From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Det her, er jeg helt på røven over...

 

Kære , 

Jeg ved, at du får masser af værktøjer, strukturer, øvelser og en intuitiv coaching-metode, når du tager uddannelsen til GruppeFacilitator. 

Det er egentlig værdi nok i en verden, som stadig tror på quick fixes, og hvor vi derfor ikke forankrer og implementerer 1/10 af det, vi lærer og inspireres af. 

Men det er på ingen måde den mest afgørende feedback, jeg modtager fra dem, der har taget uddannelsen. 

Den feedback, som jeg er helt på røven over, og som uden tvivl også er den værdi, der gør den største forskel, ikke bare som menneske, men også som GruppeFacilitaor, kan du høre mig fortælle om her:

 

  

Her er, helt specifikt, hvad nogle af de tidligere deltagere på uddannelsen har sagt:

Når jeg nu står her ved vejs ende, eller en ny begyndelse om man vil, så er det for mig mere klart end før, at jeg ikke har brug for flere værktøjer eller knagerækker. Jeg skal ikke blive lige så god som en anden til det ene eller andet. Jeg skal ikke præstere. Jeg skal bare blive mere mig. Jeg skal finde min måde at gøre tingene på, jeg skal vise mig og jeg skal ud af hovedet og ned i den store suppe af følelser! Og det er det vigtigste, jeg har fået med mig på denne uddannelse. Både for mig selv, men også for mine nuværende og fremtidige kursister. Det er i sårbarheden, integriteten og ubehaget, at guldet ligger.

Diana Lykke Nissen

 

Det er som om, at jeg pludselig rager de opgaver til mig, jeg har drømt om. Fordi jeg nu kommunikerer med mit hjerte. Jeg kan stadig føle frygt, men jeg kender til alle dens dæmoner og kan sætte ord på dem. Frygten får ikke længere lov til at styre mig.

Jeg skrev i min notesbog den allerførste dag at min intention med uddannelsen til GruppeFacilitator var at turde slippe præstationen og de forventninger, jeg tror, at andre har til mig. Mit mål var at facilitere grupper og have mod til at stå foran en gruppe uden at vide alt på forhånd og være præcis, den jeg er. Jeg er godt på vej. I december stod jeg i en virksomhed og faciliterede en gruppe meget veluddannede specialister og ledere, og jeg vidste langt fra alt. Andet end de havde kæmpe modstand mod alt, der lugtede af personlig selvudvikling! Jeg sov godt natten inden og jeg trak vejret dybt, når det i løbet af dagen blev udfordrende. Jeg stillede spørgsmål og jeg fulgte rummets energi. Det var magisk!

Anne Vig Thomasen


Jeg starter kun én uddannelse i 2020. Den starter d. 18. maj.

Hvis du overvejer uddannelsen, så tilmeld dig i god tid. Så får du mit online program Følg dit Indre Kompas ganske kvit og frit, så du allerede nu kan lære kompasset at kende, og begynde at blive endnu mere dig selv. 

Læs mere om uddannelsen til GruppeFacilitator her

Du er også meget velkommen til infomøde d. 24. februar om uddannelsen. Tilmeld dig her

Eller til et Tjek Ind morgenmøde, hvor du kan opleve GruppeFacilitering i sin rene form (send mig blot en mail, så deltager du gratis). 

Jeg håber, vi ses. Og skriv eller ring endelig til mig med spørgsmål. Jeg vil meget gerne i dialog om uddannelsen, fordi den gør en kæmpe forskel, rykker mennesker (dig selv og andre) og skaber en ny slags fællesskaber, som vi længes efter.

Og, har jeg lavet en uddannelse, hvor man lærer at blive mere sig selv, skal jeg ikke be' om mere. 

Kærligst,


P.S. Du tilmelder dig det gratis infomøde om uddannelsen til GruppeFacilitator d. 24. februar lige her:

Ja-tak, jeg vil opleve GruppeFacilitatorens univers