From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Værs'go Nytårsrefleksion 2019 - til selskabsleg eller eget selskab

- sig farvel til det gamle og tag i mod det nye...

nytaarsannonce02_2018.jpegKære Læser,


Så er de her igen. Spørgsmålene, som hjælper dig med at sige pænt tak for 2019 og gå ind i 2020 med klarhed og kontakt til dine længsler. Efter et årti med de samme spørgsmål, har jeg valgt at lave en opdateret version med nyt design:)

Du får nytårsrefleksionen her:

Nytårsrefleksion_Lykke_Rix_2019_2020.pdf


Det er den perfekte lille selskabsleg til at have liggende under tallerknen og starte samtaler af lidt dybere karakter nytårsaften. 

Det er også en kærkommen invitation til et par timer i eget selskab, hvor du får reflekteret, sagt farvel og goddag. Enten i dagene op til nytår eller i dagene efter.

Jeg gør begge dele. Jeg laver også øvelsen med flere. På den måde lander svar og løfter dybere i mit system og jeg ser ofte flere perspektiver. 

Del spørgsmål - og svar

Du er meget velkommen til at dele nytårsrefleksionen med dem, du kender. 

Videresend nyhedsbrevet og lad dem tilmelde sig her:

Klik her og modtag både nytårsrefleksion og inspiration til afsked med det gamle år og modtagelsen af de nye

Du er også meget velkommen til at sende en kopi af din nytårsrefleksion til mig. Der er meget læring at hente i at høre andres refleksioner. Og så rører det mig altid, hvor ens vi er, også selv om vi oplever så meget forskelligt. 

Du ønskes et kærligt, glædeligt og latterfyldt nyt år(ti). 

P.S. Har du lyst til at lave nytårsrefleksionen sammen med mig, så kom til Tjek Ind d. 8. januar 8.30-10. Temaet er helt passende pejlemærke #5 i Kompasset; nemlig momentum. Det giver derfor virkelig god mening at tale om, hvad det er for handlinger, følelser og praksis, som er "must-do" i 2020.

Klik her og tilmeld dig Tjek Ind d. 8. januar, 2020

Husk også, at året ud får du 30% rabat på ét klippekort og hele 50% på køb af to klippekort. Brug koden JUL.