From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Sikke en brøler!

Der er dømt kvajebajer. Den får du i form af en eksklusiv rabat...


Kære Læser,

Forestil dig det her; Du er gået i sommerferiemode. Du surfer lidt på Facebook, bliver lokket af en overskrift. Måske faktisk én som kunne give lidt stof til eftertanke på de lange, varme sommerdage. Du klikker, afleverer oven i købet din mail-adresse. Glæder dig til at blive inspireret. Og så... Sker der ikke mere!


Åh, det er så irriterende. Og. Det er sket for langt de fleste af Jer, som modtager denne mail! Du modtog først i fredags din mail med e-bogen "8 tegn på, at du har lukket dit hjerte".

Det vil jeg gerne undskylde for. Undskyld! 

Det er så utjekket. Og det værste er. Det var tjekket. Og testet. Ikke kun af mig. Men af flere andre. Og så gik vi alle på sommerferie. Nød varmen. Badeturene. Lidt for meget rosé.

Men først i fredags blev fejlen opdaget. Den var sket hos vores eksterne konsulent. Som jeg ellers har meget stor tiltro til. Han fortalte om det fine resultat for sommer-kampagnen. Det kunne Sanne (min marketingkoodinator) ikke genkende. Og så opdagede de, at mange af Jeres e-mail-adresser endnu ikke var landet i mit system og dermed var e-bogen ikke afsendt.

Og. Hvis du ikke har læst e-bogen endnu, forstår jeg det godt. Momentet er passeret. 

 

Det er jeg så ærgerlig over. For det er en vigtig bog. Det er en virkelig god - og helt konkret - måde, at tjekke ind med dig selv på. Dig selv og dit hjerte. Derfor får du her linket til bogen én gang til, hvis jeg på nogen måde kan genskabe momentum hos dig.

8 tegn på at du har lukket dit hjerte, Lykke Rix 2018.pdf

Og. Sådan en brøler, aftvinger en kvajebajer. Eller nærmere et glas kølig kvajerosé. Det ville jeg så gerne byde dig. Men det er et logstisk mareridt. 


Så jeg vil tilbyde dig noget andet i den rosa genre. Mit spritnye online program, som jeg først lancerer om en uge.

Det hedder KærlighedsKriger.

  • Det er til alle de kvinder, som kæmper, længes og mærker, at de har meget mere og andet indeni.
  • Det er til de kvinder, hvor det ser godt ud udenpå, men det føles hårdt indeni.
  • Det er til alle de kvinder, som er opdraget i maskuline strategier og savner en blødere, mere fleksibel, kærlig tilgang til sig selv, andre og livet.


KærlighedsKriger
starter officielt d. 14. oktober. Men der er et omfattende introduktionsmodul, som jeg har brugt sommeren på at indtale og gøre lækkert sammen med min grafiker. Introduktionen er et helt online-program i sig selv, med lækre play-lister (den ene er en danse-liste, for vi kvinder danser alt for lidt og det er så direkte en adgang til den feminine energi), 3 guidede meditationer, to indtalte lydbøger og worksheets til at fordybe din refleksion over temaerne.

Og. Jeg vil tilbyde dig KærlighedsKriger til en hemmelig kvajebajer-pris. Du får halv pris og betaler kun kr. 1.250,-.

Jeg lancerer online programmet til en premiere-pris på kr. 1.750,-, men du får altså 20% mere i rabat. Dog kun den næste uge indtil kampagnen starter. Du skal blot benytte dette link, når du køber online programmet. Det er kun dette link, som giver adgang til den helt særlige rabat på 50%. 

Du kan læse meget mere om KærlighedsKriger lige her.


Men faktisk vil jeg anbefale dig at læse e-bogen (link ovenfor). Hvis du kan genkende dig selv i den, så ved jeg, at KærlighedsKriger er for dig.

Genkendelse er ikke bare kodeordet, når jeg skriver. Det er også hele intentionen med introduktionsmodulet. På denne side kan du også læse en detaljeret beskrivelse af alle modulernes indhold, som giver dig en virkelig god indsigt i, hvad du kan forvente. 

Tilbage er der blot at sige undskyld endnu en gang. Og så, lade det passere.

For nu er vi her. Sammen. Og jeg er så taknemmelig for, at du har vist mig den tillid, det i dag er at aflevere sin mail-adresse. Velkommen til!

Mit nyhedsbrev har gennem årene fået mange roser og har rørt mange mennesker. Jeg håber, du også vil finde inspiration her. Jeg deler af mine egne oplevelser og læring, fordi det er gennem genkendelse, jeg ønsker, at vi skal udvikle os. Derfor vil jeg i næste nyhedsbrev dele, hvordan jeg mistede kontakten til mig selv denne sommer, helt uden at jeg opdagede det. 

Indtil da håber jeg, du nyder sommeren. Måske med en e-bog om det åbne hjerte?

Kærligst,