From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Vil du med på mentor-retreat?

Kære Læser,

Hvad nu hvis 2022 kunne blive det år, hvor din praksis og fokus sørgede for de resultaer, du ønsker dig, kontinuerligt gennem hele året og hvor du kom godt fra start med en plan for både dit privatliv og dit arbejdsliv?

I mine mange år som mentor for selvstændige, ser jeg det igen og igen. Når forretningen er os selv, er det selvfølgelig også os selv, der er den største forhindring.

Derfor er vores mentale tilstand, vores krop og vores følelsesliv lige så vigtigt at tilse, som vores arbejdsopgaver. Uden at det dog tager al den tid vi skal bruge på at udvikle og drive forretningen. Og det er netop kunsten. 

Derfor er det lang tid siden jeg droppede spa-ophold og getaways som en del af min egen-praksis.

Det der tæller, er dedikeret tid til fordybelse og opgaver. Fokus. Og så er det den konsistente praksis i hverdagen. At få brugt min krop. At tjekke ind. At tage aktivt stilling - hver dag - til, hvad der er det vigtigste at få gjort. Det lyder ikke så sexet, men det er det, på den lange bane. 

Derfor har jeg lavet et ganske kort, men effektivt, mentor-retreat, som kan skabe dit afsæt for 2022. 


Mentor-retreat

Dette retreat er til dig, der har en tendens til at:

 • gå i stå i arbejdet, fordi du er alene og mangler støtte, sparring og commitment?
 • arbejde for meget, fordi der er så mange ting du vil (eller bør)?
 • aldrig rigtig komme i gang med det, du i virkeligheden drømmer om, fordi du driver rundt mellem lidt af det hele og overlever?

Jeg har lavet et nytårsretreat til dig (og er du ikke solo-selvstændig, men genkender dig selv i ovenstående alligevel, er du selvfølgelig velkommen).

For det handler om at have en plan. Og en god egen-praksis, så du kan tage ansvar for din tilstand. Både på de gode og de dårlige dage. 

Og. Så handler det om at komme i gang med drømme-projektet. Eller det, der er vigtigst for dig og din forretning.

Og modtage sparring på det, så det bliver inspirerende at tage det næste skridt. 


Du får...

Du får to dage på badehotel med fuld forplejning og fuldt fokus på din forretning 2022.

Der er både tid til refleksion, restitution, inspiration og helt konkret handling / arbejdstid til at tage det første, og vigtigste, skridt. 

Få støtte og inspiration til din forretning og forlad retreatet med:

 • en klar målsætning for 2022 i din forretning - eller et knivskarpt fokus på det projekt, som vil gøre den største forskel for dig
 • sparring på dine største forhindringer, tvivl og frygt, så de ikke kan styre dig fra det ubevidste
 • en daglig praksis og en nødplan, som kan støtte dig når, ikke hvis, du falder i
 • action på det vigtigste, eller første, skridt hen i mod det, der kan gøre den største forskel (også kaldet røv-i-sæde)
 • et netværk og inspiration fra ligesindede, som hepper på dig hele vejen

og så selvfølgelig mig som din mentor og facilitator hele vejen - jeg har 15 års erfaring som coach, facilitator og underviser og deler ud af det hele. Så medbring alle dine spørgsmål, også til konkrete forløb, workshops, idéer og ønsker. 

Det hele kombineret med lidt hverdagsluksus, tid til refleksion, indsigter i dine personlige mønstre og afprøvning af effektfulde praksisser, du kan tage med hjem og bygge dit 2022 på. 

Praktisk info

Tid: d. 30. januar kl. 11 (program søndag kl. 11-21) til 31. januar, 2022 kl. 16.00 (program mandag kl. 9-16)

Sted: Gilleleje Badehotel (med adgang til deres lille spa under hele oplholdet)

Pris: kr. 4.700,- ex moms for overnatning på enkeltværelse, forplejning og fuld facilitering

Jeg vil med på mentor-retreat


Og nej, retreatet ligger ikke i starten af januar. For der har vi som regel hvisket tavlen ren og er i gang, fordi tilbuddene om nye begyndelser og nytårsfortsæt er uendelige.

Mit nytårsretreat ligger der, hvor luften er gået af nytårsballonen, hvor hverdagen har gjort sit indtog og måske kvalt de gode intentioner og hvor vi igen er blevet realistiske om, hvad vi kan nå på et år - og i virkeligheden længes efter. 

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at besvare denne mail. Jeg vil elske at skubbe dig og din forretning ud over rampen i 2022. 

Kærligst, 

 

PS. Flere har spurgt, om GruppeFacilitator Uddannelsen kommer tilbage. Det gør den ikke. Men jeg vil gerne oprette et hold med start i marts, hvis der er tilslutning til det. Er du interesseret i at tilmelde dig, så besvar denne mail, så tager vi en snak om dine ønsker og behov. 

Her er lidt detaljer:

 • Start marts, 2022
 • 1 dag om måneden (2 dage i træk i april og juni). 
 • Sted: Konferencecenter i Nordsjælland tæt på station (enten Skovshoved, Rungstedgaard eller Marienlyst).
 • Derduover individuel mentoring 3 x 1 time, som kan bruges til egen eller forretnings udvikling. 
 • Pris kr. 45.000,- ex moms

BONUS: Ved tilmelding inden 20. december, 2021 har jeg besluttet at tilbyde en gratis plads på mit mentor-retreat d. 30. og 31. januar, 2022 til dig, der skal med på GruppeFacilitator Uddannelsen. Så kommer du endnu bedre fra start.