From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Lægger du lå på glæden? Ny episode om glasloftet

Kære Læser,

I denne måned er temaet glæde. Så det burde være ligetil. Men fra mie mange sessioner gennem årene ved jeg, at det er det ikke.

For glæde er den følelse de fleste af os længes efter. Men som også er én af de farligste.

Det er der bare ikke særlig mange, der er klar over.

Hvorfor er den farlig? Fordi den er sårbar.

Og så er der jo lige det med glasloftet.

Mange har gennem tiden bedt mig om at lave flere epsioder i podcasten om glasloftet. Fordi det er at vende alt det vi ved om forhindringer på hovedet; at vi skulle sabotere os selv og alt det gode.

Herunder glæden. Som vi alle har et indbygget glasloft omkring. I denne søndags episode, dykker jeg ned i det det sårbare ved glæden og i glasloftet ved glæde helt specifikt.

For først når vi ved mere om glædens luner og vores eget glasloft, kan vi skrue op for den med tryghed og vished.


Om podcasten:
Glasloftet – lægger du låg på glæden? [værktøj] 

Glæde er den følelse, de fleste af os længes allermest efter. Samtidig er glæde måske den sværeste følelse af alle grundfølelserne, fordi den er sårbar og flygtig. Det gør ondt, når vi mister den, og derfor kan vi have en tendens til at skrue ned for glæden, så det ikke gør så ondt, når den forsvinder. Men sådan fungerer det desværre ikke.

I denne episode handler det om glasloftet og glæde. Hvorfor lægger vi låg på glæden?

Du får redskaber til at gå på opdagelse i glædesfølelsen i dig selv og til at skrue endnu mere op for glæden, begejstringen, fjollerierne og legen i dit liv. 

Lyt til podcasten Følsom her 

eller på din foretrukne podcast-platform. 

Husk også, vi forstætter samtalen om episoderne i podcasten inde i
Facebook-gruppen Følsom. Så kom endelig med ind og blive en del af fællesskabet.

Skru op for glæden

Og så kan du godt begynde at glæde dig. For jeg sidder i disse uger og dykker dybt i alt, hvad der har med glæde at gøre; glædes søstre og kammerater, skygger og glasloft, guidede meditationer og visualiseringer samt øvelser, alt sammen for at skrue op for glæden.

I denne måned udkommer nemlig det første online program om grundfølelserne.

Og hvorfor ikke starte med glæde? En følelse vi alle længes efter, men som ikke er helt så enkelt, som vi går og tror. På grund af den indbyggede sårbarhed.

Du er selvfølgelig den første, der får besked, når online programmet udkommer, fordi du læser med her i nyhedsbrevet.

Og tusind tak for det. Det er værdsat.

Kærligst,


PS. Som jeg antyedede i i forrige nyhedsbrev, har jeg åbnet for coaching, der ikke kun omhandler livskriser. Så hvis du har brug for sparring på en prblemstilling, har du måske lyst til at gå med en tur i skoven. Læs mere om Walk & Talk her, som jeg - igen, med forårets komme - har åbnet for.