From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Hun var et sted i livet, hvor alting gjorde ondt...

Kompasset - og hendes buddy - blev Normas redning!

 

Kære Læser, 


Jeg bliver så rørt, når jeg læser Normas fortælling. Fordi den både handler om det lavpraktiske i at finde det rette værktøj til at støtte ens egen indre proces, også når pengene er små. Men også om at have så ondt indeni, at livet strammer. Mest af alt handler denne fortælling dog om tillid, overgivelse og et menneske, man ikke anede, man skulle møde, men som gjorde hele forskellen. 

DSC_0165.JPG"Jeg købte Kompasset efter mange lange overvejelser. Jeg var et sted i livet, hvor alting gjorde ondt, eller rettere, livet jeg levede, spændte omkring min krop og jeg kunne næsten ikke holde ud at være i det.

Det jeg ønskede mig mest var 10 individuelle sessioner i Lykkes sofa, men min økonomi var ikke til det. Faktisk var den så stram, at jeg heller ikke var sikker på, at jeg ville ofre pengene på Kompasset.

Det trak alligevel gevaldigt i mig, for jeg havde et klart billede af, hvad jeg gerne ville med mit liv, men kunne ikke se vejen derhen. 


Beslutningen tog jeg en dag, hvor jeg for en gangs skyld havde handlet på min mavefornemmelse, og kort efter hørte mig selv sige “så har du jo ikke brug for Kompasset”. Lige der hørte jeg min egen undskyldning for ikke at tage mig af mig selv, og der gik ca. 10 min, før jeg havde meldt mig til. 

Jeg gik all in.

Jeg havde trods alt betalt penge for det, så jeg besluttede at være meget tro mod pejlemærkerne og sætte mig ind i, hvad materialet bestod af, meditere som Lykke opfordrede til og bruge alle de mange hjælpeværktøjer til at skabe momentum (plakaterne, refleksionsspørgsmål og playlister).

Det var en vild oplevelse for mig. Jeg husker hvordan tårerne trillede, første gang jeg lyttede til hjertemeditationen, og jeg lå der på min seng med hånden på hjertet og rent faktisk mærkede mig selv. 

Wow. 

De første måneder med Kompasset var faktisk hårde, men samtidig befriende. Jeg gik lange ture med lydbøgerne og ofte også meditationerne i ørerne. 

Det var hårdt, fordi jeg pludselig begyndte at mærke mig selv, befriende fordi det blev tilladt. 

Jeg har en tillært vane med at dømme mine følelser ude, endda nogle gange se lidt ned på dem. 

Så det var en kæmpe lettelse for mig, at give mig selv lov til at have det, som jeg har det. 

Det har i praksis betydet en markant adfærdsændring hos mig, fordi jeg ellers har haft et mønster, hvor jeg reagerede med vrede, uanset hvilken følelse der lå bag. Det er jeg holdt op med. Fuldstændig. For jeg behøver ikke den vrede mere. Jeg kan "nøjes med" at sige, hvordan jeg har det. 

En anden vigtig ting ved Kompasset har været den læring, at livet ikke er en lige linie, men at det bumper op og ned hele tiden. Eller som Lykke siger på en meget smukkere måde; pendulet svinger fra side til side. Det vidste jeg jo godt i forvejen. Nu ved jeg bare også, hvordan jeg skal tage mig af mig selv, når det sker. 

Og så har jeg brugt min buddy. I starten af forløbet opfordrede Lykke os nemlig til få en makker. Også selv om det var et online forløb. Sammen med hende har jeg taget det lange seje træk efter de første 3 måneder med Lykkes guide gennem Kompasset. Det er på grund af hende, at Kompasset er blevet forankret så dybt i mig.

Min buddy minder mig om, hvad der er på spil når jeg ikke selv kan se det, og hjælper mig kærligt på vej videre. Hun hepper på mig, når jeg bliver i tvivl. Og hun kender mig efterhånden så godt, at hun ved, hvornår det er tid til at spørge om vigtige ting, fordi hun har luret, at jeg bliver stille, når der er noget der er svært. Der er ingen dom mellem os, og det er en befriende og respektfuld relation ud over det sædvanlige. Vi har her mere end 2 år senere stadig aldrig mødt hinanden ansigt til ansigt. 

Min buddy viste sig at være en endnu større gave end selve Kompasset, og jeg kan næsten ikke holde ud at tænke på, hvad jeg ville være gået glip af, hvis jeg havde sparet de par basseører."

Norma Lind Thomsen
www.normalind.dk


Hvis du kan genkende dig selv i Normas historie, enten fordi du står et svært sted i livet, du ikke kan mærke dig selv, dømmer dig selv hårdt, når du mærker eller reagerer uhensigtsmæssigt i dine relationer, så er Følg dit Indre Kompas for dig. 

Og husk, lidt endnu sparer du kr. 600,- på Kompasset og betaler kr. 1.350,- for 3 måneders intens udvikling og støtte. Du kan også betale i 3 eller 6 rater. 

Ja-tak, jeg vil slutte fred med mig selv - og livet!


Ligner din historie ikke Normas og er du i tvivl om Kompasset kan hjælpe dig, så besvar denne mail. Jeg vil gerne hjælpe. Men det kræver, at du rækker ud... 

Du ønskes en smuk søndag. 

Kærligst,