From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: De 3 vigtigste årsager til, at du skal lære at navigere indefra og ud

og et kig ind bag de lukkede døre


Kære Læser,

Kan du godt huske, hvorfor du får 60% på mit roste og omfattende indre navigationsapparat Følg dit Indre Kompas (og to andre online produkter)

Det er fordi jeg gerne vil sige tak. 

Tak fordi du er her. Tak fordi du læser med. 

Jeg har de bedste nyhedsbrevslæsere!


I denne mail får du:

 • et kig ind bag de lukkede døre til Kompasset
 • en påmindelse om webinaret "5 trin til at forløse ubehaget" i Facebook-gruppen Følsom i aften kl. 20
 • de 3 vigtigste årsager til at du skal lære at navigere indefra og ud


Kom med ind bag de lukkede døre

Vil du se, hvordan Kompasset ser ud, så klik på de tre skærmbilleder herunder, så du kan få en fornemmelse af, hvordan programmet tager sig ud på sin online platform.

Du kan se:

Hvis du er på webinaret i aften, tager jeg dig også en tur med ind i de hellige haller, så du kan se, hvor nemt og overskueligt Kompasset er bygget op, og hvor mange muligheder der er for inspiration og forankring. 

Det er i aften kl. 20 at jeg afholder webinaret "5 Trin til at Forløse Ubehaget" i Fællesskabet Følsom. Vær klar til i aften allerede nu ved at få adgang til gruppen her: Fællesskabet Følsom


De 3 vigtigste årsager til, at du skal lære at navigere indefra og ud

- eller rettere 4. Den sidste er så enkel, at jeg nær havde glemt den.


 1. Kun indefra og ud kan du vise verden, hvem du er og dermed leve et autentisk liv
  I bund og grund længes vi alle blot efter at blive set, hørt og anderkendt præcis som vi er. Men det er svært at møde den forståelse og anerkendelse fra andre, hvis vi ikke viser os.

  Derfor starter det hos dig. Viser du os ikke, hvem du er, bliver vi "utrygge" i dit selskab, fordi vi fornemmer med alle de mere subtile informationssystemer, som vores krop er og har, at du ikke er autentisk. Vi kan heller ikke se dine konturer, altså, hvor du starter og slutter, og derfor kommer vi til at træde over dine grænser og overhøre dig, fordi du ikke er tydelig.

  Det kan godt være, vi ikke bryder os lige meget om alle, men mennesker, som er tydelige og står ved sig selv, gør os alligevel trygge. Vi ved, hvor vi har dem, og derfor kan vi bedre navigere i relationen. Ligegyldigt hvad vi så synes om deres personlighed. 

  Derfor må du vise dig. Og for at kunne det, må du mærke efter. 


 2. Kun indefra og ud slipper du bekymringen for andres dom
  Når vi lever udefra og ind, og altså ikke lytter til vores indre, så har vi en tendens til at forsøge at leve andres liv. Vi prøver så hårdt at passe ind og ligne de andre, fordi det virker nemmere end at mærke efter og vise os selv. Men det er ikke nemmere blot at følge strømmen. For i den proces, forlader vi os selv. Vi forlader den og det, vi er i vores kerne og essens. Det kan mærkes, og derfor vil vi kontinuerligt blive ved med at længes efter noget andet.

  Den store fordel ved at leve dit eget liv, selvom det ikke ligner de andres (og derfor kræver mod) er, at det bliver nemmere for dig at rumme, at de andre lever deres og træffer andre valg end dig.

  Når vi alle lever de samme liv, gør det næsten ondt, når nogen bryder ud og gør noget andet. Det eneste "våben" vi kan gribe til, for ikke at skulle forholde os til, at vi har forladt os selv er at dømme de andre og fortælle dem, hvorfor det de gør, er forkert.

  Derfor må du følge din egen vej, også selv om den ikke ligner de andres. Du bliver mere rummelig og glad. Og du holder op med at forlade dig selv.

 3. Kun indefra og ud bliver sårbarhed din største styrke
  Sårbarhed er som at sætte stikket i til livet. Så det kan mærkes. Ikke kun, når det er smukt, vidunderligt og vores hjerter fyldes med kærlighed og taknemmelighed. Men også, når vi er bange, små, alene og usikre. Sådan er det med følelser. Det er sårbart. Men det er også at være i live. 

  Når du viser os, hvad du føler, kan vi mærke dig. Når vi kan mærke dig, rører du os. Og lige der sætter du ikke bare stikket i til livet. Men også til andre mennesker. Og ja, du vil blive såret. Ja, der er mennesker, som ikke vil passe på dig. Men der er endnu flere, der vil. Der er endnu flere, der vil holde af dig. Fordi de kan mærke din sårbarhed. 

  Derfor må du turde sårbarheden. Derfor må du turde at åbne dit hjerte. Så du sætter stikket i. Til livet. Og til andres hjerter. 


 4. Du kan alligevel ikke regne den ud, så er der en anden vej end indefra og ud, hvis du ikke vil på afveje?
  Der er faktisk en fjerde grund. Den er blot så enkel, at den er nem at glemme. Den vigtigste årsag er måske, at du alligevel ikke kan regne det her liv ud. For hvad er det rigtige at gøre? Rigtig og forkert er mærkelige størrelser, der er skabt i vores hoveder.

  Rigtigt i forhold til hvad? Og i forhold til hvem? Rigtigt i forhold til konventionerne? Samfundets standarder? De andres liv? Din families forventninger? Den slags rigtig bringer dig kun ét sted hen; på afveje. Vi kan ikke regne livet ud.

  Derfor er vi nødt til at leve livet, hvis vi vil mærke det. Det er skræmmende. Det er sårbart. Vi kommer til at falde. Der er ingen garantier. 

Så hvorfor ikke være den du bedst kan lide? Hvorfor ikke være dit eget bedste selskab? Hvorfor ikke navigere indefra og ud, når det alligevel er det eneste, der er indenfor din kontrol?

Ved du ikke hvordan, så er Følg dit Indre Kompas være svaret


Har du allerede Kompasset, tilbyder jeg også 60% på KærlighedsKriger, som er efterfølgeren til Kompasset. Det lærer dig at navigere feminint på din egen inderside og stå ved alt det, der gør det særligt at være kvinde og som styrker os i at være dem vi er. 

Jeg håber, vi ses i aften til webinar kl. 20. Jeg glæder mig til at "mødes" med jer.

Kærligst

 

P.S. Vil du vide mere om Kompasset, så læs her eller lyt til det nyeste afsnit af podcasten Følsom: "Du kan kun nå til et vist punkt i livet med hovedregning".