From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Her er efterårets - spritnye - muligheder

Kære Læser,

Jeg har været stille. Fordi det har været tiltrængt.

Jeg kan godt have masser af indre dialog om, at sådan må jeg ikke være og sådan kan jeg ikke drive en forretning. Og det er der noget sandhed i. At konsistens er godt for ens forretning.

Men. Jeg har været nødt til at lytte til noget andet også. Gå med det, der ville ud. Eller rettere, blive derinde. Gå lang tid med mine beslutninger. Og. Og det er måske det vigtigste. Nyde. Og være. Og være taknemmelig. Og glad. For det er det, jeg er. 

Jeg gror rødder

Forstærker mit fundament. Efter mange år, mange flere år end jeg vil var bevidst om, hvor jeg har været rodløs.

Nu har smerten - endelig - fortaget sig. Nu dukker sorgen kun op momentvis. Og det er ok. Det ved jeg, den vil gøre resten af mit liv. For sådan er der for mig at dele mine børn.

Er det så sukkersødt og lyserødt nu? Nej, bestemt ikke. Der er masser af besvær. Og det er svært. Også sværere end jeg havde troet. 

For, hvis jeg troede det var svært at blive skilt, så er det intet i mod hvor svært det er at være sammenbragt familie. Og møde et andet menneske sent i livet med lige så mange  sår og indgroede mønstre, som jeg selv. 

Men det er også alt mulig andet. Det er skønt. Og smukt. Og vidunderligt at elske igen. Og blive elsket. Mine børn trives bedre end nogensinde. Der er ro på. Det er trygt. Det er fundament. 

Så jeg gror rødder. Og finder faktisk på den måde også en ny måde at være i verden på. Uden at jeg helt er klar over det, før jeg sidder her og skriver det. 

Alt er godt?

"Alt er godt" hører jeg ofte udtalt i disse tider. Det synes jeg ikke, det er. Der er også meget, der er svært. Og ikke mindst besværligt. 

Måske er hele forskellen, at jeg ikke længere venter på, at mit liv skal være godt og uden besvær. At jeg har oparbejdet robusthed til at rumme mere besvær, både mit eget og andres. De forbandede forventninger driller mig stadig. Men ikke sådan, som de har gjort før. Ikke så længe ad gangen. 

Når vi vil være i smukke kærlighedsrelationer, når vi vil være i relationer, er der besvær. Når vi vil udvikle sig, er det svært og kan gøre ondt, for sådan er det, når vi strækker os. 

Men det er heldigvis også alt mulig andet. Og det kan vi øve os i at sørge for, at vi mærker og ser og oplever, hver dag. 

Det er præcis hvad følelsesmæssig robusthed handler om.

Og. Det er faktisk nogle af overskrifterne for dette efterår. Ikke bare hos mig selv. Men også i min forretning. 


Efterårets overskrifter

Først, lancerer jeg Følsom LIVE (og ja, jeg ved godt sæsonen stadig ikke er startet i podcasten, men det kommer). 

Følsom LIVE afholdes d. 7.-9. november på Gilleleje Badehotel og jeg glæder mig afsindigt til at møde læsere og lyttere til to dage med indadvendt fokus.

Vi skal undersøge følelsesmæssig robusthed, lærer om grundfølelserne og oparbejde kapacitet til at sidde med ubehag og møde modstand. For det er netop, når vi kan være med besværet (også), at vi bliver frie til at vælge det liv, der er vores. 

Og. Så har jeg fået lyst til at åbne meget mere for coaching igen. I en fordybet form. 

Derfor introducerer jeg tre coaching-abonnementer:

  • Gruppe-coaching til kr. 2.200,- i seks måneder (opstart slut oktober)
  • Individuel coaching i 1,5 time om måneden og fri adgang til mig på telefon og via mail til kr. 3.300 om måneden (min. 4 måneders commitment)
  • Det ultimative coaching-forløb med både netværk, fællesskab og individuel sparring (altså både gruppen og individuel coaching) til kr. 4.400,-. 

Jeg har 6 pladser til individuelt forløb og to af dem er allerede nappet. 


Specifikt fokus på skilsmisse

Vil du være med i en skilmissegruppe?

Den er til dig, der sidder fast i din skilsmisse og også til dig, der lige er blevet skilt.

For det vigtigste, har jeg erfaret, er at have et rum til at dele og en oplevelse af, at man ikke alene med smerten, savnet, tvivlen og delingen af det kæreste vi har. 

Kunne denne gruppe være for dig, eller én du kender, så besvar denne mail.

Prisen er den samme som for den generelle coaching-gruppe ovenfor (som alle er velkomne i, hvad end det din forretning, dit arbejde eller dit privatliv, som har brug for dit fokus). 

Jeg tilbyder også coaching til skilte par, som gerne vil have hjælp og støtte til enten den praktiske eller den følelsesmæssige skilsmisse. Eller måske begge.


Besvar denne mail, hvis én af ovenstående tilbud har din interesse, da jeg endu ikke har lavet en salgsside. Du er også meget velkommen til at ringe på 2618 6896 eller besvare denne mail med dine spørgsmål. 

Du ønskes den dejligste september (total yndlingsmåned), lad os spise efteråret i store rå bidder og gro solide rødder gennem den følelsesmæssige robusthed.

Kærligst,