From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Værs'go Nytårsrefleksion 2018 - til selskabsleg eller eget selskab

nytaarsannonce02_2018.jpegKære Læser,

 

Så er de her igen. Spørgsmålene, som hjælper dig med at sige pænt tak for 2018 og gå ind i 2019 med tydelige ønsker og fokus.

Nytårsrefleksion Lykke Rix 2018.pdf


Det er den perfekte lille selskabsleg til at have liggende under tallerknen og starte samtaler af lidt dybere karakter nytårsaften. 

Det er også en kærkommen invitation til et par timer i eget selskab, hvor du får reflekteret, sagt farvel og goddag. Enten i dagene op til nytår eller i dagene efter.

Jeg gør begge dele. Jeg laver også øvelsen med flere. På den måde lander svar og løfter dybere i mit system og jeg kommer ofte i tanke om et andet perspektiv. 

Del spørgsmål - og svar

Du er meget velkommen til at dele nytårsrefleksionen. Du kan videresende mailen eller de kan tilmelde sig mit nyhedsbrev og få tilsendt nytårsrefleksionen med det samme. 

Klik her og modtag både nytårsrefleksion og masser af inspiration fra nyhedsbrevet


Du ønskes et kærligt, glædeligt og latterfyldt 2019. 

P.S. Skal du forære dig selv en gave for 2019, som holder længe efter at nytårsfortsættene er fordampet, kan min coaching-gruppe være svaret. Det er den eneste adgang til coaching hos mig i 2019. Frem til d. 31. december, 2018 får du 6 måneders coaching-forløb for kun kr. 7.500,-. Læs mere lige her. 

P.P.S. På baggrund af de emails, jeg har modtaget, har jeg også lavet en FAQ, hvor du kan få besvaret alle dine spørgsmål om gruppeforløbet. Også dem, du måske ikke tør sige højt!