From: Lykke Rix <mail@lykkerix.dk>
Subject: Jeg kan ikke vente længere...

Tyvstart lige her og få 42% rabat allerede nu

Kære Læser,

Jeg glæder mig helt ustyrligt til min fødselsdag. Måske mere end jeg har gjort i mange år. 

Derfor har jeg valgt at åbne for fødselsdagssalget allerede nu. Du kan få 42% i online-butikken frem til i morgen aften kl. 23.59. Fra nu.

Årsagen er lidt sårbar, fordi det åbenbart stadig er lidt skamfuldt (i hvert fald for mig), at have været alene i så mange år. Men det er jeg ikke mere.

Der er rent faktisk nogle til at fejre mig, når jeg vågner i morgen tidlig. Én, der hjælper mine unger med at købe en gave til mig. Én der laver morgenmad og vækker mig på sengen. Én der har inviteret mig ud på frokost, èn der står for aftensmaden i morgen. Det er - uden sammenligning - den bedste gave for mig, der har klaret det hele selv. Nogle der fejrer mig, så jeg ikke behøver at gøre det hele selv.

Og den - sårbare - glæde, har jeg lyst til at dele. Og jeg vil ikke vente mere. 

Så værs'go, her er fødselsdagshylden

KærlighedsKriger - åbn dit hjerte, vælg sårbarheden og kald din kvindelige kraft hjem

Det program jeg ikke vidste, jeg manglede. Men den læring jeg giver videre her, ændrede bogstavelig talt mit liv. Det ændrede relationen til mig selv, det ændrede relationen til mit arbejde og ikke mindst, ændrede det min realtion til mænd og mit eget begær. Og den store bonus, jeg fandt en hel ny lethed og latter, som jeg aldrig vil være foruden igen.

NB. Hvis du er én af de mange, der allerede har købt Kompasset, så er KærlighedsKriger for dig. Hvis du er kvinde, er det uden tvivl fortsættelsen i din udvikling. 

Normalpris kr. 2.400,- 

Fødselsdagspris: kr. 1.329,- 

Læs mere om KærlighedsKriger her


Følg dit Indre Kompas - sådan navigerer du indefra og ud

Et indre navigationsapparat, som kan lære dig at mærke efter i dig selv, i stedet for at lade dig guide af andres forventninger, samfundets konventioner, pleaseren og frygten for andres dom. MIt bud på et fundament for personlig udvikling og/eller evnen til egenrefleksion. 

Normalpris kr. 2.400,- 

Fødselsdagspris: kr. 1.329,-

Læs mere om Følg dit Indre Kompas her


Next Level - tag din coach-forretning til næste niveau

8 moduler, der guider dig igennem opstart af din egen selvstændige forretning eller hjælper dig til at tage den forretning du allerede har til det næste niveau. 

Normalpris kr. 3.500,- 

Fødselsdagspris: kr. 2.030,-

Læs mere om Next Level herFælles for alle 3 programmer er, at de er omfattende, grundige og med fokus på implementering og momentum. Og det, der gør dem alle tre unikke er, at jeg bruger mig selv. Fortæller om min egen læring, både den sjove og den svære. For ligegyldigt, hvad jeg laver; grupper, undervisning eller online programmer, så er mit underliggende budskab til dig: du er ikke alene. 

Og husk, jeg donerer 10% af fødselsdagsomsætningen til Red Barnet.

Kærligst,