From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Her er planen for efteråret - og det, jeg må sige farvel til

Kære Læser,

Jeg har været stille. Og har lyst til at fortælle dig hvorfor. 

Jeg fik corona.

Jeg var ikke fysisk syg. Men sygdommen ramte mig kognitivt, så jeg oplevede alt i en tåge. Jeg kunne intet overskue. Kunne begynde at tude, hvis jeg åbnede computeren. Ligeså hvis jeg skulle lave et opslag på de sociale medier. Så jeg gav mig selv lov til at lade være. 

Og det har været så svært at komme tilbage. Ikke fordi der stadig er hjernetåger. For det er der heldigvis ikke.

I sidste uge afholdt vi det årlige vandre-retreat og der kunne jeg konstatere, at jeg igen kan huske og lytte og forbinde prikkerne ud fra det, kursisterne siger. Det var skønt at opleve. For det er nok en af mine super-powers og som med så meget andet, værdsætter vi det ofte først, når vi ikke har det længere. 

Det var svært at komme tilbage, fordi der er noget, jeg ikke længere kan ignorere.

Og i modsætning til tidligere, har jeg heller ikke lyst til at ignorere det. Eller rettere, måske har jeg bare overskuddet til at se det lige i øjnene.

Også selv om det kommer med konsekvenser. 


Det handler om forenkling. Og om fokus. Og om mere plads til at skabe.

Så jeg er i gang med at skrue på tandhjulene i min forretnings maskineri. 

Meget må udgå. For at der kan blive plads til nyt. Eller mere af det samme.


Så meget ved jeg...

Podcasten Følsom bliver. 

Det er noget af det mest meningsgivende, jeg har lavet i mange år.

Følsom LIVE

I november tilbyder jeg også et retreat på Nordkysten, som bliver en LIVE-udgave af podcasten. Besvar endelig denne mail, hvis du vil på interesselisten til Følsom LIVE. 


Vandre-retreats og mini-retreats

Vandre-retreatet bliver også. Amanda og jeg er så glade for samarbejdet, og det kvindefællesskab vi holder, at vi har besluttet at udvide samarbejdet og tilbyde to mini-retreats. Det første afholdes allerede fra d. 10.-12. september, så sæt endelig kryds i kalenderen, så hører du mere. 


Men resten. Det må jeg sige farvel til. 

Derfor får du i juli måned 60% på alle online-programmer, hvilket betyder at du kan få mit fundament for selvudvikling (Kompasset) og min rejse til et mere åbent hjerte og feminine længsler (KærlighedsKriger) for under kr. 1.000,- 

Og det er sidste chance. For online programmerne kommer ikke igen. 


Sidste chance for disse online programmer:

Følg dit Indre Kompas - 6 pejlemærker der guider dig til at leve indefra og ud

KærlighedsKriger - find lethed, glæde og lyst i den feminine kraft

Next Level - tag din konsulentforretning til det næste niveau


For alle tre online programmer gælder:

  • De er dine til evigt eje. Der er ingen udløbsdato på dem. Du kan downloade alt materiale og alle lydfiler til din egen computer/telefon og vende tilbage om og om igen.

  • Jeg guider dig hele vejen gennem en serie af mails. En momentum-serie. Du får adgang til hele programmet ved tilmelding. Og kan lave det hele i en mundfuld, bide det over eller følge min guidance via momentum-serien af mails. Eller begge dele. 

  • Du får adgang til materialet med det samme. Og kan selv bestemme, hvor, hvor meget og hvornår. 


Hvilke programmer passer til dig?

Følg dit Indre Kompas er til dig, der ikke længere vil lade dig styre af andres mening, plejer, samfundets konventioner om det gode liv eller præstationen, som det eneste paramer for succes. Det er et fundament til dig, der vil lære at lytter indad og navigere indefra og ud. Det er dit grundkursus i både ubehaget og glæden og hvordan du ikke bare kommer i kontakt med begge, men også lærer at rumme det, der ikke skal handles på, handle på det, du mærker og kunne skelne mellem de to. 

Læs mere her


KærlighedsKriger er til dig
, der længes efter mere liv i livet. Efter glæden, lysten, letheden og latteren. Som vil mærke din kvindelige kraft og krop, som have mere kærlighed og mere kraft, som vil forstå det feminine og mærke hvor det bor i dig. Du kommer igennem modulerne Kraften, Kærligheden, Kroppen, Kvinden og Kreativiteten.

Læs mere her


Next Level er til dig
, der netop har startet din egen solo-forretning som konsulent eller coach og har brug for en udførlig guide til at få overblik over din målgruppe, dine produkter, din kommunikation og skabe en handlingsplan derudfra. Det er også til dig, som har haft din konsulent-forretning i en tid og er klar til at tage din coaching eller ydelse til næste niveau, også økonomisk. 

Læs mere her


Jeg lavet både Følg dit Indre Kompas og KærlighedsKriger ud fra egne længsler og læring. Derfor står jeg også tydeligt frem i begge programmer og deler af min egen vej, så du altid er mindet om, at du ikke er alene.

Jeg ved også, at mange vender tilbage til både Kompasset og KærlighedsKriger om og om igen, når de har brug for påmindelse, men også når de står i en ny livssituation. Så kan de nemlig se, høre og læse noget andet i programmet.

Alle tre programmer kan blive dine på 2 minutter.

Du ejer materialet til evig tid.

Der er både input til 5 minutters inspiration og til fordybende læring i alle tre programmer.

Du ønskes en skøn sommer.


Kærlige sommerhilsner,

 

PS. I forenklingens navn lukker jeg også min FB-side, så skal du følge mig på de sociale medier, er jeg at finde på Instagram.