From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Tak for den store interesse for Kvindegruppen

- det er nu igen muligt at tilmelde sig...

 

Kære Læser,

Jeg ved, hvor betydningsfuld den proces, har været for mig. Hvor er det dejligt at mange af Jer også fornemmer vigtigheden af arbejdet med den feminine energi i et kvindefællesskab med fokus på kraft, kærlighed og kreativitet. 

Flere af Jer er gået forgæves, fordi webshoppen drillede. Det gør den ikke mere. Så vil du med i kvindegruppen KærlighedsKriger og/eller på retreatet "Slip Kampen, Kvinde", så er det nu igen muligt at få fingre i en plads. 


Sådan foregår det
Vi indleder kvindegruppen med mit roste retreat "Slip Kampen- Kvinde", som afholdes over en en weekend i oktober. Der skaber vi kontakten til den feminine energi og mærker, hvad den gør for os.

Derefter mødes vi fem gange hen over efteråret og foråret for at bevare momentum og fordybe kendskabet til det feminine og til os selv. 

Det er kvindefællesskab, når det er aller bedst.

Og det understøttes helt ekstraordinært med adgang til alle seks moduler i mit online program KærlighedsKriger, som er fortsættelsen til Følg dit Indre Kompas. Det betyder adgang til e-bøger, øvelser og meditationer, så du ikke blot har et fællesskab til at holde momentum men også fordybelse og daglig praksis. 

Det er også muligt kun at tilmelde sig retreatet "Slip Kampen, Kvinde", hvis du ikke tror, at en kvindegruppe er for dig, men godt kunne tænke dig at stifte bekendtskab med den feminine energi og det, den kan gøre for vores system. Det kan nemlig ikke rigtig beskrives. Det skal mærkes. Og jeg lover dig, at du aldrig helt bliver den samme igen. 

Klik her og få alle detaljer om retreat og kvindegruppe

 
Der er max 16 deltagere på retreatet og max 12 deltagere i Kvindegruppen, så har det din interesse, skal du nok ikke vente for længe med at tilmelde dig.  

Tilmeld dig her

Og tøv ikke med at stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om, hvorvidt Kvindegruppen er for dig. Jeg vil så gerne høre fra Jer. 

Kærligst, 
Lykke 


P.S. Fik du ikke fingre i den gratis e-bog...

...så læs den lige her. Det er min personlige beretning om mødet med det feminine - og hvor afgørende betydning det har haft på mit forhold til min krop, til glæde, til latter, til kvinder - og til mænd. 

Slip Kampen - bliv en KaerlighedsKriger E-BOG Introduktion.pdf