From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Den bedste julegave du kan gi'

- giv muligheden for at være i kontakt

 

Kære Læser, 

Så fik jeg afholdt årets sidste Tjek Ind. Men jeg er tilbage med besøg på indersiden d. 8. januar. Emnet er momentum. Det passer ret godt til nytårsfortsætter. Og nye begyndelser. Ikke en tilfældighed. Og på det Tjek Ind dedikerer vi også tid til nytårsrefleksion. 

Det fik mig til at tænke, at du måske havde lyst til at benytte årsskiftet til at indføre en ny praksis. En praksis, hvor du tjekker ind med dig selv på daglig basis. Det er da den bedste julegave, du kan give. Både dig selv og andre. 

Tjek Ind Morgenmøder hver 14. dag kan være din støtte og din inspiration. 

Derfor får du 30% på klippekort frem til nytårsaften. Det betyder, at du kan Tjekke Ind hele seks gange i det kommende år. 

Og støtte kan man ikke få for meget af. Så derfor kunne det være, du skulle tjekke ind sammen med et andet mennesker, du har kær.

Derfor tilbyder jeg hele 50% på klippekort ved køb af to. Det betyder 2 for éns pris. 

Når du har et klippekort, bestemmer du selv hvilke datoer, der passer bedst ind i dit program. Du behøver ikke deltage 6 gange i træk. 

Brug koden JUL når du køber klippekortet, så får du automatisk 30% eller 50% rabat, alt efter hvor mange klippekort du køber. 

Jeg ordner julegaven og min daglige praksis på én gang


Og så lige et par ord om afstand

Jeg er med på, at der langt til Vedbæk fra Jylland og Fyn. Og dele af Sjælland. Jeg har planer om at mig og mine Tjek Ind-møder skal på danmarkstour i 2020 (og så skal jeg nok gentage det gode tilbud til alle fynboer og jyder). 

Men. Jeg har hørt flere sige: "jeg vil så gerne med til Tjek Ind, men jeg bor i København". 

Og der er jeg nødt til at understrege, at der er ikke langt fra København til Vedbæk. Og det er mod trafikken om morgenen. I onsdags var der én, som kom "helt fra Amager". Det havde taget lang tid ja, men hun sagde bagefter, at det var hele rejsetiden værd. Og at hun kørte derfra i en tilstand og med en klarhed som var meget større end den tid, hun havde investeret. 

Det tager 15 minutter at gå fra Skodsborg St. Det er et Tjek Ind i sig selv. Og ellers ved jeg, at du vil møde søde mennesker til disse Tjek Ind, som helt sikkert vil hente dig på stationen, næste gang. Eller som du kan køre med, når I har mødt hinanden første gang.

Så tag springet. Helt til Vedbæk! Og Tjek Ind. Det er en virkelig god investering i et nyt årti. 

Du ønskes en smuk 4. søndag i advent. Jeg har ikke mine børn denne jul. Og i den forbindelse har vi en tradition i stedet for at holde 2 juleaftner. Vi tager på hotel (det ælsker mine unger) og bestiller room service og bader i poolen. Det er også en slags Tjek Ind;)

 
Kærligst,