From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Julebrev (om at komme hjem)

og, mon ikke du mangler den vigtigste julegave?


Kære Læser,

Nogle gange skal det, vi har, tages fra os, før vi holder op med at taget det for givet.

Heldigvis tog Mette-mor ikke julen fra os. Og med det mener jeg, hun tog ikke muligheden for at mødes med vores nærmeste familie fra os. 

Der har været en del pressemøder, hvor der har været spænding til det sidste. For mig er der intet pressemøde, der har været så følsomt som det i onsdags. Jeg vidste min mor ville begynde at græde, hvis hun kkke kunne holde jul for os alle for første gang i 15 år (de har boet på en båd). Jeg fik et decideret sug i maven, da Mette begyndte at tale og sad og grinede af mig selv, fordi jeg knap kunne være i min krop af bare utålmodighed, men sjeg ventede på at hun talte sig hen til konklusionen. Jeg var som et lille barn, der venter på sin julegave. 

Jeg åndede lettet op. Og mærkede dyb taknemmelighed. For min familie. Og for at kunne være sammen med dem. 

Jeg mærkede at taknemmeligheden fik et nyk opad ved risikoen for, at vi ikke skulle være sammen. 

Og det er netop, hvad dette år har været for mig. 

Et år, hvor jeg er blevet mindet om, hvad jeg har. Og måske var kommet til at tage for givet i hverdagsræset. 

Nu kunne jeg ikke andet end være hjemme. Og jeg mærkdede, at jeg havde længtes efter lige præcis det, længere end jeg var klar over. 

Jeg opdagede, at det var nok. Mere end nok.

Jeg har bare lyst til at være lige her. Sammen med dem. Og det har jeg stadig. 

Corona kaldte mig hjem. Hjem til mig selv. Hjem til dem, jeg elsker. Hjem til en enkelhed, jeg havde glemt. 


Det har også kostet. Både økonomisk. Men måske mest i fleksibilitet. Ting der skulle gentænkes. Masser af ekstra administration. Og sværest af alt, det der skulle slippes. Jeg har sagt farvel til vores smukke lokaler på Frydenlund og min uddannelse til GruppeFacilitator. 


Det er en pris, jeg er villig til at betale. For enkelheden. For at rydde pladen, hvilket jeg aldrig havde turde i en sådan grad, som corona tvang mig til. 

Pladen er hvisket ren efter 15 års coach-forretning. Og jeg er så spændt på, hvad det næste bliver. 


Nogle gange skal vi have et skub. Af livet. For at træffe de beslutninger, der har ligget under næsen på os alt for længe. 

Og når vi så oven i købet får sat store fede spots på det, der er vigtig på os, har vi et virkelig fint udgangspunkt for at ændre de situationer, som ikke længere fungerer for os. 


Måske står du overfor en sådan beslutning? Måske har du brug for at dette år skal betyde noget? Måske behøver du ikke vente på, at livet sørger for den glidende tackling, nu hvor du har set skriften på væggen?

Hvad end din situation, så kalder tiden på gode, kærlige beslutninger. Også af den modige slags. 


Nytårssession

Derfor tilbyder jeg helt undtagelsesvis 1 times walk & talk i Gribskov. Normalt kan du kun købe forløb hos mig, men jeg har lyst til at støtte op omkring de sunde, kærlige og modige belsutninger. Og nogle gange er alt, der skal til, at vi tør sige det højt. Så behøver vi kun én session. Så kan vi selv høre, hvad der er sandt for os. Og træerne i skoven hører med helt særlige ører. 

Min force er at se mønstre, at belyse flere perspektiver og lytte ind bag ved rationalet, til derm hvor hjertet hvisker til dig. 

Derfor tilbyder jeg en nytårssession, hvor vi går i skoven og vender dit 2021. Hvad skal der mere af, hvad skal du slippe, hvad er det for en beslutning, du går med og som sætter alt i stå indtil den er truffet?

Læs mere om nytårssessionen her!

Det er muligt at købe en nytårssession frem til 4. januar, 2021. 


Hold også øje med nyhedsbrevet hen over nytåret. For i år har jeg udvidet nytårsrefleksionen til 10 dages nytårskur. Den foregår via podcasten Følsom og den tilhørende Facebook-gruppe, men jeg skal nok fortælle mere her i nyhedsbrevet, hvor der også bliver et link, så du kan skrive dig op til den klassiske nytårsrefleksion til at gemme under tallerknen nytårsaften eller til lidt stille refleksion til dagene før og efter. 

Mere om det efter jul. For nu er der kun tilbage at ønske dig og dine en rigtig glædelig jul. Må du nyde dine kære lidt ekstra i år og værdsætte det helt små i det store. 


Mange kærlige julehilsner, 


P.S. I søndags udkom endnu en episode af podcasten Følsom. Denne gang et rigtig juleafsnit om de forbandede forventninger, hensynsbetændelse og om at øve sig i virkeligheden. Lyt med på Itunes, Spotify, Stitcher, Google eller lige her på lykkerix.dk/podcast.