsKriger har en meget specifik vinkling. Nemlig mod det feminine, mod sårbarheden og det åbne hjerte. Derfor kan KærlighedsKriger også stå alene. Man behøver ikke at have gennemgået Kompasset for at deltage i KærlighedsKriger.

  Hvilket leder mig til det næste spørgsmål. 

 • Hvad er KærlighedsKriger?
  KærlighedsKriger er et online program, til dig som ikke gider at kæmpe mere. Så kort kan det siges. Den kamp jeg taler om, er præstationen, den smalle sti, du føler, du skal bevæge dig på, kontrollen, det lukkede hjerte og den hårde facade for at passe på dig selv. Den kamp vi kæmper alene, fordi vi ikke kan bede om hjælp, fordi vi ikke tør sårbarheden og tør vise os for andre mennesker. 

  Men. Jeg synes, stadig, du skal kæmpe. Jeg synes, du skal være en kriger. Bare ikke en kriger, der kæmper, fordi du er bange (alle mine klienter og gruppe-deltagere siger, at de ikke er bange, men hvorfor skulle vi ellers kæmpe, bide tænderne sammen og gøre os hårde?). Du skal øve dig i at være en anden slags kriger. En livskriger. En KærligedsKriger.

  Forskellen? Om du lader frygt gennemsyre dine valg. Eller om du lader kærlighed (tillid) gennemsyre dine valg.

  KærlighedsKriger giver dig opskriften på, hvordan du skruer op for den feminine energi, så du kan opleve mere glæde, nydelse og latter i din hverdag. Det er en ny - kærlig - tilgang til dig selv, til at være kvinde, til at være i dine relationer og til at være på din arbejdsplads.  

Læs alle detaljer, datoer, indhold og baggrund for KærlighedsKriger lige her. 


Og så vil jeg gerne sige dig tak. Tak for den store interesse for KærlighedsKriger og den tillid, jeg oplever, når så mange med det samme køber det spritnye online program.

Du kan stadig nå at være med til kvajebajer-pris. Du får 50% frem til kl. 23.59 i aften. 

Fra næste uge lanceres online programmet officielt til en premiere-pris på kr. 1.750,-, men du får altså 20% mere i rabat i dag. Benyt dette link, for at få adgang til den helt særlige rabat på 50%. 

Og skriv endelig, hvis du har spørsmål om, hvorvidt KærlighedsKriger er for dig. 

Ha' en smuk søndag. Jeg vil nyde den sammen med mine unger på deres sidste feriedag inden skolestart. Og i det stille forberede mig på, at jeg fra på tirsdag kun har skolebørn. Om jeg fatter hvor tiden blev af...

Kærligst,