From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: At gå med det, der er [kun 5 pladser tilbage]


Kære ,


Vi går og går i disse dage. Ligesom så mange andre, får jeg virkelig logget nogle skridt i denne tid.

Men hvordan går du? Går du væk fra noget? Eller henimod? Måske begge dele?

Er du opslugt i samtale, podcast eller lydbog?

Ser du naturen? Eller menneskene, der går forbi? Mærker du dig selv?

Til daglig går jeg, for at komme ud. For at forbinde mig til mig selv og til naturen. For at samtale med dem, jeg ikke kan se i denne tid. For at lytte til en bog eller podcast. 

Men vandringen kan så uendeligt meget mere. 

Det opdagede jeg - igen - i sidste weekend, hvor jeg var hele følelsesregistret igennem. Jeg gik over 30 km, noget alene og noget sammen med min kæreste.

Jeg gik med glæden og smerten. Med tung tyngde og lette skridt. Med kærligheden og hadet. Med tvivl og fokus. Med frygt og tillid. 

Det kan jeg ikke kun, fordi jeg har øvet og trænet og gået i terapi for at opøve en meget større følelsesmæssig kapacitet. 

Det kan jeg også, fordi når vi går, bevæger følelserne sig. Og jeg kan være med det hele, også den kæmpe store glæde, kærlighed og begejstring, når jeg vandrer. På en måde jeg ikke kan andre steder.

Jeg går gennem i stedet for udenom. Jeg er sammen med. Forlader ikke mig selv. Og jeg bliver stadig forundret over, hvad det kan. Hvad min krop kan. Og hvor meget det hele kan bevæge sig på én dags vandring. 


Skal du med på vandre-rereat?

Til sommer afholder Amanda Lagoni og jeg igen vandre-retreatet. For fjerde gang. Og der får du ud fires dages vandring også kvindefællesskab, undervisning, udvikling, meditation, yoga, sang og stilletid med dig selv. 

Fællesskabet kan virkelig noget, når vi går med det, der er. Vi opdager, at nogle gange skal vi gå selv. For de vi går med, må vi lære at bære selv. Og andre gange opdager vi, at når vi bærer sammen, bliver det hele så meget lettere. Faktisk opdager de fleste, at vi skal bære mindre alene. Og gå sammen. Men det bevæger sig også. 

Du behøver ikke have vandret før. Din krop - og din psyke - kan så meget mere end du tror. Det vil vi gerne vise dig. Og vi går ved siden af dig hele vejen. Det foregår d. 4.-8. juli på smukke Helgenæs.

Der er kun ét problem; vi har solgt fem pladser det sidste døgn, så der er ganske få tilbage. Der er plads til 18 kvinder. Og jeg synes at du, skønne læser af nyhedsbrevet, skulle have besked inden der var udsolgt. 

Du læser meget mere om vandre-retreatet her, hvor du også tilmelder dig

Kom med ud at gå. Det transformerer både krop, sind og din relation til andre mennesker. Og mest af alt til dig selv. 

Og husk, du behøver ikke tage på vandre-retreat for at opleve nogle af effekterne.

Du skal blot ud at gå lidt længere, end du er vant til. Over 10 km vil du have oplevet hvor meget din følelsesmæssige tilstand kan flytte sig. Og når du rammer 20 km, kan du opleve, hvordan det er muligt at gå med fysiske udfordringer og hvordan det nogle gange er vores hoved, der siger, at vi ikke kan mere, mens kroppen pludselig viser dig, at du sagtens kan rumme mere, end du er bevidst om. 

Så se bare at komme ud i det spirende forår, og gå med det, der er. 


Kærligst,

 

P.S. I fredags udkom endnu et afsnit af podcasten Følsom - denne gang en samtale med Sofia Manning: "Om følelser som en autoritet vi ikke skal stille spørgsmålstegn ved". Lyt her eller på din foretrukne podcast-kanal.