From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Hvad skal der ske i dit (arbejds)liv i 2023?
Kære ,

Først en vigtig oplysning: der er kommet nye datoer for mentor-netværket (vi starter først i marts), og måske gør det det muligt for dig at deltage?

Derefter; Glædelig bagjul.

Nu ser vi frem mod det nye år.

For mig betyder det altid et kig tilbage (du modtager årets nytårsrefleksion i nyhedsbrevet i morgen), men også helt automatisk ønsker og intentioner for året, der kommer. De kredser i denne tid om mit arbejde, fordi de seneste år i mit liv er blevet brugt på at bygge et solidt fundament sammen med min kæreste i vores nu færdigrenoverede hus og med den sammenbragte familie. 

Kodeordet er "sammen". Det er så meget sjovere, når vi går vejen sammen. Vi har igen opdaget fællesskabets styrker. Måske er vi efter årtier med præstation ligefrem begyndt at længes efter, at gøre tingene på en anden måde.

For mig er tiden nu kommet til arbejdslivet. Måske er der ikke meget, der ser anderledes ud udenpå, men i første omgang er det også mere måden jeg arbejder på, som ændrer sig. Og jeg har allerede erfaret, hvor betydnigsfuldt det er. Og endnu vigtigere hvor meningsfuldt det er. 

For det er netop det, der sker. Det er ikke længere overlevelse, der driver dagligdagen, men mening. At leve. Og bidrage. Og jeg er stadig overrasket over, hvor meget, det betyder. Og motiverer. Og glæder. 

Én af nøglerne for mig, har været at række ud efter hjælp. Jeg har forsøgt at skabe forandringen selv. Faktisk længere tid end jeg vil være ved. 

Og så en dag sagde en god kollega i Sofias Hus "måske skulle du hyre en coach?"

Det grinte vi en del af. 

Men dagen efter gjorde jeg netop det. Af to grunde.

Fordi vi ikke kan se vores egne blinde vinkler. 

Og. Fordi jeg øver mig i ikke at tro på, at jeg skal gøre alting alene. Nu er jeg ved at have lært det i privatlivet. Nu er tiden komme til at erfare det i arbejdslivet også. Og det bedste af det hele. Det gør ikke ondt at lære. Faktisk gør det ligefrem godt. 


Hvad mon der skal ske i dit (arbejds)liv i 2023?

Det bedste sted at starte er ved længslen.

Hvad er det, du længes efter i dit (arbejds)liv?

Og hvad kan være de første skridt?

Måske skal du også bygge fundament efter mange år med forandringer.

Måske længes du efter mere tid?

Eller nye udfordringer?

Måske går du rundt om en beslutning, som du har skulle træffe i efterhånden mange år?


Gå vejen sammen med andre

Jeg skriver til dig her for at minde dig om, at du ikke behøver at gå vejen alene og huske dig på, at processen også er vigtig. Og at du fortjener støtten, hep og sparring, mens du tager skridtene (fordi det altid tager længere tid, kræver mere og andet end vi regner med og udfordrer os steder, vi ikke vidste).

Derfor har jeg lavet mentor-netværket. For at vi kan få sparring, mens vi skaber forandringen i vores liv, for at vi kan få støtte og mentoring og fordi vi skal holde op med at tro, at vi skal gøre det hele alene og at det ikke må være sjovt, inspirerende og meningsfyldt i processen. 

Og. Husk at tjekke datoerne. For måske var du én af dem, der ikke kunne starte op i januar. 

Nu har du chancen.

For netværkets opstart er flyttet til marts, hvor vi indleder et helt års udvikling, netværk og mentoring med et to-dages retreat. Og så følges du med netværket hele år 2023. Vi afslutter i december med middag og fejring. 

Og ja, året starter i januar, så derfor har jeg forlænget muligheden for en bonus-session, nu hvor opstart er rykket. 

Det betyder, at du får en individuel mentor-session, helt gratis, som du kan afholde i januar, så du kommer i gang med den udvikling og forandring, du længes efter, lige så snart vi skriver 2023. 

Det eneste du skal gøre er at melde dig til senest d. 30. december, 2022.

Tilmeld dig mentor-netværket lige her


Der kan ske meget mere på et år, end vi er klar over. Hvad skal ske i dit og kan mentor-netværket være den støtte, du længes efter og som får dig i mål?


Kærligst,
 

P.S. 30. december er også sidste mulighed for at betale i 12 rater. Læs alle detaljer om mentor-netværket lige her.