From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Lyt GRATIS til første pejlemærke - Langsommelighed
Kære Læser,

 

Længes du efter langsommelighed? Men er det sværere i praksis? Så får du her forklaringen. Og så meget mere.

I dag får du lydbogen til Pejlemærke #1 Langsommelighed, som fundamentet i første modul af Følg dit Indre Kompas. 

 

Så kan du finde ud af, om indholdet er noget for dig, og lytte til én af de lydbøger, som jeg har fået så meget ros for, og som mange lytter til om og om igen og hører noget nyt hver gang. 

Du er også meget velkommen til at videresende denne mail til nogen du kender, som måske kunne have brug for lidt inspiration til langsommeligheden - og det indbyggede ubehag, som mange af os oplever, og derfor sætter tempoet op igen. Måske ikke fysisk, men så i tanken eller dagdrømmene. 

 

FØLG DIT INDRE KOMPAS er mit mest roste og mest omfattende online program.

Du får lydbøger, e-bøger, refleksionsark, guidede meditationer, intro-videoer, play-lister og 3 veje til forankring af hvert pejlemærke. Så du kan bruge 2 minutter eller to timer, så du kan gå, skrive, danse, ligge og tale dig gennem programmet, præcis hvor det passer dig og hvornår det passer dig. 

Du sparer 60% og får hele programmet til kr. 960,-

Oprindeligt lavede jeg programmet til at løbe over tre måneder. Og du kan tilmdelde dig en serie af momentum-mails, som gør at jeg guider dig hele vejen og du har to uger til hvert pejlemærke.

Du får adgang til det hele og kan derfor også sagtens komme igennem hele programmet i din sommerferie, hvis det er det, du har lyst til.

Der er også mulighed for at gøre begge dele. 

Du får adgang i det øjeblik, du har købt. Du kan altså være i gang om 1 minut. 


Hvorfor egentlig Følg dit Indre Kompas?

Alle de programmer, jeg har udviklet, har taget udgangspunkt i mig selv. Min søgen, min tumlen, min længsel. Og jeg deler derfor også af mig selv, fordi du skal vide, at du ikke er alene.

Når man som jeg har levet en hel barndom og ungdom fra hovedet og med præstationen og anerkendelse som ydre kompas, var det længslen efter at leve mere fra hjertet og indefra og ud, som gjorde, at jeg skabte de seks indre pejlemærker. Men det handlede ikke kun om at lære at mærke efter, det handlede også om at turde sætte handling bag og blive ved. 

Derfor er de første tre pejlemærker; langsommelighed, ubehaget og lyset muligheder for at identificere vigtigere elementer på indersiden. Derefter er de næste tre pejlemærker; handling, momentum og tillid udviklet til at sætte handling bag det mærkede og gå ud i verden og virkeligheden og være den, du også er på indersiden. 

Kompasset er en guide, der hjælper dig med at flytte fokus fra anerkendelsen, frygten for de andres dom, det du lærte i din familie og plejer, og vende blikket indad og finde dine egne svar, lære at læne dig ind i det ubehag, som medfølger og turde vise dit lys og dine styrker til verden. 

Følg dit Indre Kompas er til dig, der:

  • har oplevet dit livs “glidende tackling” i form af sygdom, fyring, skilsmisse
  • frygter den larmende stilhed, når du endelig sætter dig ned
  • ikke kan “mærke” dig selv eller din krop
  • har en fornemmelse af, hvad der skal til, men alligevel ikke får handlet på det
  • lidt for ofte har hørt dig selv sige “Jeg skal bare lige ud på den anden side af det her, så …”
  • har levet for længe efter “Man skal yde, før man kan nyde” – uden at nå til nydelsen
  • har svært ved at give dig selv lov til at være ked af det, gal, sårbar eller at sige fra


Her er hvad Rikke, Rene og Nina siger om Kompasset:

Jeg har fundet de ord, den guide, en vej jeg længe har søgt og savnet til at navigere efter!

Din ærlighed har formået at nå ind under mit panser på sådan en ligeværdig måde, at jeg ikke føler mig ’anderledes’. For mig har det været som den kærlige, livskloge mor, en varm, sikker guidende hånd, et modent blik og væren, og ikke mindst en favn af et fællesskab.

- Rikke


Materialet og konceptet er til UG. Virkelig gennemarbejdet og professionelt. Indgangsvinklen er ikke navlebeskuende selvransagelse, men langt mere livsbekræftende og praktisk anvendelig. Materialet er klasser bedre end andre selvudviklingskurser, jeg har prøvet.
En ’livsværktøjskasse’ som man kan bruge resten af livet. Og så koster det ikke mere end en god boremaskine i Silvan :-)

- René

 

Jeg synes materialet er særdeles professionelt og brugervenligt. At der både er musik, citater, lydfil og ord på skrift har gjort, at alle mine sanser er blevet stimuleret. Jeg har sat stor pris på, at du har brugt dig selv. Jeg er kommet meget nærmere mig selv, og jeg vil bruge kompasset resten af mit liv.

- Nina Primholdt Christensen


Læs mere om Kompasset her


For husk nu, du må godt leve dit eget liv. Det er faktisk meningen med det hele. Og indtil du kan give dig selv tilladelsen, får du den af mig. 

Men i sidste ende, er der kun én, der kan give dig tilladelsen. For det er dit liv. Og ingen andres.


Kærlige sommerhilsner,

 

P.S. Og du kan desværre ikke vente på bedre timing, mere tid eller overskud. For Følg dit Indre Kompas udgår pr. 31. juli, så det er nu, du skal slå til. Vær i gang om 2 minutter lige her.