From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Det er helt klart nemmest ikke at åbne denne mail...

- så forbliver alt nemlig som det plejer!

 

Kære Læser,

Denne e-mail indeholder en personlig advarsel.

I denne uge modtager du tre mails om min KærlighedsKriger workshop. En workshop som vil hjælpe dig med at: 

 • Mærke dig selv og glæden, fordi du lærer en kærlig - og kraftfuld - tilgang til dig selv.
 • Mærke andre, fordi du tør sårbarheden og derfor fordyber samhørigheden med dem, du omgiver dig med.
 • Mærke livet, fordi du slipper kampen og i stedet oplever flow, fordi du går til din hverdag med en feminin og let energi.

Sted: Sofias Hus, Frederiksberg i København

Tid: søndag d. 28. oktober, 2018 kl. 10-17


Du har måske allerede hørt om workshoppen, og har overvejet at trykke "Ja-tak".

Men inden du gør det, vil jeg gerne, at du overvejer om KærlighedsKriger workshoppen overhovedet er noget for dig?

For selvom de fleste mennesker i verden, og især kvinder, der præsterer, knokler og har succes med langt det meste, de rører ved, helt sikkert kunne have gavn af at lære, hvordan de kan skabe resultater på en mere nydelsesfuld og flowbaseret måde, så er KærlighedsKriger workshoppen ikke nødvendigvis den rigtige for dem alle sammen.

Jo, du vil gå fra workshoppen med større kærlighed til dig selv og en dybere forståelse af, hvorfor du gør, som du gør. 

Og ja, jeg vil undervejs introducere dig til arbejdet med den feminine energi, som måske nok synes noget abstrakt nu, men er den slags viden, der villle have ændret mit liv radikalt, hvis jeg havde vidst det, før jeg mødte mine børns far (faktisk alle de mænd, jeg har kendt). 

Og ja, du får den skønneste kontakt til din krop, til dine hofter og derfor også til dit begær, din lidenskab og en helt særlig latter. 

Og ja, på workshoppen får du masser af øvelser til at implementere og arbejde med dig selv og din tilstand hver dag, om du har 5 minutter eller 50 minutter.

Men måske… måske er det alligevel ikke for dig?

...

For jeg er nemlig krævende. Og insisterende. Til tider irriterende. (Sådan er det også at være en kraftfuld kvinde). Jeg kommer til at sige ting, du ikke vil høre og som gør ondt. Fordi de er sande. Og jeg kommer til at skubbe til dig. 

Du kommer til at ville springe over nogle af øvelserne. Fordi de kræver, at du bevæger dig ud af din komfortzone.

Ikke mange af dine gamle vaner, kan hjælpe dig, hvis du vil have kontakt til din indre KærlighedsKriger. 

Du kommer til at synes, det er åndssvagt. 

Du kommer til at ville gå udenom. 

Du kommer til at fortælle dig selv dårlige undskyldninger for, hvorfor du ikke har tid til at forstætte arbejdet efter workshoppen. 

Det kommer til at føles ubehageligt. 

 

For det, der gør KærlighedsKriger LIVE fantastisk, er nemlig samtidig det, der gør det fuldstændig forfærdeligt.

 Lad mig forklare.  

 

Kærlighedskriger workshoppen er fantastisk fordi,

 • Du både vil arbejde med din krop, dine følelser og dine tanker. Jeg ved, hvor vigtigt det er for forankring i hverdagen, at vi får hele dig med. 

 • Du ikke skal kæmpe og knokle. Hele ideen går ud på, at det ikke skal være hårdt. Måske svært. Fordi det er nyt. Men ikke hårdt. I stedet kommer du efterfølgende til at gå til alt, hvad du gør i hverdagen med lethed (jeg bruger mange gange hver dag spørgsmålet; Hvordan ville dette se ud, hvis jeg gik til det med lethed?)

 • Du bliver glad. Helt enkelt. Og grundlæggende. For kvinder, der er i kontakt med deres krop, deres følelser og deres kraft, er i integritet. Det er som at komme hjem. 

 

Men ligeså fantastisk som det lyder, ligeså meget må du indstille dig på, at det også er forfærdeligt, fordi:

 

 • Det kræver overgivelse. Overgivelse til at være nybegynder. Overgivelse til at fejle. Overgivelse til noget nyt og derfor fremmed.

 • Det bliver utrygt. Fordi jeg og de ting, jeg lærer dig, hele tiden skubber dig ud af din komfortzone. Derude hvor dine indgroede vaner, mønstre og strategier ikke hjælper dig. 

 • Det bliver ubehageligt. Fordi du skal sætte dig selv på spil. Øve dig i at vise din sårbarhed (det åbne hjerte). Og sætte grænser (mærke og udtrykke vreden). Turde åbne for din kraft (frygten for at være for meget, føle for meget, tale for meget, kunne for meget). 

Jeg har selv været der. Jeg er der stadig. For arbejdet for en KærlighedsKriger slutter ikke. Og slet ikke bare fordi workshoppen slutter. Der er ikke et facit og en målstreg. Det har provokeret mit system og min hang til kontrol og til at ville regne det hele ud i tanken, helt utrolig mange gange.

Jeg kommer stadig på afveje. Mister stadig kontakten til mig selv. 

Forskellen?

Nu ved jeg, hvad det vil sige, at være i kontakt. Hvordan det føles at være hjemme hos mig selv. Og vigtigst af alt, hvordan jeg kommer tilbage på sporet og hjem til mig selv igen. Jeg kender min krop, min længsel og ved, hvordan jeg gerne vil være i verden. Jeg ved, hvordan jeg sætter stikket i igen, når jeg mistet kontakten til hjertet, kroppen og kraften. 

KærlighedsKriger er en tilstand. En tilgang til dig selv, til andre og til verden. KærlighedsKriger er en energi. 

 

Men efter 15 år med intenst udviklingsarbejde for andre, drevet af mit eget indre udviklingsarbejde, ved jeg:

 • At der ikke findes quick fixes. Hver gang vi søger dem, er vi på afveje. Vi lider. De vigtigste indsigter og den vigtigste udvikling har krævet min villighed til at falde i det samme hul mange gange, lære endnu en nuance eller måde at løbe om hjørner med mig selv på og måske vigtigst af alt en kærlig tilgang til mig selv, også når jeg syntes jeg mindst fortjente det. 
 • Det starter og slutter med at tage ansvar for din tilstand. Det handler om perspektiv. Sådan som du møder verden, møder den dig. Tænk blot på en dag, hvor du har fået det forkerte ben ud af sengen og dagen efter, hvor du starter med yoga, løbetur eller noget andet godt for dig selv. Det kan føles som to forskellige liv. 

 • Når du mister kontakten til din krop, mister du kontakten til dig selv. Når du ikke vil være med det kaos, som et virvar af følelser og fornemmelser i din krop også kan være. Når du lukker af for din indre kraft for ikke at være for meget. Når du lukker af og ikke vil mærke frygten. Når du ikke vil mærke din længsel og lukker af med rationelle argumenter og planer. 

Det kræver sit menneske at turde kigge på alt det grimme. Og svære. Og alle de huller, vi kontinuerligt falder i. Det kræver mod. Og vilje. Og mest af alt overgivelse.

 

Hvis du er sådan en kvinde, hvis du tør det. Så ignorer hermed min advarsel, og kom - helt ekstraordinært - med til halv pris. Du får en hel dags workshop for kun kr. 1.750,-. 

Bonus
Som en helt ekstra-ordinær bonus, får du også adgang til introduktionsmodulet på KærlighedsKriger ONLINE, som består af 2 e-bøger, 2 lydbøger, tre gudindemeditationer samt worksheets. 

Ja-tak, jeg vil med på KærlighedsKriger LIVE

Sted: Sofias Hus, Frederiksberg i København

Tid: søndag d. 28. oktober, 2018 kl. 10-17

Men tænk ikke for længe. Jeg lukker for tilmelding til workshoppen på søndag. 


Kærligst,