From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Her er en optaget udgave af Tjek Ind - vi gør det igen på onsdag!

- og lidt om at skabe ritualer i denne tid for at støtte os selv og vores nærmeste

 

Kære Læser,

Flere af jer har efterlyst en mulighed for at opleve et guidet Tjek Ind, selv om der ikke er mulighed for at deltage live. 

Og det har aldrig været vigtigere at være i kontakt med sin inderside, end det er i disse dage, hvor det hele kører op og ned for de fleste.

Derfor får du her optagelsen fra i fredags (youtube - jeg går på 2.10).

I videoen guider jeg et 20 minutters Tjek Ind og du kan nøjes med at se/lytte til den del. 

I videoen kan du også få et indblik i, hvilke udfordringer jeg selv går og tumler med i disse dage, så du ved, at du ikke er alene. Blandt andet om at elske hjemmeskole...

Lige indtil jeg absolut ikke gjorde det mere. Og hvordan jeg prøvede at tage ansvar for den reaktion. 

Her er de forskellige nedslag med minuttal:

2.10: Start - introduktion til Lykke Rix, uddannelse og Følg dit Indre Kompas
7.08: Program for Tjek Ind
8.38: Opfordring til at skabe ritualer i denne tid
13.19: Guidet Tjek Ind
33.49: Hvad har du brug for?
46.12: Input til indre og ydre ansvar (og lidt om at elske hjemmeskole indtil man hader det)
55.50: Din tilladelse og dit løfte


Ritualer

I videoen taler jeg også om ritualer, som jeg er meget optaget af i øjeblikket. Ritualer hjælper os med at signalere overgange fra ét til noget andet. Og det kan være uhyre hjælpsomt i en tid, hvor hjem, skole og arbejde flyder sammen. Jeg giver mine eksempler på, hvad vi gør herhjemme. 

Et guidet Tjek Ind kan også være et ritual. Du kan bruge optagelsen her.

Det kan være dit ritual til at signalere overgangen fra hjemmeskole til arbejde. Eller blot være din tid til dig selv og et signal om at nu starter en ny dag. En dag som endnu ikke er hverdag.

Det kan også være dit ritual for egenomsorg og din måde at tage ansvar for dig selv og dine reaktioner i denne tid. Det siger jeg også mere om i videoen. 

 Vi gør det igen på onsdag

Vil du være med til en live-oplevelse og ikke bare tjekke ind med dig selv, men også med andre, så vær med live på onsdag på zoom.

Sidst var vi 40, der tjekkede ind sammen og delte behov og udfordringer i denne tid. Det var en fin fornemmelse af fællesskab. 

Og fællesskaber er vi nødt til at skabe på en ny måde i denne tid. 

Der er ingen tilmelding. Du dukker bare op kl. 9.59 på onsdag. Vi tjekker ind fra 10-11.

Temaet er momentum, hvilket de fleste af os har brug for i den tid, hvor det hele går rigtig meget op og ned hver dag. Så hvordan får vi en fornemmelse af momentum i alt det?

Klik her for at deltage i Tjek Ind på onsdag


Jeg hører, at mange er udfordret, at dette set-up trækker tænder ud nu. At manglen på svar om, hvor lang tid det kommer til at tage og hvad konsekvenserne er, indhenter os. Vi bliver "touchy", utrygge og udfordrede. Det er det moderne menneskes største udfordring: ikke-viden. 

Vi vil så gerne regne den ud. Men det kan vi ikke. Så vi må møde os selv i alt det, der sker. Det kan vi gøre ved at tjekke ind. 

Jeg håber, vi "ses" på onsdag. Og hvis ikke, så se videoen. Eller nøjes med at bruge de 22 minutter, som det tager at tjekke ind. Det er en gave, ikke bare til dig selv, men til dine nærmeste relationer, som du er helt tæt med i denne tid, og som får ansvaret for dine reaktioner, hvis du ikke selv tager det.


Kærligst,