From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Drømmer du om at blive selvstændig? Her er mit bedste råd!
Kære Læser,

Vent ikke på, at du føler dig klar. For så kommer du til at vente meget længe på noget, som aldrig vil føles mindre farligt.

Som én af mine yndlingsforfattere Steven Pressfield skriver; jo mere indre modstand, jo vigtigere kan du regne med, at det er for dig. 

For mange er ferien ved at være slut. Og for nogle betyder det, at de begynder at frygte at skulle tilbage på arbejde. Fordi de drømmer om noget andet. Måske har de gjort det længe. Måske er det en snigende fornemmelse, som først for nylig er begynd at sætte spor. 

For mange handler drømmen om at blive selsvtændig. Om at skabe noget selv og få foden under eget bord. 

Allligevel møder jeg mange, der venter. Hvis jeg spørger, ved de ikke altid helt, hvad det er, de venter på. 

Men på den ene eller den anden måde, kan det ofte koges ned til, at de venter på, at de er klar. 


Og her kommer så det irriterende råd. 

Stop med at vente på, at du er klar... 

For den tid kommer aldrig. 

Nu er altid den bedste tid til at gøre det, du drømmer om. Eller tage det første skridt.


Tag ikke "bare" springet, tag et voksent ansvar for din drøm

Faktisk er min erfaring, at dem, hvor det brænder lidt under fødderne klarer sig bedre end dem, der har et massivt sikkerhedsnet og derfor ikke noget på spil. 

Dermed ikke sagt, at jeg synes, du skal gå ind og sige op i morgen og så bare tænke positive tanker, så får du succes som selvstændig. 

Det er urealistisk. Og faktisk også uansvarligt, hvis du spørger mig, særligt hvis du har en familie.

Men det betyder ikke, at du skal opgive drømmen. 

Det betyder, at du skal tage voksent ansvar for din drøm. 

Og én af de bedste måder at tage ansvar på, er at blive specifik. Lave en plan. Få et overblik. 

Så før du lægger opsigelsen eller før du får så meget på spil og kommer så langt udenfor komfortzonen, at du ikke kan koncentrere dig om at starte en ny forretning og være vedholdende (for den slags tager tid), skal du måske give dig selv muligheden for at gennemgå et overskuligt program, der guider dig gennem en masse af de spørgsmål, du skal kende svarene på, før du går i gang. 

For hvem  siger, at selv om du skal være selvstændig, skal du gøre det hele selv?

Du må gerne få hjælp. 

Next Level kan være den hjælp. Det er mit bud på et program, der kan hjælpe dig med at skabe et solidt fundament og skarpt overblik. 

Så du har de bedste forudsætninger for en tryg og professionel start.

Next Level er til dig der: 
 • er uddannet coach og har besluttet dig for at coache i en selvstændig forretning, men ikke ved, hvor du skal starte.
 • har startet op uden støtte og struktur, men ikke synes, der sker noget i din nye coach-forretning.
 • er godt i gang med din forretning, men ikke synes, der sker nok.
 • er landet på et plateau i din coach-forretning, har kunderne og erfaringen og er synes det er tid til at tage forretningen til næste niveau.
 • “bare” trænger til inspiration og struktur i arbejdet som selvstændig coach.

Flere har skrevet og spurgt, om Next Level kun er til coaches. Og nej, det er det ikke. Next Level er metoder, planer og øvelser til alle solo-selvstændige forretninger. Så er du make-up artist, mindfulness-instruktør eller oprydningsekspert, er dette program også til dig. 

MEN. 

Som du også lærer i NEXT Level, så er noget af det vigtigste for at få succes som selvtsændig, at du kender din målgruppe. Og IKKE prøver at ramme alle. For når du vil rammne alle, eller din målgruppe er for bred, rammer du ingen. Og så tjener du ingen penge. 

Derfor er dette nyhedsbrev skrevet til dem, der drømmer om at blive selvstændige. Selv om Next Level også er skabt til at tage din selvstændige forretning til det næste niveau, hvad end du ønsker dig større omsætning, andre kunder eller at skifte dine produkter ud. Men det må blive et andet nyhedsbrev. For vil jeg skrive til alle, kan ingen mærke, hvad jeg skriver. 

Derfor skal du altid skrive til en avatar. Alt det og meget mere om målgruppe, guider jeg dig gennem i Next Level.

(Det er faktisk et lille råd til dig, der er i gang som selvstændig; Hvis du ikke synes det går så godt, som du kunne tænke dig, skal du måske kigge på og indsnævnre din målgruppe).


Når du har gennemført Next Level, kan du:
 • svare klart og tydeligt, når mennesker spørger, hvad du laver.

 • handle kontinuerligt og struktureret i din forretning, fordi du har overblik over de næste skridt og den overordnede plan

 • du ved, hvem du taler til og hvem, der ikke er dine kunder (hvis du taler til alle, er der ingen, der kan høre dig)

 • du har produkter på alle hylder, fra de gratis til de eksklusive

 • du ved, hvordan du skaber omtale og hvordan du skal agere på de sociale medier

 • og vigtigst; du har kunder i butikken


Som jeg skrev ovenfor, så er det ikke sikkert, du er klar til at tage springet som selvstændig lige nu.

Men du kan gøre meget for at blive klar. Blandt andet tage stilling. Og blive specifik.

I Next Level giver jeg dig foruden guide til udvikling af produkter og definition af målgruppe, også det værktøj, som har givet mig mest ro i maven gennem årene. Nemlig indkomstplanen, som også er god at tage udgangspunkt i, hvis du skal lave en plan og aftale med en partner derhjemme.

Med indkomstplanen bliver det konkret, hvad du skal sælge for at tjene det, der er nødvendigt. Og samtidig afsløres det også, hvis planen er for urealistisk. 


Helt konkret, får du:

 • 4 overordnede temaer; Fundament (målgruppe og målsætning), Produktudvikling (produktyramide og manuskript, så du kan versionere dine produkter), Kommunikation (SoMe, nyhedsbrev og valg af strategi) samt Handling og Resulatter (indkomst, vision, årshjul).
   
 • Oversigter og vidensbibiliotek omkring regnskab, rammer og netværk. 
   
 • Worksheets og øvelser samt planlægsningsværktøjer, som gør at du kan se dit arbejde sort på hvidt, hvilket gør det nemmere at tage næste skridt.
   
 • Efter hvert modul en udfordring til at handle, Det Lille Frie Fald, som gør at du afprøver, konkretiserer og erfarer, det du sidder og udvikler ved skrivebordet, ude i virkeligheden.

Du får adgang til introduktionsmodulet ved tilmelding. Derefter får du hver 14. dag tilsendt adgang til et nyt modul. Efter 2 måneder har du adgang til hele programmet på ubestemt tid og kan vende tilbage til worksheets og oversigter om og om igen.


Jeg har delt materialet op i 8 moduler, så du ikke overvældes. Samtidig skaber det momentum at få en mail og dermed en lille reminder.

Flere har skrevet, at de ikke var helt klar endnu og om det derfor var for tidligt at købe programmet. Svaret er, at materialet er dit til evigt eje og du bestemmer selv tempoet. Vil du gerne have låst op til alle moduler med det samme, skriver du blot til mig. Og vil du vente, så går du blot tilbage til de 8 mails og starter med den første. 

Ja-tak, jeg er klar til Next Level


Du får øjeblikkelig adgang og materialet er yours to keep for evigt.

Vi er aldrig helt klar til det, der er vigtigst i vores liv. Netop fordi vi har meget på spil. Og dermed også meget at miste. Ikke bare penge og tryghed, men også frygten for ikke at lykkes. Eller netop lykkes.

Kærlige sommerhilsner,

 

P.S. Husk også at du måneden ud får 60% på KærlighedsKriger og Følg dit Indre Kompas, som desuden udgår. Så det er ved at være sidste chance. Ligegyldigt hvilket program du køber, er det dit til evigt eje og du kan selv bestemme hvornår, du går i gang.