From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Her er svar på jeres spørgsmål. Den røde tråd er HVER DAG / HVERDAG


Kære ,

I har spurgt. Og jeg vil så gerne svare. 

Tak for den store interesse for Nulstillet - min nye 24 timers workshop, som giver dig adgang til dine personlige nulstillere og lærer dig at opbygge en daglig praksis, som skaber kontinuerlig kontakt. 

Og. Som også er den dejligste forkælelse og ro midt i en - for mange - stadig usikker / forandret hverdag, som stadig truer med at ændre sig...

Et retreat, der ikke bare handler om at trække stikket. Men om at trække stikket for at finde ud af, hvordan du gør netop det, hjemme i din hverdag. Hver dag.


Jeg har fået en del spørgsmål, som jeg gerne vil besvare her i nyhedsbrevet, hvis du også skulle sidde med dem. 

Men først det hurtige overblik over Nulstillet:

Hvad: En 24 timers workshop, der hjælper dig til at nulstille krop, sind og sjæl. Og giver dig en daglig praksis og et katalog af nulstillere med hjem, så du kan fortsætte med at nulstille hver dag. 

Hvorfor: Når hverdagne bliver for overvældende, presset eller vi står midt i en krise, kan vi - med god grund - have brug for at lukke ned og lukke af. Det er ok. Men. Mange af os opdager det ikke. Og derfor åbner vi ikke igen. Det betyder at vi ikke mærker efter. Og når vi glemmer at være i kontakt, kommer vi på afveje. Får ikke sagt til og fra. Vi gemmer glæden. Fordi det er den mest sårbare af alle følelser. Derfor skal vi nulstille. Igen og igen. Primært i vores hverdag. Men måske har du brug for hjælp til at åbne og til at komme tilbage i rutinen. Til at mærke glæden. Det er hvad Nulstillet handler om.

Hvordan: 24 timer på Tisvildeleje Strandhotel. Du får alle mine bedste metoder til at nulstille afprøvet på egen krop. Du kommer helt sikkert også et spadestik dybere i dig selv og skærper din bevidsthed. Både fordi du genkender dig selv i andre, men også gennem dine egne erkendelser. Det er ikke småting, der sker, når vi kommer i kontakt. Og trækker stikket for en ganske kort stund.


Spørgsmål

Hvorfor kun 24 timer?

Flere har sagt; "øv, det er kun 24 timer, det er ikke nok".

Enig. Vi vil alle sammen gerne af sted på 5 dages retreat. Det er bare de færreste af os, der har tiden - og pengene. Dette mini-retreat skal netop ikke være et stort indgreb i din hverdag og pengepung. Det skal være overkommeligt. Fordi det er netop, hvad jeg prøver at komme til livs. Det uoverskuelige. Og. Jeg ved du kan nulstille på 15 min. Derfor er 24 timer meget. Og ikke mindst; det er nok. 

For det handler kun ganske lidt om de 24 timer. Og mest om hverdagen. Både den du har nu. Og den du gerne vil have. Hvis der er et gap mellem de to, så er Nulstillet for dig. 24 timer er nok til at komme tilbage på ret kurs. Derfor er det ikke længere. For det handler om at nulstille, så vi kan komme tilbage til hverdagen. På en ny måde. 

Rigtig mange retreats er netop det. Retreats. Det betyder, at ikke særlig meget er ændret, når vi kommmer hjem igen. Vi er måske nok blevet nulstillet. Men det er uhyre svært at tage det gode med hjem. Det er én af de største bekymringer jeg møder, når jeg afholder eksempelvis vandre-retreatet. 

Derfor har jeg lavet en workshop, der kun handler om det. Om at nulstille og tage det med hjem. Enig, lad os lave en sommer-version over 3 dage. Men indtil da, så er 24 timer nok. For det handler om at skabe en hverdag, vi kan leve i. I stedet for kun at overleve hverdagen indtil næste retreat eller ferie. 

Hvad med corona-restriktioner?

Du bor på enkeltværelse. Sprit er en fast bestanddel af inventaret i workshop-lokalet (som hedder Verandaen og er underskønt og ligger i lige forlængelse af en dejlig stue med sofa og brændeovn). Vi springer de øvelser over, hvor vi er for tæt på hinanden. Og så skal vi være så meget udenfor, som vejret tillader. Desuden er strandhotellet efterhånden ret erfarne i at håndtere de nye (og skiftende) restriktioner. Vi er på alle måder i sikre hænder. 


Hvor mange er der plads til?

Der er 16 pladser. Fordi det er den perfekte gruppe-størrelse. Nok mennesker til både at opleve forskellighed og genkendelse. For vi har brug for begge dele.

Og få nok til at jeg kan nå rundt til hver enkelt. For det skaber værdi at blive set. Og set individuelt. 


Hvem deltager?

Det gør du. Forhåbentlig. Og så gør andre kvinder, måske et par enkelte mænd, men der er langt mellem dem. De fleste er i den arbejdsdygtige alder og det siger jo ikke meget. Men det er både de unge og de mere erfarne, der er med. Vi har brug for at nulstille livet igennem. Når vi tillader at trykke pause, kan vi pludselig tage ansvar for livet. Det er et kontinuerligt arbejde at tjekke ind og vurdere, om vi er på rette kurs. 


Tag en veninde med!

Har du en veninde, der trænger til at nulstille (og som du er i bobbel med), så tag 2 af sted på samme værelse og spar kr. 550,- på begge tilmeldinger. 


Tilmeld dig!

Og det mener jeg bogstaveligt. Flere har skrevet, at de skal med. Men jeg har ikke modtaget lige så mange tilmeldinger. Jeg har reserveret 16 værelser og hotellet skal have besked på onsdag om et nogenlunde antal. Derfor, kommer der ikke flere tilmeldinger senest på onsdag d. 30. september, vælger jeg at aflyse. Så. Hvis du har skrevet det i kalenderen, så få bundet sløjfen ved også at tilmelde dig. 

Jeg ved, vi lever i usikre tider. Desto større grund til at nulstille. Og du får selvfølgelig dine penge retur, hvis restriktionerne strammes yderligere. 

Hvorfor skubbe tilmeldingen til sidste øjeblik? Hvorfor ikke beslutte dig? Så du kan glæde dig. 

Ja-tak, jeg vil Nulstilles


Go' søndag. Det er jo faktisk også en mini-nulstiller. Hvis vi bruger den rigtigt...


Kærligst,