From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Tak fordi du er her! [Jeg har en overraskelse til dig]

som tak for din loyalitet får du 60% rabat i 60 timer


Kære Læser,

Denne mail er til dig, som er min loyale læser. Det vil jeg gerne sige dig tak for. 

For det betyder mere, end du er klar over. At jeg har en fornemmelse af, at der sidder nogle på den anden side og modtager mine ord. Og I er de bedste læsere! Ofte svarer I på nyhedsbrevet og jeg gør mig meget umage for at svare hver enkelt, netop fordi det er så betydningsfuldt, når vi kan starte en dialog.

Jeg har valgt at sige tak ved at tilbyde den hidtil største rabat på mine online programmer. Fordi, online er det, tiden er til lige nu.

Derfor får du de næste 60 timer 60% på alle mine online produkter


Følg dit Indre Kompas

Jeg er i øjeblikket meget optaget af mit til dato mest personlige og dybdegående program: Følg dit Indre Kompas. Simpelthen fordi jeg er så stolt af den betydning, det har haft for alle dem, der har "gennemført" programmet. 

I går udgav jeg en længe ventet podcast-episode om netop Kompasset, hvor jeg også deler en spontan samtale jeg havde med en begejstret bruger af programmet, som havde skrevet en mail til mig, fordi Kompasset havde gjort så stor en forskel for hende. 

Louise Brooks fortæller, hvordan hun oplever at Kompasset adskiller sig fra alle andre online programmer, hun nogensinde har prøvet. Louise siger bl.a.: "det er som om du er med mig hele vejen".

Louise siger også at "du kun kan nå til et vist punkt i livet med hovedregning".

Og det er jeg så enig i. Jeg udviklede i sin tid Kompasset, fordi jeg selv var søgende. Jeg mærkede en længsel, men kunne ikke regne ud, hvad det var. Fordi det, jeg længtes efter, kunne jeg ikke tænke mig til. Det krævede at jeg lærte at komme i kontakt med min krop, med mine følelser og med livet. I dag har jeg fundet den kontakt, men de seks pejlemærker er stadig gyldige.

Jeg har stadig brug for støtte i arbejdet med at rumme det ubehag, som altid vil opstå, hvis vi vil have det fulde ud af livet. 

Og hvis du har læst med eller lyttet il min nytårsrefleksion, ved du også, at jeg arbejder med at tillade glæden. Altså at skrue mere op for alt det gode, kærligheden, begejstringen, glæden og styrken. Uden at ramme glasloftet. Det handler pejlemærke #3 Lyset om. Og, du har nok også fornemmet, hvor optaget jeg er af min daglige praksis, det er pejlemærke #5 om momentum. 


Her er de seks pejlemærker, du kan lære at navigere ud fra:

 1. Langsommelighed
 2. Ubehaget
 3. Lyset
 4. Handling
 5. Momentum
 6. Tillid

Du kan læse om alle pejlemærkerne her


Følg dit Indre Kompas er et program,

 • du kan bruge i fredstid til kontinuerlig inspiration og måske lige så vigtigt et porgram, der kan støtte, der krisen rammer eller følelserne raser på indersiden (du får både daglig praksis og nødpraksis til hvert pejlemærke).

 • du kan bruge resten af livet. Du får livstidsadgang. Og, brugere af programmet fortæller at de kan lytte til lydbøgerne om og om igen, og hver gang høre noget nyt, fordi de er et andet sted i livet fra gang til gang.
   
 • du ikke skal i mål med. Det er et navigationsapparat, som kan støtte dig, ligegyldigt hvad du står i og hvornår. Du skal blot kende de seks pejlemærker, og derefter spørge dig selv: hvilket af dem, har jeg brug for at læne mig ind i lige nu.

 • hvor jeg deler af mig selv og min proces med at lære at navigere indefra og ud, så du ved, at du ikke er alene. Louise siger i podcasten: "det er (fanme) verdensklasse at bruge sig selv så autentisk". 


Med Kompasset får du:

 • et indre navigationsapparat, der lærer dig at navigere indefra og ud, så du aldrig mere skal lade dig styre af andres forventninger, samfundets konventioner eller frygten for andres dom
 • værktøjerne til at gå gennem al slags ubehag, også det der er forbundet med at rumme din egen glæde og styrke.
 • forståelsen bag og en følt fornemmelse af kontakt til dig selv, til andre og livet.


Ja-tak, jeg vil ha' fingre i Kompasset


Ejer du allerede Følg dit Indre Kompas? Så er efterfølgeren KærlighedsKriger til dig. Det er en forlængelse af Kompasset, blot tilføjet den feminine energi. Temaerne er: Kraften, Kærligheden, Kroppen, Kvinden og Kreativiteten. 

Ligegyldigt hvilket program, du vælger, så benyt rabatkoden KAMPAGNE60. Så får du 60% i rabat. Det betyder, at både KærligehdsKriger og Kompasset koster under 1000,- kr. Men kun de næste 60 timer. 

Husk at benytte rabatkoden for at få de 60% rabat. Det er nemlig kun læsere af nyhedsbrevet og medlemmerne i Facebook-gruppen, der får dette tilbud.

Det er mit forsøg på at sige TAK. TAK fordi du læser med. TAK fordi du er her. TAK fordi vi er her, i dette forunderlige liv.


Ha' en smuk søndag (jeg skal fjerne tapet og rive køkken ned i vores nye hus;).


Kærligst,

 


PS. Husk at lytte til det nyeste afsnit af podcasten Følsom: "Du kan kun nå til et vist punkt i livet med hovedregning". Du kan lytte via din foretrukne podcast-kanal (Itunes, Spotify, Stitcher, Google Play og Podimo) eller her.